Moderne keukens

Een moderne keuken onderscheidt zich met de strakke lijnen, en perfect weggewerkte keukenapparatuur. De sterk design gerichte keukens van de Selectiv collectie zijn hier een goed voorbeeld van. De keukens van de Selectiv collectie zijn vaak uitgerust met hoogglanzende fronten die een chique uitstraling hebben.

Klassiek & tijdloos

Zoekt u een keuken die jaren meekan en waarbij iedereen zich afvraagt of dit een nieuwe keuken betreft of een keuken die zich al jaren in de woning bevindt? Dan kunt u kiezen om een klassieke & tijdloze keuken te nemen. Het voordeel van een klassieke en tijdloze keuken is dat deze vaak uitgerust zijn van alle moderne snufjes die een keuken met een moderne uitstraling ook biedt. Slimme afzuiging, een weggewerkte vaatwasser en een koelkast waarvan u in eerste instantie niet ziet dat deze zich in de keuken bevindt.

Landhuis keukens

Ontdek het verschil tussen een klassieke en tijdloze keuken en een landhuiskeuken in onze showroom. De landhuiskeuken wordt vaak geassocieerd met het meest belangrijkste materiaal, namelijk hout. Hout kan goed gecombineerd worden met verschillende materialen zoals, aluminium, chroom of roestvrijstaal. Het leuke aan een landhuiskeuken is het combineren met de verschillende materiaalsoorten.Zoekt u een keuken die jaren meekan en waarbij iedereen zich afvraagt of dit een nieuwe keuken betreft of een keuken die zich al jaren in de woning bevindt? Dan kunt u kiezen om een klassieke & tijdloze keuken te nemen. Het voordeel van een klassieke en tijdloze keuken is dat deze vaak uitgerust zijn van alle moderne snufjes die een keuken met een moderne uitstraling ook biedt. Slimme afzuiging, een weggewerkte vaatwasser en een koelkast waarvan u in eerste instantie niet ziet dat deze zich in de keuken bevindt.

Welkom bij
KBC Scharnegoutum

Wij zijn een warm, persoonlijk en modern bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van keukens. Eerlijk advies en hoogwaardige service zijn de pijlers binnen ons bedrijf. We zijn een keukenspeciaalzaak, maar wij vinden dat heel gewoon. We ontzorgen u vanaf het eerste kopje koffie bij ons aan tafel tot aan de perfecte montage van uw droomkeuken. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.