Renovatie

Renoveren is ons vak

Over stijl en smaak valt niet te twisten, maar bij het kopen van een nieuwe keuken komt heel wat meer kijken dan alleen de kleur van de kastjes of het materiaal van het werkblad. Bij ons krijgt u alle keukenstijlen te zien, maar ook alle praktische informatie te horen. Alleen dan komt u tot een goede en weloverwogen keuze.

Welkom bij KBC Scharnegoutum

KBC Scharnegoutem verzorgt het gehele trajact van a tot z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maak een afspraak
9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews

Van A tot Z renoveren wij uw keuken of badkamer

KBC Scharnegoutem verzorgt het gehele trajact van a tot z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken of badkamer. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer informatie
Werkwijze KBC plaatsing keukenmeubelen

Keuken renovatie

Vaak heeft uw keuken al een goede constructie waarop wij kunnen voortborduren. Er hoeft geen gehele nieuwe keuken worden aangeschaft. Het aanzicht van de keuken kan al snel veranderen door snelle aanpassingen zoals het moderniseren van apparatuur, het vervangen van oude keukenkastjes of het aanrechtblad. Uiteraard bieden onze experts advies welke onderdelen aan vervanging toe zijn, maar u bepaald zelf welke onderdelen vervangen worden. Op deze manier bepaalt u zelf de kosten van de keuken renovatie. Voor een fractie van de nieuwprijs, heeft u een nieuwe keuken. Lees meer over keuken renovatie.

Badkamer renovatie

Of het nu gaat om een grote of kleine badkamer, wij helpen uw badkamer laten voldoen aan al uw wensen. We nemen u mee door het gehele traject van A tot Z. Wij willen u het liefst compleet ontzorgen van de werkzaamheden. Van het slopen en leidingwerk tot aan het installeren van uw gerenoveerde droombadkamer. Een badkamer renovatie maakt het mogelijk om met een aantal ”simpele” aanpassingen de gehele uitstraling te veranderen. U kiest zelf welke onderdelen aan vervanging toe zijn en bepaalt dus zelf de kosten van de badkamer renovatie. Uiteraard geven onze experts gericht advies. Lees meer over badkamer renovatie.

Kastenwanden

Maatwerk in schuifdeuren, kastenwanden en inloopkasten. De vakmensen van KBC Scharnegoutum adviseren aan huis, want bij u thuis is uw kastensituatie het...

Kastenwanden

Stijlen

Door de vele keukensoorten kan het lastig zijn om tot een beslissing te komen. Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe keukenstijl past in je woning...

Stijlen

Inbouwapparaten

Apparatuur kan niet ontbreken in een keuken, maar wat is voor u nou echt belangrijk? Staat duurzaam, bewust en energiezuinig echt bij jullie boven...

Inbouwapparaten

De zekerheden van KBC

Het zijn de zekerheden van KBC, gegoten in een vernieuwde huisstijl. Die zekerheden gaan verder dan de plaatsing. Wij willen er zeker van zijn dat alles perfect functioneert, dat je iedere dag plezier hebt en geniet. Dat doen we door contact te houden, ook tijdens inspirerende klantendagen waarbij je nog meer krijgt aangereikt om te genieten en thuis te zijn in je eigen huis.

Klanten kiezen voor KBC Scharnegoutum

5/5

Onze ervaring met KBC is excellent te noemen. Door de extreme drukte van de uitvoerders hebben wij het plaatsen van de keuken een aantal maanden moeten uitstellen. Er zijn door KBC hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.
Wij hebben via KBC de keuken laten plaatsen. De aannemer en het personeel van KBC zijn kundig en meedenkend en service gericht. Hetzelfde geldt voor de stukadoor, extreem netjes in de afwerking van de muren en plafond. Helemaal niets op aan te merken! Na het plaatsen van de keuken bleek de koelkast veel lawaai te maken. KBC nam zelf de moeite om hiervoor bij ons langs te komen, nam onze “klacht” serieus op en heeft deze dan ook voor ons op een adequate manier opgelost. Voor ons is KBC een fijn meedenkend en vooral een service gericht bedrijf…top!

Elly de Groot

Renoveren is ons vak

Vanwege de enorme ervaring en de totale service. Meer dan 40 jaar renoveren we al keukens, met groot succes en geweldige reacties. Onze focus ligt namelijk op de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten.

Maak een afspraak

Alles in eigen beheer

Wij hebben alles in eigen beheer; van afbreken en afvoeren, timmer- en stukadoorswerken, wand- en vloerwerken tot de uiteindelijke afmontage, het aansluiten van uw apparatuur en de contacten achteraf. Alles wordt gedaan door de betrokken vakidioten van KBC en dat merkt u. Renovatie is voor ons enorm dankbaar werk. Van oud naar nieuw, klanten zijn weer trots op die belangrijke plek in het huis.

Contact

Deskundig advies

Kwaliteit

Uw wens centraal

van a tot z

Van A tot Z

Showroomkeukens voor een scherpe prijs

Heeft u voorkeur voor een scherpe prijs? KBC heeft doorlopend diverse showroomkeukens in de aanbieding, kom gerust langs om te kijken of uw smaak erbij zit.

Showroomkeukens

Vraag vandaag nog een gratis check aan!

Is uw keuken of badkamer ouder dan 8-10 jaar? Wilt u weten of alles nog goed werkt? Vraag dan een inspectie aan via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208 of via ons contactformulier. Zo kunnen we kijken of we uw badkamer kunnen renoveren en wat de eventuele mogelijkheden hiervoor zijn.

Ik wil een gratis check

KBC Scharnegoutem werkt uitsluitend met top merken!

KBC Scharnegoutem verzorgt het gehele trajact van a tot z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U bent van harte welkom in Scharnegoutum voor service op maat!

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere KBC-er is een goedopgeleide vakidioot in de goede zin van het woord. We zijn perfectionistisch, goed bereikbaar en gaan voor het allerbeste. Alle medewerkers voelen zich lid van een familiebedrijf dat een happening wil maken van het realiseren van uw keuken of badkamer.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews