Stijlen

Keukenstijlen

Hoe zorgt u ervoor dat u nieuwe keukenstijl past in uw woning?

Keukenstijlen

Door de vele keukensoorten kan het lastig zijn om tot een beslissing te komen. Hoe zorgt u ervoor dat u nieuwe keukenstijl past in uw woning. Er zijn vele verschillende keukenstijlen beschikbaar. Van klassiek tot modern en van landelijk tot design. Wij helpen u graag verder om tot een weloverwogen keuze te komen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen én te adviseren om tot een goede keuze te komen.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews

Handgemaakt

Een droomkeuken, geheel afgestemd op uw wensen precies zoals u deze altijd al voor ogen had. KBC-Scharnegoutum werkt samen met topdesigners en maken de keuken geheel afgestemd op uw wensen. Het is zelfs mogelijk om uw keuken helemaal handgemaakt te laten maken.

Moderne keuken

Een moderne keuken is te herkennen aan aan het strakke design het hoogglans blad en de strakke lijnen en hoeken. Deze keukenstijl is ontzettend populair en leent zich goed om bij de woonkamer te betrekken. Wil u meer inspiratie opdoen? Kijk verder op onze website of kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom.

Klassieke keuken

De klassieke keuken is weer helemaal terug van weggeweest. De klassieke keuken (stijl) doet zich herkennen aan de donkere kleuren en robuuste afwerking. Hedendaagse keukenapparatuur mag hierin niet ontbreken en kan wanneer nodig geheel worden weggewerkt in het keukendesign.

Design keuken

De keukenstijl van een design keuken moet wel één van de meest lastige zijn om te beschrijven. Dit type keuken komt in veel verschillende vormen, maten en variaties voor.

De keukenstijl van een designkeuken wordt meestal overgebracht door het gebruik van het strakke lijnenspel. Daarnaast is het van smaak afhankelijk of de keuken ingericht wordt door een dik keukenblad of dat er gekozen wordt door een dunnere variant. Wilt u weten of een designkeuken goed past in uw woning? Neem contact op met één van onze adviseurs of kom langs in onze showroom.

5/5

In juni is bij ons een keuken geplaatst, wij zijn zeer tevreden met de manier waarop er met ons gecommuniceerd is. De stukadoor (Silvius Sneek), de installateur (Ivar Bosma) en de plaatsing van de keuken (Arnold Hoekstra) allemaal in opdracht van KBC, was prima op elkaar afgestemd. We moesten even wachten op de afzuigkap, maar ook die is vrij snel geplaatst. Dik tevreden met het eindresultaat.

Fam. Sijbrandij
5/5

Onze ervaring met KBC is excellent te noemen. Door de extreme drukte van de uitvoerders hebben wij het plaatsen van de keuken een aantal maanden moeten uitstellen. Er zijn door KBC hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.
Wij hebben via KBC de keuken laten plaatsen. De aannemer en het personeel van KBC zijn kundig en meedenkend en service gericht. Hetzelfde geldt voor de stukadoor, extreem netjes in de afwerking van de muren en plafond. Helemaal niets op aan te merken! Na het plaatsen van de keuken bleek de koelkast veel lawaai te maken. KBC nam zelf de moeite om hiervoor bij ons langs te komen, nam onze “klacht” serieus op en heeft deze dan ook voor ons op een adequate manier opgelost. Voor ons is KBC een fijn meedenkend en vooral een service gericht bedrijf…top!

Elly de Groot
5/5

Het hele traject van samenstellen tot leveren hebben wij als positief ervaren. Samen met Lammert hebben we meerdere samenstellingen uitgetekend om uiteindelijk tot de juiste keuken te komen. Dit bedrijf neemt alle tijd voor je! Nadat de keuken geplaatst was waren er een paar kleine aandachtspuntjes, dit is goed opgepakt.

Wouter en Anna

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews