Keukens Workum

Op zoek naar een keuken in Workum? Is uw oude keuken aan vervanging toe of wilt u deze laten renoveren? Kom eens langs in de showroom van KBC Scharnegoutum. Onze showroom bevindt zich op 30 minuten rijden vanaf Workum. KBC levert al sinds 1976 de mooiste keukens in Friesland en Workum. Van hightech vormgegeven keukens, tot klassieke en landelijke ontwerpen vindt u in onze showroom terug. Ook bieden we u graag de bijbehorende praktische informatie, zodat u een weloverwogen keuze maakt.

Naast het aanbieden van complete keukens, komen wij ook bij de klanten thuis voor keukenrenovatie in Workum. Neem contact op en laat onze experts bij u thuis in Workum langskomen voor een gratis keukeninspectie. In onze grote en moderne showroom met meer dan 30 keukenopstellingen kunnen wij u laten zien wat de diverse mogelijkheden zijn. Naast het ontwerp en montage, ontzorgen wij u compleet van A tot Z. 

Dit doen wij al meer dan 40 jaar, niet alleen in Workum, maar door heel Nederland.

keuken showroom

Keukenrenovatie Workum

Naast het ontwerpen en plaatsen van keukens, biedt KBC de mogelijkheid uw oude keuken in Workum te renoveren. Voor het besparen van kosten of het behouden van uw eigen design is keukenrenovatie de oplossing. Dit kan vaak voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken. De keukenrenovatie willen we graag voor u verzorgen, wij kunnen uw keuken moderniseren en weer jaren mee laten gaan. Maak een afspraak en laat onze experts bij u thuis in Workum langskomen voor een gratis keukeninspectie.

Gratis keuken- en/of badkamerinspectie

Is uw keuken of badkamer ouder dan 8-10 jaar?

Vraag dan hier de gratis inspectie aan of via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208.

Showroomkeukens

Onze showroom op 30 minuten rijden van Workum heeft keukens in verschillende stijlen. Zo vindt u er handgemaakte keukens ontworpen door topdesigners maar ook moderne keukens en klassieke keukens. Iedere stijl is bij KBC vertegenwoordigd, dus kom langs en laat u inspireren.

KBC heeft doorlopend diverse showroomkeukens in de aanbieding die tegen zeer scherpe prijzen worden verkocht.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews