Xenz

In 1976 start Willem ter Meer zijn bedrijf ‘De badkuipdokter’ in Ermelo en legt zo de basis voor het bedrijf van nu. Willem is gespecialiseerd in het repareren van baden en douchebakken en om ze te renoveren worden ze overgespoten.

Zijn zoon Henk ter Meer komt ook werken in het bedrijf dat in zo’n snel tempo groeit waardoor het zich omdoopt tot Beterbad bv. De technieken veranderen en het overspuiten van baden levert niet meer het gewenste resultaat waardoor er wordt overgestapt op het Bad-in-Bad-Systeem.

Ook de twee andere zoons Bert en Marco ter Meer komen (gedeeltelijk) werken in het bedrijf. In 1993 wordt er in Dronten een eigen productiebedrijf gestart waar machines worden gebouwd en mallen worden gemaakt zodat het eerste geproduceerde bad al snel een feit is.

Zowel Beterbad produktie als renovatie blijven groeien. In 1996 wordt er aan De Linge een ruimere fabriek gebouwd met een verbeterde opzet. Het nieuwe pand wordt op 27 maart 1998 officieel geopend.

In 2000 gaan de bedrijven officieel over in handen van de gebroeders ter Meer. Hun vader blijft erg betrokken bij de ontwikkelingen, zowel bij de fabriek als bij de werkzaamheden van de monteurs.

De ontwikkelingen staan niet stil. De productieruimte wordt uitgebreid en 2 spuitrobots worden geïnstalleerd waardoor de capaciteit wordt verhoogd. Er wordt een Badwissel-Systeem ontwikkeld om klanten met acrylbaden van dienst te kunnen zijn: een bad uitwisselen voor een nieuw acrylbad zonder het tegelwerk te beschadigen, blijkt een gat in de markt. Vanuit de markt komt steeds meer vraag naar het plaatsen van een douchebak in plaats van een bad in een bestaande situatie. Hier heeft Beterbad een nieuw systeem voor ontwikkeld ‘van Bad-naar-Douche’.

De badkamer is steeds meer de uitgekozen plek om tot rust te komen. Er ontstaat een toenemende vraag naar comfort- en wellnessproducten. Beterbad Sanitair besluit om haar badkamerproducten onder de naam Xenz te verkopen.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews