"Wij zijn trots om te melden dat wij officiële verkoper zijn van het merk Poggenpohl"

Over Poggenpohl

Poggenpohl is een Duitse fabrikant, opgericht in 1892 en een van de oudste en bekendste van de wereld. Wat begon als een kleine meubelwerkplaats in Herford, groeide door Friedemir Poggenpohl uit tot een wereldbekend merk. Zijn doel was om kwalitatief hoogwaardige producten te ontwerpen, wat in die tijd nog niet zo vanzelfsprekend was. Meer dan 125 jaar later staat het merk nog steeds bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige keukens. Dit zie je onder andere terug in de vele prijzen die het merk heeft gewonnen.

Officiële dealer

Erg blij zijn wij dan ook dat wij een officieel erkende verkoper zijn van het Duitse kwaliteitsmerk. Bij KBC staat kwaliteit en service bovenaan. Doordat we alle expertise in eigen huis hebben leveren wij je nieuwe kookomgeving panklaar op. Dit betekent dat we de keuken komen bezorgen, monteren en het aansluiten van alle aansluiting verzorgen.

Showroommodellen

In onze showroom hebben wij een gedeelte geheel gewijd aan Poggenpohl keukens. Hier hebben wij verschillende opstellingen gecreëerd waardoor je een goed beeld krijgt van het merk en de hoogwaardige kwaliteit.

De filosofie van een Poggenpohl keuken ontwerp heeft al decennialang bijzonder kracht: de plek waar je je eten bereidt is het belangrijkste deel van het huis. Daarom is de keuken van deze Duitse designer anders, grensverleggend. Niet de functionaliteit van de keuken alléén is het die telt, maar een ontwerp met vormgeving en design. Kom langs in onze vernieuwde showroom en laat u verrassen door de veelzijdigheid. Bent u geïnteresseerd? Download hieronder de Poggenpohl brochure!

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.