Miele

KBC IS MIELE KITCHEN INSPIRIENCE PARTNER

Als partner van Miele beschikt KBC in zijn showroom over een breed assortiment Miele-inbouwapparaten met natuurlijk de allerlaatste productinnovaties. De kennis van Miele-apparaten ligt bij KBC op een hoog niveau, waardoor de meerwaarde van deze apparaten gemakkelijk vertaald kunnen worden naar de consument.

NIEUW CONCEPT

KBC is één van de geselecteerde Miele-dealers waarmee Miele een bijzondere samenwerking is aangegaan.

Bij KBC kunnen klanten terecht voor een totaalervaring van Miele-inbouwapparaten in combinatie met een inspirerende keuken.

Naast de presentatie van basismodellen wordt ook een aantal topmodellen uit de productgroepen stoomovens, koffieautomaten, afwasautomaten en afzuigkappen getoond. Om de totaalbeleving te versterken beschikt KBC over een compleet ingerichte keuken voor het organiseren van kookdemonstraties. De kwalitatieve Miele-uitstraling en heldere informatievoorziening bij KBC moeten bijdragen aan de beleving van Miele als een kwalitatief en servicegericht merk.

BELEVING

Met de naam Miele Kitchen Inspirience Partner is veel gezegd. Klanten kunnen zich door ons laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden en voordelen van Miele-inbouwapparaten. We hechten veel waarde aan een gedegen advies op maat en nodigen consumenten daarom uit de Miele Kitchen Inspirience te ervaren in onze showroom.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews