Keukens Leeuwarden

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Leeuwarden en omgeving? Neem dan vrijblijvend eens een kijkje in onze mooie showroom. Onze showroom staat vol met showroomkeukens van verschillende stijlen, van modern tot klassiek en van Poggenpohl keukens tot Eggersman keukens, voor elke smaak hebben wij wel een keuken. Niet op zoek naar een nieuwe keuken, maar wilt u wel uw keuken vernieuwen? KBC Keukens is een complete keukenzaak wat betekent dat wij ook keukenrenovatie aanbieden. Zo wordt uw huidige keuken naar wens in een nieuw jasje gestoken, met alle nieuwe moderne gemakken.

Complete keukenzaak sinds 1976

KBC Keukens is een echt familiebedrijf. Al ruim 40 jaar verwelkomen wij onze gasten aan onze keukentafel, midden in onze showroom. Van daaruit heeft u een mooi overzicht op de showroomkeukens. Het voordeel hiervan is is dat tijdens het kennismakingsgesprek direct voorbeelden kunnen worden getoond. Zo kunnen we gezamenlijk kijken wat uw wensen zijn.

Keukens Leeuwarden

Keukenrenovatie Friesland

Zoals al werd benoemd is KBC Keukens een complete keukenzaak. Dat betekent dat wij ook keukens kunnen renoveren. Dit doen wij overigens al 40 jaar waardoor we al veel keukens met veel enthousiasme en succes hebben weten te renoveren. Van afbreken, afvoeren, timmerwerken, vloerwerken en stukadoorswerken tot de uiteindelijke montage en het aansluiten van alle keukenapparatuur.

Gratis keuken inspectie

Veel keukenzaken bieden een inspectie aan. Vaak zijn dit betaalde inspecties en komt u pas in aanmerking voor een gratis keuken inspectie als uw keuken ouder is dan 15 jaar. Bij KBC doen wij dat anders. Bij ons kunt u al een gratis keuken inspectie aanvragen wanneer uw keuken 8 jaar en ouder is. We inspecteren dan uw complete keuken, van keukenapparatuur tot kitwerk en adviseren wat er eventueel aan renovatie of vervanging nodig is.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? U kunt altijd even langskomen om een kijkje te nemen naar de mogelijkheden op keukengebied. Wij staan klaar met een lekker bakje koffie. Heeft u liever direct contact? Wij staan 6 dagen in de week voor u klaar.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews