Keukenzaak Joure

Een keuken af laten stellen op jouw eigen wensen in de buurt van Joure? Bij KBC gaan we graag diep in overleg om de keuken met u af te stemmen. Met een kleine 20 minuten verwijderd van Joure heeft KBC-keukens altijd de deuren voor u open om te kijken naar de mogelijkheden. Van moderne tot vintage keukens, de keukens zijn van alle gemakken voorzien. Het is mogelijk uw eigen hout, werkbladen en unieke afwerking uit te kiezen. Zo weet u zeker dat uw keuken helemaal uniek en naar smaak is.

Keukenrenovatie Joure

Liever uw huidige keuken een opknapbeurt geven? Keukenzaak KBC Scharnegoutum kan u ook helpen met het renoveren van uw oude keuken. Een gratis keukeninspectie is snel bij ons aangevraagd. We beoordelen hoe de huidige keuken er aan toe is en renoveren uw oude keuken in Joure als dat nodig is. Het renoveren van een keuken bespaart kosten en helpt het vertrouwde design van de keuken te behouden. Het is ook mogelijk om het oude design in een nieuw jasje te steken. Wij verzorgen graag de keukenrenovatie voor u en kunnen ondersteunen bij het moderniseren zodat de keuken nog jaren mee kan.

Speciaalzaak sinds 1976

Sinds de oprichting in 1976 zijn we uitgegroeid tot speciaalzaak met een compleet aanbod. Bij het familiebedrijf KBC werken we met veel plezier aan keukens en badkamers. De waarden van de organisatie zijn ondanks de veranderende tijden altijd hetzelfde gebleven. Bij ons blijft een eerlijk advies en de hoogst mogelijke service altijd centraal staan. Bij KBC begint het uitzoeken van een keuken met een kopje koffie in de showroom en loopt de service tot 5 jaar door na de installatie.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.