fbpx

Open dagen

Driemaal per jaar hebben wij onze open dagen. Tijdens deze open dagen worden er diverse demonstraties gegeven op het gebied van keuken en sanitair. Tijdens de demonstraties van de keukens komen diverse koks alle snufjes van de nieuwste apparaten demonstreren, en op het gebied van sanitair worden ook de nieuwste mogelijkheden toegelicht door de leveranciers.

Voorjaarsshow!

In maart is het weer tijd voor onze voorjaarsshow! Tijdens 3 dagen kunt u kennis maken met alle nieuwe kneepjes van het apparatuur. Of wilt u meer kennis betreft apparatuur dat u al heeft? Kom dan gezellig langs bij onze kookdemonstraties en de kok kan u alles demonstreren.

Kookdemonstraties:
Donderdag 19 maart Miele 11.00 – 16.00
Vrijdag 20 maart AEG 11.00 – 16.00
Zaterdag 21 maart Siemens 11.00 – 16.00

Neem eens een kijkje in onze showroom We zijn gesloten

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.