fbpx

Bosch

EENVOUDIG, KRACHTIG EN BETROUWBAAR

Robert Bosch Hausgeräte GmbH maakt het huishouden van mensen een stuk eenvoudiger met een breed aanbod van krachtige en betrouwbare producten. Dankzij deze sterke utiliteitsoriëntatie en klantnabijheid is Bosch uitgegroeid tot een van de leidende merken in Europa.

  KWALITEIT Bosch huishoudelijke apparaten voldoen aan de prestatienormen en bieden een optimaal bedieningscomfort.
De Bosch productfilosofie wordt gekenmerkt door een fraaie stijl en een duurzame waarde. De topkwaliteit is tastbaar in de hoogwaardige materialen en de fraai afwerking.  TECHNISCHE EXPERTISE De ervaring en het innovatie karakter van het voorname uitvindermerk Bosch staan garant voor superieure technische ontwikkelingen en de kracht om bewezen en nieuwe technologieën samen te voegen. Bosch levert daarmee totale, uitgerijpte oplossingen die zijn geproduceerd met het oog op de behoeften van de consument en dankzij optimale gebruiksvoordelen meer levenskwaliteit creëren.  LEVENSKWALITEIT Bosch producten maken het dagelijkse leven en de huishoudelijke werkzaamheden domweg eenvoudiger en mooier dankzij nieuwe, gebruiksvriendelijke ontwikkelingen.

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.