fbpx

Stijlen

Door de vele keukensoorten kan het lastig zijn om tot een beslissing te komen. Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe keukenstijl past in je woning. Er zijn vele verschillende keukenstijlen beschikbaar. Van klassiek tot modern en van landelijk tot design. Wij helpen je graag verder om tot een weloverwogen keuze te komen. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen én te adviseren om tot een goede keuze te komen.

Handgemaakt

Een droomkeuken, geheel afgestemd op jouw wensen precies zoals jij deze altijd al voor ogen had. KBC-Scharnegoutum werkt samen met topdesigners en maken de keuken geheel afgestemd op jouw wensen.

Ga je voor klassiek, landelijk modern óf design? Deze keuze laten we over aan jouw, laat je adviseren door een van onze designers en stel je eigen keuken samen die 100% uniek is.

Modern

Een moderne keuken is te herkennen aan aan het strakke design het hoogglans blad en de strakke lijnen en hoeken. Deze keukenstijl is ontzettend populair en leent zich goed om bij de woonkamer te betrekken. Wil je meer inspiratie opdoen? Kijk verder op onze website of kom langs in onze showroom, je bent van harte welkom.

Klassiek

De klassieke keuken is weer helemaal terug van weggeweest. De klassieke keuken (stijl) doet zich herkennen aan de donkere kleuren en robuuste afwerking. Hedendaagse keukenapparatuur mag hierin niet ontbreken en kan wanneer nodig geheel worden weggewerkt in het keukendesign.

De zware materialen die verwerkt worden in de keuken zorgen voor een hoogkwaliteit die levenslang mee gaat.

Design

De keukenstijl van een design keuken moet wel één van de meest lastige zijn om te beschrijven. Dit type keuken komt in veel verschillende vormen, maten en variaties voor.

De keukenstijl van een designkeuken wordt meestal overgebracht door het gebruik van het strakke lijnenspel. Daarnaast is het van smaak afhankelijk of de keuken ingericht wordt door een dik keukenblad of dat er gekozen wordt door een dunnere variant. Wil je weten of een designkeuken goed past in jouw woning? Neem contact op met één van onze adviseurs of kom langs in onze showroom.

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.