Keukens Heerenveen

Zoekt u inspiratie of advies voor uw keuken? KBC is de keukenzaak die u kan helpen bij het realiseren van de perfecte keuken. Er is veel keuze in ons assortiment, maar nog belangrijker vinden wij om goed te luisteren naar het verhaal en de wensen van de klant. Om u een beter beeld te geven van het aanbod hebben we verschillende showmodellen uitgestald in onze grote showroom. Onze showroom is met de auto 25 minuten rijden vanaf Heerenveen en zeker de moeite waard om inspiratie op te doen. Onze specialisten staan voor u klaar die u helpen bij iedere vraag.

Uw droomkeuken werkelijkheid

Ieder persoon heeft een verschillende keukenstijl voor ogen. De keuken is vaak een centraal punt in het huis en daarom is de uitstraling erg belangrijk. Om uw droomkeuken werkelijkheid te maken gaan we graag met u in gesprek om de wensen en eisen in kaart te brengen. Naast de uitstraling van de keuken moet deze natuurlijk ook praktisch zijn. Bij KBC vinden we het belangrijk dat u met een goed gevoel de juiste keuken kiest of samenstelt, wellicht heeft u al een stijl of merk voor ogen. Kom gerust langs in onze showroom, daar staan verschillende keukens uitgestald voor u om inspiratie op te doen.

Keuken Heerenveen

Keukenrenovatie Heerenveen

Naast het ontwerpen en plaatsen van uw keuken in Heerenveen kunt u bij KBC Scharnegoutum ook terecht voor het laten renoveren van uw oude keuken. Om kosten te besparen of om het oude design van uw keuken te behouden; een renovatie is de oplossing. Met een keukenrenovatie kunnen we uw keuken moderniseren zodat deze weer jaren mee kan gaan. Voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken heeft u weer de mooiste keuken van Heerenveen. Uw keuken renoveren we graag en komen daarom het liefst bij u langs in Heerenveen om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Keukenstijlen

In ons assortiment hebben wij verschillende keukenstijlen zodat iedereen kan vinden wat hij of zij mooi vind. De stijlen die wij aanbieden zijn modern, klassiek, design en handgemaakt. Voor elke stijl hebben wij verschillende keukens beschikbaar. Door een grote variëteit aan stijlen aan te bieden kunnen we voor ieder huis een keuken leveren die perfect binnen de stijl past.

Keukenmerken

KBC-Scharnegoutum is leverancier van een aantal premium keukenmerken. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en de mooie afwerking. Wij zijn leverancier van Poggenpohl, Abbiamo, Selectiv en Eggersmann keukens. Bent u benieuwd of één van deze keukens goed in uw huis past? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Complete keuken

Naast het volledige keukenmeubel zijn er meerdere zaken die belangrijk zijn om jouw keuken helemaal compleet te maken. Denk daarbij aan verschillende inbouwapparaten. Wij zijn leverancier van een aantal premium merken van keukenapparatuur. We hebben de keuze uit apparaten duurzaam zijnen ook qua design mooi afgewerkt zijn.

KBC Scharnegoutum dé keukenspecialist

Ben u geïnteresseerd in onze mogelijkheden van een keuken en woont u in Heerenveen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem contact met ons op via de mail of telefoon en wij staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons langskomen in onze showroom in Scharnegoutum (25 minuten rijden vanaf Heerenveen), daar kunnen we u alle mogelijkheden laten zien.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews