Keukens Harlingen

Bent u op zoek naar een keuken in of rondom de omgeving van Harlingen? KBC is de keukenzaak die u helpt bij het realiseren van de perfecte keuken. Onze showroom is 35 minuten van Harlingen verwijderd met de auto en zeker de moeite waard om te bezoeken. Sinds 1976 levert KBC-Scharnegoutum de mooiste keukens in Harlingen en omstreken. Om u een beter beeld te geven van ons aanbod hebben we verschillende showmodellen in de 1600m² showroom uitgestald.

Met meer dan 30 aanwezige keukenopstellingen kunt u de diverse mogelijkheden zien. Naast het ontwerp en montage, ontzorgen wij u compleet van A tot Z. Kom eens langs in onze showroom, slechts 35 minuten rijden van Harlingen.

Keukenrenovatie in Harlingen

Naast het ontwerpen en plaatsen van uw keuken in Harlingen, kunt u bij KBC Scharnegoutum ook terecht voor uw keukenrenovatie. Om kosten te besparen of om het oude design van de huidige keuken te behouden; een renovatie biedt de oplossing. Met een keukenrenovatie is het mogelijk deze te moderniseren zodat de keuken weer jaren mee kan gaan. Voor een fractie van de nieuwprijs heeft u een prachtige, nieuwe keuken in Harlingen. Om de mogelijkheden goed in kaart te brengen komen we het liefst langs bij u thuis in Harlingen.

Vraag dan hier de gratis inspectie aan of via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208.

KBC keuken zwart eiland

Complete keuken

Naast het volledige keukenmeubel zijn er meer onderdelen die uw keuken helemaal compleet maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verschillende inbouwapparaten. KBC is leverancier van een aantal premium merken zoals o.a. Poggenpohl en Eggersmann maar ook Miele, Siemens en Zanussi.

Showroomkeukens

KBC Scharnegoutum heeft doorlopend diverse showroomkeukens in de aanbieding die tegen zeer scherpe prijzen vanuit de showroom worden verkocht. U bent altijd welkom om langs te komen in onze showroom in Scharnegoutum (35 minuten rijden vanaf Harlingen). Doe inspiratie op en laat je informeren door onze kennis. Dus kom langs of neem contact op!

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews