Keuken Heerenveen

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken in Heerenveen? KBC is de keukenzaak die jou kan helpen bij alle wensen. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar het verhaal en wensen van de klant. Wij hebben vele keukens beschikbaar in ons assortiment. Om jou een beter beeld te geven van ons aanbod hebben we verschillende modellen uitgestald in de grote showroom. Kom eens bij ons binnen om inspiratie op te doen. Onze specialisten staan voor je klaar die je kunnen helpen bij iedere vraag.K

Jouw droomkeuken realiseren

Naast de praktische functie die keukens hebben is het belangrijk dat het voldoet aan al jouw wensen en eisen. De keuken is vaak een centraal punt in het huis en daarom is de uitstraling ook erg belangrijk. Zo heeft ieder persoon een verschillende keukenstijl of merk voor ogen. Bij KBC vinden wij het belangrijk om jouw droomkeuken te realiseren en daarom hebben wij in ons assortiment verschillende exclusieve keukens uitgestald in de showroom. Kom eens langs om inspiratie op te doen!

Keuken Heerenveen

Keukenrenovatie Heerenveen

Keukenzaak KBC Scharnegoutum ontwerpt en plaatst niet alleen keukens, we kunnen uw oude keuken ook renoveren. Om kosten te besparen, of om het oude design van uw keuken te behouden; een renovatie is de oplossing.
De keukenrenovatie willen we graag voor u verzorgen, wij kunnen uw keuken moderniseren en weer jaren mee laten gaan. Dit vaak voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Uw keuken wordt weer de mooiste van Heerenveen, als u deze laat renoveren bij KBC in Scharnegoutum!

Keukenstijlen

In ons assortiment hebben wij verschillende keukenstijlen zodat iedereen kan vinden wat hij of zij mooi vind. De stijlen die wij aanbieden zijn modern, klassiek, design en handgemaakt. Voor elke stijl hebben wij verschillende keukens beschikbaar. Door een grote variëteit aan stijlen aan te bieden kunnen we voor ieder huis een keuken leveren die perfect binnen de stijl past.

Keukenmerken

KBC-Scharnegoutum is leverancier van een aantal premium keukenmerken. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en de mooie afwerking. Wij zijn leverancier van Poggenpohl, Abbiamo, Selectiv en Eggersmann keukens. Ben je benieuwd of één van deze keukens goed in jouw huis past? Vraag dan de gratis keukeninspectie aan via onze website.

Complete keuken

Naast het volledige keukenmeubel zijn er meerdere zaken die belangrijk zijn om jouw keuken helemaal compleet te maken. Denk daarbij aan verschillende inbouwapparaten. Wij zijn leverancier van een aantal premium merken van keukenapparatuur. We hebben de keuze uit apparaten duurzaam zijnen ook qua design mooi afgewerkt zijn.

KBC Scharnegoutum dé keukenspecialist

Ben je geïnteresseerd in onze mogelijkheden van een keuken en woon je in Heerenveen? Wij beantwoorden graag al je vragen. Neem contact met ons op via de mail of telefoon en wij staan je graag te woord. Natuurlijk kan je ook altijd bij ons langskomen in de showroom en kunnen we je alle mogelijkheden laten zien.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews