Keukens Joure

Op zoek naar een nieuwe keuken in de omgeving van Joure? Kom dan een kijkje nemen in de showroom van KBC-keukens in de buurt van Joure. Met een ruim assortiment aan keukens van modern tot klassiek. Voor elke smaak is er een keuken te vinden, van Poggenpohl keukens tot Eggersman keukens. Ook als u niet op zoek bent naar een nieuwe keuken kunnen we u helpen bij het verfraaien van uw huidige keuken. Als complete keukenzaak biedt KBC-keukens namelijk ook keukenrenovatie aan. We kunnen uw huidige keuken in een nieuw jasje steken met alle nieuwe moderne gemakken.

Keukenzaak Joure

Een keuken af laten stellen op jouw eigen wensen in de buurt van Joure? Bij KBC gaan we graag diep in overleg om de keuken met u af te stemmen. Met een kleine 20 minuten verwijderd van Joure heeft KBC-keukens altijd de deuren voor u open om te kijken naar de mogelijkheden. Van moderne tot vintage keukens, de keukens zijn van alle gemakken voorzien. Het is mogelijk uw eigen hout, werkbladen en unieke afwerking uit te kiezen. Zo weet u zeker dat uw keuken helemaal uniek en naar smaak is.

Keukenrenovatie Joure

Liever uw huidige keuken een opknapbeurt geven? Keukenzaak KBC Scharnegoutum kan u ook helpen met het renoveren van uw oude keuken. Een gratis keukeninspectie is snel bij ons aangevraagd. We beoordelen hoe de huidige keuken er aan toe is en renoveren uw oude keuken in Joure als dat nodig is. Het renoveren van een keuken bespaart kosten en helpt het vertrouwde design van de keuken te behouden. Het is ook mogelijk om het oude design in een nieuw jasje te steken. Wij verzorgen graag de keukenrenovatie voor u en kunnen ondersteunen bij het moderniseren zodat de keuken nog jaren mee kan.

Speciaalzaak sinds 1976

Sinds de oprichting in 1976 zijn we uitgegroeid tot speciaalzaak met een compleet aanbod. Bij het familiebedrijf KBC werken we met veel plezier aan keukens en badkamers. De waarden van de organisatie zijn ondanks de veranderende tijden altijd hetzelfde gebleven. Bij ons blijft een eerlijk advies en de hoogst mogelijke service altijd centraal staan. Bij KBC begint het uitzoeken van een keuken met een kopje koffie in de showroom en loopt de service tot 5 jaar door na de installatie.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews