Selectiv keukens

Deze hoogwaardige Duitse keukens van het merk Selectiv Keukens staan voor veelzijdige vormgevingsmogelijkheden geheel afgestemd op uw wensen. Zo bieden de keukenfronten van Selectiv Keukens een breed scala aan mogelijkheden. Deze zijn aan te passen in kleur, prijs en materialen. Zodoende biedt Selectiv Keukens u de mogelijkheid om een unieke keuken samen te stellen. Laat u inspireren door de vele sfeerimpressies die te vinden zijn op onze website. Bent u nog niet overtuigd? Kom kijken in de showroom van KBC Scharnegoutum naar onder andere de keukens van Selectiv Keukens. Om de kwaliteit van het merk Selectiv te benadrukken bieden ze een garantie van maar liefst 5 jaar op al hun keukens.

De keukens van Selectiv staan voor Duitse kwaliteit.

Bepaal uw eigen stijl

Steeds vaker is de keuken dé centrale plek in een huis. Daarom wordt het steeds belangrijker dat de keuken er uit ziet als een waar kunstwerk. Houdt u meer van een klassieke en tijdloze keuken of júist van een moderne en revolutionaire keuken? Met een keuken van Selectiv zit u altijd goed. Het grote aanbod aan keukens is geheel aan te passen aan uw stijl, daarnaast krijgt u door de vele opties de mogelijkheid om uw keuken geheel op uw eigen smaak vorm te geven.

Moderne keukens

Een moderne keuken onderscheidt zich met de strakke lijnen, en perfect weggewerkte keukenapparatuur. De sterk design gerichte keukens van de Selectiv collectie zijn hier een goed voorbeeld van. De keukens van de Selectiv collectie zijn vaak uitgerust met hoogglanzende fronten die een chique uitstraling hebben.

Klassiek & tijdloos

Zoekt u een keuken die jaren meekan en waarbij iedereen zich afvraagt of dit een nieuwe keuken betreft of een keuken die zich al jaren in de woning bevindt? Dan kunt u kiezen om een klassieke & tijdloze keuken te nemen. Het voordeel van een klassieke en tijdloze keuken is dat deze vaak uitgerust zijn van alle moderne snufjes die een keuken met een moderne uitstraling ook biedt. Slimme afzuiging, een weggewerkte vaatwasser en een koelkast waarvan u in eerste instantie niet ziet dat deze zich in de keuken bevindt.

Landhuiskeukens

Ontdek het verschil tussen een klassieke en tijdloze keuken en een landhuiskeuken in onze showroom. De landhuiskeuken wordt vaak geassocieerd met het meest belangrijkste materiaal, namelijk hout. Hout kan goed gecombineerd worden met verschillende materialen zoals, aluminium, chroom of roestvrijstaal.

Het leuke aan een landhuiskeuken is het combineren met de verschillende materiaalsoorten.

Merk Selectiv

Het merk Selectiv keukens staat voor kwaliteit, dit familiebedrijf uit Rödinghausen produceert al ruim 30 jaar keukens. Dit doen zij voor zowel de Duitse als de internationale markt. U bent van harte welkom in onze showroom.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews