fbpx

Gaggenau

EEN STRENG BEWAARD GEHEIM: ONS EMAILLE

Gaggenau heeft veel tijd gehad om een zeer bijzondere competentie op te bouwen: indertijd hebben we bij de productie van onder meer emaille reclameborden waardevolle kennis opgedaan voor de fabricage van onze geëmailleerde bakovens. Ook vandaag nog is het typisch blauwe emaille van Gaggenau een erkend handelsmerk en waarmerk – en is de receptuur ervan nog steeds een goed bewaard bedrijfsgeheim.

TRADITIEGETROUW ÉÉN STAP VOORUIT

Gaggenau geldt al meer dan 300 jaar als het toonaangevende merk voor huishoudelijke apparatuur en als innovatieleider op het gebied van technologie en ontwerp ‘Made in Germany’.

TOPKEUKEN IN DE EETKAMER

‘Private apartment dining’ is elegant en chique, en is dan ook een wereldwijde trend. Want waarom zou je altijd naar een restaurant moeten? Steeds meer topkoks serveren de meeste exquise menu’s in een intieme omgeving.

Wie iets bijzonders zoekt, gaat voor het avondeten niet meer naar een restaurant, maar bij iemand thuis eten waar een professionele kok voor een select groepje gasten exclusieve gerechten bereidt.

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.