fbpx

Keukenmerken

KBC Scharnegoutum is als familiebedrijf sinds 1976 uitgegroeid tot een begrip in Friesland op het gebied van keukens. Wij werken met diverse keukenmerken, zoals onder andere Häcker Küchen, Snaidero en Poggenpohl. Heb je een favoriete merk keuken? Vrijwel alles is mogelijk bij KBC om uw droomkeuken waar te maken. Hieronder enkele keukenmerken waar wij onder andere meer werken.

  • Poggenpohl Keukens
  • Häcker Küchen keukens
  • Ballerina Küchen keukens
  • Snaidero keukens
  • Selectiv keukens
  • Eggersmann keukens

Poggenpohl Keuken 

Poggenpohl is echt een merk met zeer exclusieve keukens met de perfectie tot in het kleinste detail. Poggenpohl keukens bevinden zich in het hogere marktsegment dus je moet wel rekening houden met een ruimer budget, maar je betaald dan zeker ook voor wat je krijgt. Poggenpohl staat voor exclusiviteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Traditioneel vakmanschap en moderne technologie gaan hand in hand samen.

Abbiamo Keukens

Deze jonge en moderne lijn biedt keukens in veel verschillende stijlen, veel verschillende mogelijkheden betreft samenstelling, inrichting en accessoires. Stel uw unieke keuken geheel naar eigen wens samen. Door hoogwaardige, resistente en onderhoudsvriendelijke materialen zult u jarenlang plezier beleven aan uw keuken.

Een goed design overtuigt door de synthese van creatieve en goed doordachte vormgeving. Door het uitgekiende systeem met het variabele duidelijk opgedeelde basisraster plus een veelvoud aan breedtes, dieptes en hoogte maakt een grote mate van vrijheid in vormgeving mogelijk.

Het assortiment van onze Abbiamo keukens bestaat uit drie segmenten, waarbij de Classic en de Systemat veruit het bekendst zijn. De Classic bevindt zich in het middensegment en de Systemat meer in het hoge segment. Voor iedereen is er dus een Häcker Küchen keuken.

Classic Art

Deze jonge en moderne lijn biedt keukens in veel verschillende stijlen, veel verschillende mogelijkheden betreft samenstelling, inrichting en accessoires. Stel u unieke keuken geheel naar eigen wens samen. Door hoogwaardige, resistente en onderhoudsvriendelijke materialen zult u jaren lang plezier beleven aan uw keuken.

Systemat Art

Een goed design overtuigt door de synthese van creatieve en goed doordachte vormgeving. Door het uitgekiende systeem met het variabele duidelijk opgedeelde basisraster plus een veelvoud aan breedtes, dieptes en hoogte maakt een grote mate van vrijheid in vormgeving mogelijk. 

Selectiv Küchen

Ook in ons assortiment bevindt zich het merk Selectiv Küchen. Hoogwaardige inbouwkeukens die door hun veelzijdige vormgevingsmogelijkheden afgestemd zijn op de wensen. Dit met een innovatief, revolutionair design. Alles is mogelijk om uw droomkeuken te verwezenlijken.

Eggersmann keukens

Daarnaast zijn wij trotse dealer van Eggersmann keukens. Al jarenlang levert dit merk luxueuze designkeukens. Waar het merk in uitblinkt is de technische perfectie, het moderne design en de eindeloze mogelijkheden.

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.