Poggenpohl keukens

Welkom bij KBC Scharnegoutum

Wij zijn een warm, persoonlijk en modern bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van keukens.

Eerlijk advies en hoogwaardige service zijn de pijlers binnen ons bedrijf. We zijn een keukenspeciaalzaak, maar wij vinden dat heel gewoon. We ontzorgen u vanaf het eerste kopje koffie bij ons aan tafel tot aan de perfecte montage van uw droomkeuken.

Maak een afspraak
9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews

Poggenpohl keukens

Poggenpohl keukens zijn keukens met een zeer exclusieve uitstraling. Waarbij met grote precieze wordt gelet op de kleinste details. De Poggenpohl keukens zijn zeer exclusief en uniek te noemen. Hierdoor kies je voor een merk waar je jarenlang plezier van zult hebben. Wilt u meer inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in onze showroom. Een gedeelte van onze showroom hebben we speciaal ingericht op dit Duitse merk.

“Lees hier het leuke artikel dat Poggenpohl over ons heeft geschreven.”

Wij zijn trots om te melden dat wij officiële verkoper zijn van het merk Poggenpohl

Over Poggenpohl

Poggenpohl is een Duitse fabrikant, opgericht in 1892 en een van de oudste en bekendste van de wereld. Wat begon als een kleine meubelwerkplaats in Herford, groeide door Friedemir Poggenpohl uit tot een wereldbekend merk. Zijn doel was om kwalitatief hoogwaardige producten te ontwerpen, wat in die tijd nog niet zo vanzelfsprekend was. Meer dan 125 jaar later staat het merk nog steeds bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige keukens. Dit zie je onder andere terug in de vele prijzen die het merk heeft gewonnen. In 2016 heeft het merk onder andere de Industry Excellence prijs gewonnen in Duitsland en kreeg het in 2015 de prijs Red Dot Award: Product Design 2015. Dit is een internationaal erkende prijs voor keukenmerken met kwalitatief de beste design.

poggenpohl keukens

Officiële dealer

Erg blij zijn wij dan ook dat wij een officieel erkende verkoper zijn van het Duitse kwaliteitsmerk. Bij KBC staat kwaliteit en service bovenaan. Doordat we alle expertise in eigen huis hebben leveren wij je nieuwe kookomgeving panklaar op. Dit betekent dat we de keuken komen bezorgen, monteren en het aansluiten van alle aansluiting verzorgen.

Showroommodellen

In onze showroom hebben wij een gedeelte geheel gewijd aan Poggenpohl keukens. Hier hebben wij verschillende opstellingen gecreëerd waardoor je een goed beeld krijgt van het merk en de hoogwaardige kwaliteit.

De filosofie van een Poggenpohl keuken ontwerp heeft al decennialang bijzonder kracht: de plek waar je je eten bereidt is het belangrijkste deel van het huis. Daarom is de keuken van deze Duitse designer anders, grensverleggend. Niet de functionaliteit van de keuken alléén is het die telt, maar een ontwerp met vormgeving en design. Kom langs in onze vernieuwde showroom en laat u verrassen door de veelzijdigheid.

Bent u geïnteresseerd? Download hieronder de Poggenpohl brochure!

Brochure

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews