fbpx

AEG

AEG is een van de wereldleiders op gebied van huishoudelijke apparaten en apparaten voor persoonlijk gebruik.

Onze gehele productontwikkeling is gebaseerd op de filosofie van Doordacht Design. Dit is een holistische benadering die haar oorsprong vindt in Scandinavische designtradities.

AEG ontwerpt producten voor de21ste eeuw, geïnspireerd door een fantastisch personage in de geschiedenis van Duitsland

en van AEG: Peter Behrens, de oprichter van industrieel design en de spirituele voorvader van het hedendaagse designteam.

GESCHIEDENIS AEG

In 1907 publiceerde Peter Behrens “Art in Technology”, de basis voor “perfekt in form und function” (perfect in vorm en functie). Hij was bij AEG ’s werelds eerste industriële designer, en beroemde trendsetters als Mies van der Rohe en Le Corbusier werkten in zijn kantoor.

Behrens werkte met en werd geïnspireerd door enkele van de grootste namen in Modernisme, waaronder de oprichter van de Bauhaus-school Walter Gropius. In de jaren na 1914 waren designers Wilhelm Kreis en Hans Krebs ook interne consulenten bij AEG, onder leiding van Behrens.

In 1953 richtte Peter Sieber het eerste AEG interne designkantoor in Frankfurt op. Zijn opvolgers waren Eberhard Fuchs en Hans Werner Friedlaender, die de kwaliteit van het AEG-design met succes handhaafden.

AEG is meer dan een eeuw geleden in Duitsland opgericht op basis van een eenvoudige filosofie:
alle ontwerpen moeten perfect zijn, zowel qua vorm als qua functie.

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.