Service en garantie

Service bij KBC Scharnegoutum

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met eigen monteurs die zijn opgeleid om zeer vakkundig werk te leveren. Bij het opleveren van een keuken/badkamer wordt alles nogmaals met je doorgenomen. Vervolgens heb je 5 jaar garantie. Na plaatsing kun je na een jaar een afspraak maken zodat een monteur van ons nog even alle frontjes langs loopt om deze bij te stellen.

Garantie op apparatuur

Voor apparatuur gelden andere garantie termijnen maar dit hangt af van het merk. Zo hanteren AEG en Zanussi 5 jaar garantie, Siemens 2 jaar garantie en Miele 2 jaar garantie (mits je bij Miele meer dan 5 apparaten aanschaft). Service van apparatuur loopt dan ook via de leverancier maar wij maken voor je de melding naar hun toe. De garantie van kranen is vaak 2 jaar, dit loopt ook via de leverancier.

Heb je verder punten welke verholpen moeten worden, maar heb je geen garantie meer dan kan je hier altijd een servicemelding van maken, dan komt er een monteur bij je langs. Hier berekenen wij echter wel kosten voor.

Heeft u een servicemelding stuur deze dan naar: service@kbckeukens.nl Noteer zoveel mogelijk gegevens van het ‘probleem’ type nummers etc. Om de situatie beter te kunnen beschrijven is het soms handig om hiervan ook foto’s toe te voegen.

 

Onze medewerkers staan voor u klaar!

Iedere KBC-er is een goedopgeleide vakidioot in de goede zin van het woord. We zijn perfectionistisch, goed bereikbaar en gaan voor het allerbeste. Alle medewerkers voelen zich lid van een familiebedrijf dat een happening wil maken van het realiseren van jouw keuken of badkamer.

Contact

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

Direct contact
Algemeen:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Montageplanning:

  0515 422799

Service & garantie:

  service@kbckeukens.nl

Contact opnemen

Klanten kiezen voor KBC Scharnegoutum

5/5

Tijdens de verbouwing van de badkamer kwam er een fikse lekkage aan het licht. Dit is door vakkundige medewerkers van KBC perfect opgepakt en opgelost. Het resultaat van zowel de keuken als de badkamer is ”bjusterbaarlik prachtich”.

Kooij
4/5

Heel tevreden met onze keuken en badkamers voor onze nieuwbouwwoning. Goed advies en nette levering. Ook informatie proces over opvolging tav naleveren heel goed.

Wim & Annemarie
5/5

Het is net alsof we een nieuw huis hebben gekocht”. Mocht de badkamer tzt. ook aan de beurt komen, dan weten we alvast waar we moeten zijn. Gewoon een zeer goed, nuchter en vakkundig Fries bedrijf. KBC Scharnegoutum: een aanrader.

Fam. Jorritsma

Neem eens een kijkje bij een open dag

Een aantal keer per jaar zetten wij onze deuren wagenwijd voor jullie open. Tijdens deze open dagen worden er diverse demonstraties gegeven op het gebied van keuken en sanitair

Opendagen

Contact

Heeft u hulp nodig? of heeft u een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op, onze experts helpen u graag verder.

Contact opnemen

Deskundig advies

Kwaliteit

Uw wens centraal

Van A tot Z

U bent van harte welkom in Scharnegoutum voor service op maat!

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere KBC-er is een goedopgeleide vakidioot in de goede zin van het woord. We zijn perfectionistisch, goed bereikbaar en gaan voor het allerbeste. Alle medewerkers voelen zich lid van een familiebedrijf dat een happening wil maken van het realiseren van jouw keuken of badkamer.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews