fbpx

Badkamers

Badkamers met stijl en service

Schitterende vormgeving en gevoel voor detail maken je badkamer compleet en deze wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. KBC heeft een indrukwekkend scala aan producten en daarmee hebben we het antwoord voor ieder toepassing. Zo kan elke badkamer compleet worden ingericht, helemaal naar wens en smaak van de klant. Daarnaast kun je natuurlijk rekenen op professionele en stipte levering en montage van de badkamer, met 10 jaar waterdichtheidsgarantie bij het verzorgen van de volledige montage.

Advies nodig?

Een nieuwe badkamer kies je niet elke dag uit. Daarom kan het best lastig zijn om tot een goede keuze te komen. De adviseurs van KBC-Scharnegoutum helpen je hier graag bij. Neem gerust contact met ons op of stap even binnen in onze showroom.

Droombadkamer in 6 stappen

Keuzestress? Verdwalen in de mogelijkheden? Bij ons niet. Met een overzichtelijk 6 stappen-plan nemen we je mee op een comfortabele reis naar jouw ideale badkamer. De mogelijkheden qua ontwerp en inrichting zijn onbeperkt, ons adviezen degelijk en helder.

Neem eens een kijkje in onze showroom We zijn gesloten

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.