Keukens sinds 1976

Al ruim 40 jaar verwelkomen wij onze gasten aan onze keukentafel, midden in onze showroom. Van daaruit heeft u een mooi overzicht op de showroomkeukens. Ieder persoon heeft een verschillende stijl voor ogen en tijdens een kop koffie brengen we graag uw wensen en eisen in kaart, midden in onze showroom. Het voordeel hiervan is dat tijdens het kennismakingsgesprek direct voorbeelden kunnen worden getoond. Zo kunnen we gezamenlijk kijken wat uw wensen zijn.

Keuken renoveren Leeuwarden

KBC Keukens is een complete keukenzaak. Dat houdt in dat wij naast het plaatsen en ontwerpen van keukens ook keukens kunnen renoveren. Laat uw keuken renoveren door KBC en realiseer uw droomkeuken voor de fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Dit doen wij overigens al 40 jaar waardoor we al veel keukens met veel enthousiasme en succes hebben weten te renoveren. Van afbreken, afvoeren, timmerwerken, vloerwerken en stukadoorswerken tot de uiteindelijke montage en het aansluiten van alle keukenapparatuur.

Gratis keuken inspectie

Veel keukenzaken bieden een inspectie aan. Vaak zijn dit betaalde inspecties en komt u pas in aanmerking voor een gratis keuken inspectie als uw keuken ouder is dan 15 jaar. Bij KBC doen wij dat anders. Bij ons kunt u al een gratis keuken inspectie aanvragen wanneer uw keuken 8 jaar en ouder is. We inspecteren dan uw complete keuken, van keukenapparatuur tot kitwerk en adviseren wat er eventueel aan renovatie of vervanging nodig is.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? U kunt altijd even langskomen om een kijkje te nemen naar de mogelijkheden op keukengebied. Wij staan klaar met een lekker bakje koffie. Heeft u liever direct contact? Wij staan 6 dagen in de week voor u klaar.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.