fbpx

Poggenpohl keukens

Zeer trots zijn wij dat Poggenpohl sinds begin het jaar aan ons assortiment is toegevoegd.

Poggenpohl is echt een merk met zeer exclusieve keukens met de perfectie tot in het kleinste detail. Poggenpohl bevindt zich in het hogere marktsegment dus je moet wel rekening houden met een ruimer budget, maar je betaald dan zeker ook voor wat je krijgt.

Over Poggenpohl

Poggenpohl is opgericht in 1892 en verkoopt nu maar liefst keukens in meer dan 70 verschillende landen over de hele wereld. Poggenpohl staat voor exclusiviteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Traditioneel vakmanschap en moderne technologie gaan hand in hand samen.

Onze showroom

In onze showroom hebben we een Poggenpohl gedeelte met verschillende keuken opstellingen. De foto’s geven een sfeerbeeld hiervan. Toch opzoek naar een ander merk keukens, alles is mogelijk bij ons.

Neem eens een kijkje in onze showroom We zijn gesloten

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.