Badkamer merken

KBC- Scharnegoutum is dealer over een aantal premium sanitair en badkamer merken. Met onze diverse merken willen wij klanten zoveel mogelijk keuze geven voor hun droombadkamer. Deze merken zijn tevens te bewonderen in onze 2000m2 showroom. Mocht u verder nog opzoek zijn naar inspiratie dan kunt u ons magazine gratis downloaden. De merken waarvan wij officieel dealer zijn: Xenz, Primabad en Sealskin.

Xenz

Met trots kunnen wij zeggen dat wij dealer zijn van het premium merk Xenz. Het merk biedt verschillende sanitair oplossingen. Ook biedt het merk verschillende stijlen aan. Daardoor is voor iedereen een geschikt product beschikbaar. Xenz is opgericht vanuit een familiebedrijf in Dronten waarbij kwaliteit voorop staat.

Primabad

Daarnaast zijn wij ook trots te mogen vermelden dealer te zijn van Primabad. Het merk staat voor gebruiksvriendelijkheid, stijlvol en kwaliteit. De missie van dit merk is dat ze iedereen een badkamer willen geven waar je je in thuis voelt.

Sealskin

Ten slotte zijn wij dealer van het premium merk Sealskin. Het merk belooft doordachte kwalitatieve badkamerproducten. Door de producten tot in de details in orde te maken krijgt de gebruiker de rust die zij verdienen. Een badkamer is immers een plek waar je je voorbereid op werkdag en een plek waar je lichaam en geest tot rust komen.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews