fbpx

Merken

Wij werken met diverse keukenmerken, Häcker Küchen, Ballerina Küchen en Poggenpohl. Maar vrijwel alles is mogelijk om uw droomkeuken waar te maken.

Häcker Küchen

Classic Art
Het prijsbewuste keukenconcept.
Deze jonge en moderne lijn biedt keukens in veel verschillende stijlen, veel verschillende mogelijkheden betreft samenstelling, inrichting en accessoires. Stel u unieke keuken geheel naar eigen wens samen. Door hoogwaardige, resistente en onderhoudsvriendelijke materialen zult u jaren lang plezier beleven aan uw keuken.

Systemat Art
Het ambitieuze, designgerichte systeemkeukenconcept.
Een goed design overtuigt door de synthese van creatieve en goed doordachte vormgeving. Door het uitgekiende systeem met het variabele duidelijk opgedeelde basisraster plus een veelvoud aan breedtes, dieptes en hoogte maakt een grote mate van vrijheid in vormgeving mogelijk.

Ballerina Küchen

Hoogwaardige inbouwkeukens die door hun veelzijdige vormgevingsmogelijkheden afgestemd zijn op de wensen. Dit met een innovatief, revolutionair design. Alles is mogelijk om uw droomkeuken te verwezenlijken.

Poggenpohl

Poggenpohl is echt een merk met zeer exclusieve keukens met de perfectie tot in het kleinste detail. Poggenpohl bevindt zich in het hogere marktsegment dus je moet wel rekening houden met een ruimer budget, maar je betaald dan zeker ook voor wat je krijgt. Poggenpohl staat voor exclusiviteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Traditioneel vakmanschap en moderne technologie gaan hand in hand samen.

Neem eens een kijkje in onze showroom We zijn gesloten

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.