fbpx

Poggenpohl keukens

Poggenpohl keukens zijn keukens met een zeer exclusieve uitstraling, met de perfectie tot in de kleinste details. De keukens van dit merk bevinden zich in het hogere marktsegment waardoor je wel rekening moet houden met een ruimer budget.

Over Poggenpohl

Poggenpohl is een Duitse fabrikant, opgericht in 1892 en een van de oudste en bekendste van de wereld. Wat begon als een kleine meubelwerkplaats in Herford, groeide door Friedemir Poggenpohl uit tot een wereldbekend merk. Zijn doel was om kwalitatief hoogwaardige producten te ontwerpen, wat in die tijd nog niet zo vanzelfsprekend was. Meer dan 125 jaar later staat het merk nog steeds bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige keukens. Dit zie je onder andere terug in de vele prijzen die het merk heeft gewonnen. In 2016 heeft het merk onder andere de Industry Excellence prijs gewonnen in Duitsland en kreeg het in 2015 de prijs Red Dot Award: Product Design 2015. Dit is een internationaal erkende prijs voor keukenmerken met kwalitatief de beste design.

poggenpohl keukens

Officiële dealer

Erg blij zijn wij dan ook dat wij een officieel erkende verkoper zijn van het Duitse kwaliteitsmerk. Bij KBC staat kwaliteit en service bovenaan. Doordat we alle expertise in eigen huis hebben leveren wij je nieuwe kookomgeving panklaar op. Dit betekent dat we de keuken komen bezorgen, monteren en het aansluiten van alle aansluiting verzorgen.

Showroommodellen

In onze showroom hebben wij een gedeelte geheel gewijd aan Poggenpohl keukens. Hier hebben wij verschillende opstellingen gecreëerd waardoor je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de prachtige vormgeving van een Poggenpohl keuken.

De filosofie van een Poggenpohl keuken ontwerp heeft al decennialang bijzonder kracht: de plek waar je je eten bereidt is het belangrijkste deel van het huis. Hier centreert zich het leven. Daarom is de keuken van deze Duitse designer anders, grensverleggend. Niet de functionaliteit van de keuken alléén is het die telt, maar een ontwerp met vormgeving en design. Kom langs in onze vernieuwde showroom en laat u verrassen door de veelzijdigheid.

Bent u geïnteresseerd? Download hieronder de Poggenpohl brochure!

Neem eens een kijkje in onze showroom We zijn gesloten

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.