Wellness Stoomcabine

GESCHIKT VOOR VRIJWEL IEDERE RUIMTE?

Stoomcabines zijn er in vele varianten en maten. De hedendaagse stoomcabine past ook prachtig in een modern en strak interieur. Omdat ze vaak gecombineerd worden met een douche zijn de douche- /stoomcabines in vrijwel iedere ruimte in te passen, ook al biedt uw badkamer niet zo veel ruimte.

Er zijn ook losse zitjes verkrijgbaar waar een stoomgenerator is ingebouwd. Met deze elementen bouwt u eenvoudig uw eigen stoombad, eenvoudig in de maat en vorm die u zelf wenst. Met een stoombad krijgt uw badkamer gelijk de titel van luxe wellness-ruimte.

DE VOORDELEN VAN EEN STOOMCABINE

De weldaad van stoom is al eeuwenlang bekend. De combinatie van stoom met eucalyptus is een belangrijk hulpmiddel bij verkoudheid. Stoom kan heilzaam werken bij mensen met bronchitis, hooikoorts, astma en chronische verkoudheid.

Het diep inhaleren van de vochtige warmte werkt slijmremmend bij hoesten en heesheid. Stoom reinigt de longen, opent de bronchiën en verhoogt de algehele weerstand van ons lichaam. Ook reinigt stoom de huid. De microfijne nevel bevochtigt de huid, de poriën openen zich, waardoor afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. Door deze dieptereiniging blijft uw huid zacht, schoon en soepel. Stoom maakt dat de bloedvaten zich verwijden, waardoor de doorbloeding wordt verbeterd en reumatische, spier- en gewrichtspijnen worden verlicht.

Bent u geïnteresseerd in één van onze stoomcabines? Wij geven graag meer informatie en helpen u met uw droomsituatie.
Kom gerust eens langs in onze showroom of neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews