Keukenmerken

Keukenmerken

KBC Scharnegoutum is als familiebedrijf sinds 1976 uitgegroeid tot een begrip in Friesland op het gebied van keukens. Wij werken met diverse keukenmerken, zoals onder andere Häcker Küchen, Abbiamo en Poggenpohl. Heeft u een favoriete merk keuken? Vrijwel alles is mogelijk bij KBC om uw droomkeuken waar te maken. Hieronder enkele keukenmerken waar wij onder andere mee werken.

  • Poggenpohl Keukens
  • Abbiamo
  • Selectiv keukens
9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews

Poggenpohl

Poggenpohl is echt een merk met zeer exclusieve keukens met de perfectie tot in het kleinste detail. Poggenpohl keukens bevinden zich in het hogere marktsegment dus u moet wel rekening houden met een ruimer budget, maar uw betaald dan zeker ook voor wat u krijgt. Poggenpohl staat voor exclusiviteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Traditioneel vakmanschap en moderne technologie gaan hand in hand samen.

Selectiv Keukens

Ook in ons assortiment bevindt zich het merk Selectiv Küchen. Hoogwaardige inbouwkeukens die door hun veelzijdige vormgevingsmogelijkheden afgestemd zijn op de wensen. Dit met een innovatief, revolutionair design. Alles is mogelijk om uw droomkeuken te verwezenlijken.

Abbiamo Keukens

Deze jonge en moderne lijn biedt keukens in veel verschillende stijlen, veel verschillende mogelijkheden betreft samenstelling, inrichting en accessoires. Stel uw unieke keuken geheel naar eigen wens samen. Door hoogwaardige, resistente en onderhoudsvriendelijke materialen zult u jarenlang plezier beleven aan uw keuken.

Een goed design overtuigt door de synthese van creatieve en goed doordachte vormgeving. Door het uitgekiende systeem met het variabele duidelijk opgedeelde basisraster plus een veelvoud aan breedtes, dieptes en hoogte maakt een grote mate van vrijheid in vormgeving mogelijk.

Het assortiment van onze Abbiamo keukens bestaat uit drie segmenten, waarbij de Classic en de Systemat veruit het bekendst zijn. De Classic bevindt zich in het middensegment en de Systemat meer in het hoge segment. Voor iedereen is er dus een Abbiamo keuken.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews