Modern

Een keuken van deze tijd

Net als bij designkeukens is er niet één omschrijving van een moderne keuken te geven. Wat sommige mensen modern vinden, is de ander niet modern genoeg. Wij zien in de beschrijving van een moderne keuken vooral een keuken die van deze tijd is.

kenmerken van een moderne keuken

Een moderne keuken is van alle gemakken voorzien, heeft een goede werkhoogte en is stijlvol ontworpen. Natuurlijk voorzien van allerlei inbouwapparatuur die het leven een stuk gemakkelijker maken. Zoals bijvoorbeeld een inbouw vaatwasmachine.

Vroeger een luxe, maar tegenwoordig standaard aanwezig in iedere nieuwe keuken. Ook een Quooker – de kokendwaterkraan – wordt steeds meer toegepast. Eén op de vijf nieuwe keukens wordt uitgeleverd met een kokend waterkraan.

Hoewel kleur altijd een bepaalde aantrekkingskracht heeft, kiezen de meeste mensen toch voor een witte keuken of een afgeleide daarvan. Denk daarbij aan gebroken wit, grijs- en creme-tinten. Deze kleurtinten zijn het meest tijdloos.

Zoals iedere nieuwe keuken is een moderne keuken ook voorzien van gedempte laden en gedempte deuren.

Houten deuren geven warmte

Sterk in opkomst zijn de houten keukens. Robuuste deuren van grof hout (met of zonder noesten) of deuren van gesorteerd hout, aan u de keuze. KBC Scharnegoutum heeft een uitgebreide collectie. 

Houten keukens geven een warme huiselijke sfeer waar veel mensen naar op zoek zijn. Ideaal om toe te passen in een open keuken of woonkeuken.

Showroomkeukens

KBC heeft doorlopend diverse showroomkeukens in de aanbieding die tegen zeer scherpe prijzen worden verkocht.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews