fbpx

Badkamers

Badkamers zijn onmisbaar in iedere woning. Naast de praktische functie dient dit ook als een manier om tot rust te komen. Je dag fris beginnen of ontspannen eindigen dat is wat een goede badkamer met je kan doen. KBC Scharnegoutum helpt je graag bij het adviseren van een badkamer die bij jouw past. Ons assortiment beschikt over verschillende badkamermerken en stijlen. Daarnaast beschikken wij over mogelijkheden om wellness in jouw huis te creëren. Al onze opties staan uitgestald in ons 2000m2 grote showroom!

Badkamers met stijl en service

Schitterende vormgeving en gevoel voor detail maken je badkamer compleet en deze wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. KBC heeft een indrukwekkend scala aan badkamers met verschillende stijlen en daarmee hebben we het antwoord voor ieder toepassing. Zo kan elke badkamer compleet worden ingericht, helemaal naar wens en smaak van de klant. Daarnaast kun je natuurlijk rekenen op professionele en stipte levering en montage van de badkamer, met 10 jaar waterdichtheidsgarantie bij het verzorgen van de volledige montage.

Daarnaast zijn wij ook trotse dealer van verschillende premium badkamer merken. Met onze verschillende merken kunnen wij voor ieder de perfecte badkamer realiseren. Wij zijn onder andere dealer van de merken: Primabad, Sealskin en Xenz.

Informatie of advies nodig?

Een nieuwe badkamer kies je niet elke dag uit. Daarom kan het best lastig zijn om tot een goede keuze te komen. Wij bieden een gratis Bad & Body magazine aan, waarin je verfrissende badkamer inspiratie kan op doen. Daarnaast helpen de adviseurs van KBC-Scharnegoutum je graag bij alle vragen. Neem gerust contact met ons op of stap onze showroom met badkamerartikelen binnen om kijkje te nemen tussen alle mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een advies gepersonaliseerd op jouw situatie? Vraag dan de gratis badkamer inspectie aan.Heeft u een keuze gemaaktDe adviseurs van KBC-Scharnegoutum helpen je hier graag bij. Neem gerust contact met ons op of stap even binnen in onze showroom.

Droombadkamer in 6 stappen

Keuzestress? Verdwalen in de mogelijkheden? Bij ons niet. Met een overzichtelijk 6 stappen-plan nemen we je mee op een comfortabele reis naar jouw ideale badkamer. De mogelijkheden qua ontwerp en inrichting zijn onbeperkt, ons adviezen degelijk en helder.

Wil je jouw badkamer aanvullen met meer luxe? Dan zijn onze wellness opties misschien wel iets voor jou.  

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.