Stijlen

Keukenstijlen

Hoe zorgt u ervoor dat u nieuwe keukenstijl past in uw woning?

Keukenstijlen

Door de vele keukensoorten kan het lastig zijn om tot een beslissing te komen. Hoe zorgt u ervoor dat u nieuwe keukenstijl past in uw woning. Er zijn vele verschillende keukenstijlen beschikbaar. Van klassiek tot modern en van landelijk tot design. Wij helpen u graag verder om tot een weloverwogen keuze te komen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen én te adviseren om tot een goede keuze te komen.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews

Handgemaakt

Een droomkeuken, geheel afgestemd op uw wensen precies zoals u deze altijd al voor ogen had. KBC-Scharnegoutum werkt samen met topdesigners en maken de keuken geheel afgestemd op uw wensen. Het is zelfs mogelijk om uw keuken helemaal handgemaakt te laten maken. 

Moderne keuken

Een moderne keuken is te herkennen aan aan het strakke design het hoogglans blad en de strakke lijnen en hoeken. Deze keukenstijl is ontzettend populair en leent zich goed om bij de woonkamer te betrekken. Wil u meer inspiratie opdoen? Kijk verder op onze website of kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom.

Klassieke keuken

De klassieke keuken is weer helemaal terug van weggeweest. De klassieke keuken (stijl) doet zich herkennen aan de donkere kleuren en robuuste afwerking. Hedendaagse keukenapparatuur mag hierin niet ontbreken en kan wanneer nodig geheel worden weggewerkt in het keukendesign.

Design keuken

De keukenstijl van een design keuken moet wel één van de meest lastige zijn om te beschrijven. Dit type keuken komt in veel verschillende vormen, maten en variaties voor.

De keukenstijl van een designkeuken wordt meestal overgebracht door het gebruik van het strakke lijnenspel. Daarnaast is het van smaak afhankelijk of de keuken ingericht wordt door een dik keukenblad of dat er gekozen wordt door een dunnere variant. Wilt u weten of een designkeuken goed past in uw woning? Neem contact op met één van onze adviseurs of kom langs in onze showroom.

5/5

Het is net alsof we een nieuw huis hebben gekocht”. Mocht de badkamer tzt. ook aan de beurt komen, dan weten we alvast waar we moeten zijn. Gewoon een zeer goed, nuchter en vakkundig Fries bedrijf. KBC Scharnegoutum: een aanrader.

Fam. Jorritsma
5/5

Tijdens de verbouwing van de badkamer kwam er een fikse lekkage aan het licht. Dit is door vakkundige medewerkers van KBC perfect opgepakt en opgelost. Het resultaat van zowel de keuken als de badkamer is ”bjusterbaarlik prachtich”.

Kooij
4/5

Heel tevreden met onze keuken en badkamers voor onze nieuwbouwwoning. Goed advies en nette levering. Ook informatie proces over opvolging tav naleveren heel goed.

Wim & Annemarie

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews