fbpx

Service en garantie

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met eigen monteurs die zijn opgeleid om zeer vakkundig werk te leveren. Bij het opleveren van een keuken/badkamer wordt alles nogmaals met je doorgenomen. Vervolgens heb je 5 jaar garantie. Na plaatsing kun je na een jaar een afspraak maken zodat een monteur van ons nog even alle frontjes langs loopt om deze bij te stellen.

Voor apparatuur gelden andere garantie termijnen maar dit hangt af van het merk. Zo hanteren AEG en Zanussi 5 jaar garantie, Siemens 2 jaar garantie en Miele 2 jaar garantie (mits je bij Miele meer dan 5 apparaten aanschaft). Service van apparatuur loopt dan ook via de leverancier maar wij maken voor je de melding naar hun toe. De garantie van kranen is vaak 2 jaar, dit loopt ook via de leverancier.

Heb je verder punten welke verholpen moeten worden, maar heb je geen garantie meer dan kan je hier altijd een servicemelding van maken, dan komt er een monteur bij je langs. Hier berekenen wij echter wel kosten voor.

Heeft een servicemelding stuur deze dan naar: service@kbckeukens.nl
Noteer zoveel mogelijk gegevens van het ‘probleem’ type nummers etc. Om de situatie beter te kunnen beschrijven is het soms handig om hiervan ook foto’s toe te voegen.

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.