Keukens Joure

Op zoek naar een nieuwe keuken in de omgeving van Joure? Kom dan naar de showroom van KBC-keukens. Met een ruim assortiment aan keukens van verschillende stijlen, van modern tot klassiek. Voor elke smaak een keuken, van Poggenpohl keukens tot Eggersman keukens. Ook als u niet op zoek bent naar een nieuwe keuken kunnen we u ook van dienst zijn. Als complete keukenzaak biedt KBC-keukens ook keukenrenovatie aan. We kunnen uw huidige keuken in een nieuw jasje steken met alle nieuwe moderne gemakken.

Keukenzaak Joure

Een keuken af laten stellen op jouw eigen wensen in de buurt van Joure? Bij KBC stemmen we alles af naar jouw wensen. Van moderne tot vintage keukens, de keukens zijn van alle gemakken voorzien. Bij KBC is het mogelijk je eigen hout, werkbladen en unieke afwerking uit te kiezen. Zo weet je zeker dat je keuken helemaal uniek en naar je smaak is.

Keukenrenovatie Joure

Nog geen tijd voor een nieuwe keuken? Keukenzaak KBC Scharnegoutum kan je ook helpen met het renoveren van je oude keuken. Je kunt een gratis inspectie bij ons aanvragen. We beoordelen of het tijd is voor een nieuwe keuken of helpen je met het renoveren van je oude keuken als dat nodig is. Het renoveren van een keuken bespaart kosten en helpt het vertrouwde design van de keuken te behouden. Het is ook mogelijk om het oude design in een nieuw jasje te steken. Wij verzorgen graag de keukenrenovatie voor je en kunnen ondersteunen bij het moderniseren zodat de keuken nog jaren mee kan.

Vraag een gratis keuken inspectie aan wanner je keuken of badkamer ouder is dan 8 jaar.  Neem contact met ons op via ons telefoonnummer (0515) 418 208.

Speciaalzaak sinds 1976

Bij het familiebedrijf KBC werken we sinds 1976 met veel plezier aan keukens en badkamers. De waarden van de organisatie zijn ondanks de veranderende tijden altijd hetzelfde gebleven. Bij ons blijft een eerlijk advies en de hoogst mogelijke service altijd centraal staan. Sinds de oprichting in 1976 zijn we uitgegroeid tot een speciaalzaak met een compleet aanbod. Bij KBC begint het uitzoeken van een keuken met een kopje koffie in de showroom en loopt de service tot 5 jaar door na de installatie.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews