fbpx

Wellness

KBC heeft de nodige aandacht besteed aan bodyverzorging. Op de sanitair-afdeling vindt u een aantal opstellingen van stoomcabines, infraroodcabine en warmtecabines, in diverse uitvoeringen.

Even genieten van een welverdiende ontspanning. De stoomcabine staat voor u klaar, op ieder moment van de dag. De stoomcabines, die ook als ruime douchegelegenheid dienst doen, zijn volgens de strengste keuringseisen vervaardigd.

De sauna is uitstekend te plaatsen in de badkamer omdat de buitenwanden afgewerkt zijn met watervast verlijmd multiplex en daardoor eenvoudig te betegelen. De cabines kunnen volledig op maat worden gemaakt en ingericht.

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.