Eggersmann Unique

In de moderne keukens van Eggersmann is er een minimalistische serie keukens genaamd Unique. Deze keukens kenmerken zich door het gebruik van slechts één materiaalsoort voor zowel de werkoppervlakken als de fronten en greepelementen. Dit zorgt voor een unieke uitstraling van de keuken en geeft het gevoel van exclusiviteit. Deze keukens blijven jarenlang in de mode, waardoor u lang van uw unieke keuken kan genieten.

Eggersmann Work’s

De Eggersmann Work’s lijn is gebaseerd op de opstelling en gevoel van een professionele keuken. In een professionele keuken staat alles dichtbij elkaar en is het tot in perfectie geordend. Dit brengt Eggersmann samen met haar unieke design in een prachtige lijn keukens waarin uniek design en een professionele uitstraling met elkaar samenkomen. De keukens zijn opgedeeld in drie elementen: het kookgedeelte, het werkgedeelte en het spoelgedeelte. Alles staat dicht op elkaar waardoor u zich makkelijk kan verplaatsen tussen de verschillende gedeeltes. Dit geeft tevens veel overzicht en zorgt ervoor dat het koken in de middelpunt staat.

Eggersmann E3.0

Het E3.0 concept van Eggersmann staat voor maatwerk binnen een systeem waarbij u als consument de keuze heeft tussen veel verschillende designs, vormen en materialen. De E3.0 keukens zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en voor elke wens kan de juiste oplossing gevonden worden binnen deze lijn. Ontdek deze prachtige keukens in onze showroom en raak geïnspireerd door de eindeloze mogelijkheden die Eggersmann biedt.

Welkom bij
KBC Scharnegoutum

Wij zijn een warm, persoonlijk en modern bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van keukens. Eerlijk advies en hoogwaardige service zijn de pijlers binnen ons bedrijf. We zijn een keukenspeciaalzaak, maar wij vinden dat heel gewoon. We ontzorgen u vanaf het eerste kopje koffie bij ons aan tafel tot aan de perfecte montage van uw droomkeuken. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.