Contact

Neem gemakkelijk contact met ons op

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem gerust contact met ons op en onze medewerkers nemen dit zo spoedig mogelijk in behandeling.

Contactformulier
reCAPTCHA

Kijken en koffie?

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

Contactformulier
Wij nemen je vraag zo snel mogelijk in behandeling en reageren over het algemeen binnen 24 uur. Ook is het mogelijk om langs te komen in onze showroom daar kan één van onze specialisten je vraag beantwoorden en verder helpen.

Direct contact
Algemeen:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Montageplanning:

  0515 422799

Service & garantie:

  service@kbckeukens.nl

Meest gestelde vragen

Wil je gelijk antwoord op je vraag? Bel ons gerust of kijk eens tussen de meest gestelde vragen. Vaak staat hier jouw antwoord al tussen!

U bent bij ons altijd van harte welkom in de showroom om inspiratie op te doen. Wilt u wel graag advies en met een adviseur om tafel? Neem dan telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dit voorkomt teleurstelling als er niemand voor u beschikbaar is. 

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden dan ook 5 jaar garantie op uw keuken/badkamer. Op apparatuur zit een andere garantieperiode. 

Wij bieden voor u badkamer ook een waterdichtgarantie van 10 jaar. 

Wij zijn doordeweeks open van 09.00 tot 18.00 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00. Op donderdagavond hebben wij onze koopavond van 19.00 tot 21.00. De meeste feestdagen zijn wij gesloten maar dit kunt u terug vinden op onze website onder openingstijden. 

Wij hebben voor ons pand een eigen parkeerterrein waar u uw auto kan parkeren. 

U bent van harte welkom in Scharnegoutum voor service op maat!

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere KBC-er is een goedopgeleide vakidioot in de goede zin van het woord. We zijn perfectionistisch, goed bereikbaar en gaan voor het allerbeste. Alle medewerkers voelen zich lid van een familiebedrijf dat een happening wil maken van het realiseren van jouw keuken of badkamer.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews