Martijn Bierma

Martijn werkte al 15 jaar in de keukenbranche toen hij bij KBC terecht kwam. Hij werkte in deze periode met een collega die voor Martijn ook naar KBC was gegaan. Zijn oud collega ging met pensioen en tipte Martijn dat er een leuke vacature vrij kwam. Zo is het balletje gaan rollen.

In 2015 is hij begonnen als keukenadviseur bij KBC. Als keukenadviseur helpt Martijn mensen met de aanschaf van een nieuwe keuken. Martijn adviseert of alle wensen passen binnen het budget en wat hierin alle mogelijkheden zijn. Wanneer alles naar wens is wordt na de verkoop het complete plan aan de werkvoorbereider overgedragen. Deze neemt hierbij alle technische aspecten over. Het leuke aan het werk vindt Martijn vooral de omgang met mensen, elke klant is weer anders, dus de uitdaging is er constant.

KBC is een prachtig bedrijf met mooie keukens. Het plaatsen van de keuken kan door KBC volledig verzorgd worden. Van het verwijderen of aanpassen van muren, het aanpassen van elektra, de klant kan volledig ontzorgd worden. Martijn omschrijft de werksfeer binnen KBC ook als zeer fijn, we zijn met elkaar een echte KBC familie!

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews