fbpx

Keukens Heerenveen

Ben je op zoek naar keukens Heerenveen? Neem dan ook eens een kijkje bij ons in de showroom in Scharnegoutum. Loop langs alle topdesigns en laat je inspireren door de verschillende modellen. Alles van hightech vormgegeven keukens tot klassieke en landelijke ontwerpen, niemand heeft dezelfde smaak. Je vindt daarom naast praktische informatie ook alle stijlen terug in onze showroom. Op deze manier maak je gegarandeerd een goede keuze.

Keukenzaak Heerenveen

In onze 1600m2 grootte showroom vind je een groot aantal keukens in wisselende stijlen. Zo kun je er de handgemaakte keukens vinden ontworpen door onze topdesigners. De keuken kan zelfs helemaal op je eigen wensen worden afgestemd. Maar ook moderne keukens die van alle gemakken zijn voorzien zijn hier te bekijken. En daarnaast is de klassieke keuken weer helemaal terug van weggeweest. Met bijvoorbeeld donker hout, werkbladen van verschillende materialen en een unieke afwerking is er voor iedere smaak wel een geschikte keuken. In onze showroom kun je op je gemak rondkijken en zo een goede indruk krijgen van het aanbod.

Keuken Heerenveen

Keukenrenovatie Heerenveen

Keukenzaak KBC Scharnegoutum ontwerpt en plaatst niet alleen keukens, we kunnen uw oude keuken ook renoveren. Om kosten te besparen, of om het oude design van uw keuken te behouden; een renovatie is de oplossing.
De keukenrenovatie willen we graag voor u verzorgen, wij kunnen uw keuken moderniseren en weer jaren mee laten gaan. Dit vaak voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Uw keuken wordt weer de mooiste van Heerenveen, als u deze laat renoveren bij KBC in Scharnegoutum!

Gratis keuken inspectie

Is uw keuken ouder dan 8 jaar? Vraag dan hier de gratis inspectie aan of via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208.

Speciaalzaak sinds 1976

Inmiddels zijn we al meer dan 40 jaar met veel plezier aan het werk met keukens en badkamers. En hoewel de tijd verandert is, staat bij ons nog steeds een eerlijk advies en hoogwaardige service centraal binnen de organisatie. We willen iedereen volledig ontzorgen. Inmiddels is KBC uitgegroeid tot een complete speciaalzaak voor iedereen die van zijn keuken en/of badkamer wil genieten. Het begint bij het eerste kopje koffie in onze showroom en gaat door tot de uiteindelijke montage en service. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Alle keukens worden volledig kookklaar opgeleverd. Dus niet alleen wordt de keuken thuis bezorgd, ook de installatie van bijvoorbeeld het blad, tegelwerk en aansluiting van alle apparatuur valt hieronder. Ook eventueel timmer- en stukadoorswerken is hierom geen enkel probleem. En daarnaast is de prijs van de keukens altijd inclusief de service en garantie van 5 jaar op je aanschaf.

Neem eens een kijkje in onze showroom We zijn gesloten

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.