Keukens Wolvega

Op zoek naar een nieuwe keuken in Wolvega? Of uw bestaande keuken laten renoveren? Als uw keuken een opknapbeurt kan gebruiken, of u inspiratie wilt opdoen bent u welkom in onze showroom in Scharnegoutum. Onze showroom ligt op 30 minuten rijden afstand van Wolvega en is zeker de moeite waard om u te laten inspireren. We bieden allerlei soorten topdesigns waarbij alle stijlen zijn vertegenwoordigd. Van hightech vormgegeven keukens tot klassieke en landelijke designs, voor iedereen een passende keuken. Kom met langs en realiseer uw keuken in Wolvega bij KBC.

Showroomkeukens Wolvega

In onze 1600m2 grootte showroom in Scharnegoutum (30 minuten van Wolvega verwijderd) vindt u een ruim aanbod van keukens in verschillende stijlen. Er zijn niet alleen ontwerpen van topdesigners, maar ook handgemaakte keukens vindt u hier terug. Iedere keuken kan helemaal naar uw eigen wensen worden afgestemd. Maar we hebben ook moderne showroomkeukens die van alle gemakken zijn voorzien. Ook is de klassieke keuken weer populair in Wolvega. Het uitkiezen van het soort hout, werkbladen in verschillende materialen en een unieke afwerking zorgt ervoor dat u een keuken krijgt die helemaal past bij uw wensen.

Keuken Sneek

Keukenrenovatie Wolvega

Keukenzaak KBC Scharnegoutum ontwerpt en plaatst niet alleen keukens, we verzorgen ook de renovatie van uw oude keuken in Wolvega. Om kosten te besparen, of om het oude design van uw keuken te behouden is een keukenrenovatie de oplossing. De keukenrenovatie willen we graag voor u verzorgen, wij kunnen uw keuken moderniseren en weer jaren laten meegaan. Dit kan vaak voor een fractie van de nieuwprijs. Uw keuken wordt weer de mooiste van Wolvega, als u deze laat renoveren bij KBC in Scharnegoutum!

Wij komen graag persoonlijk bij u langs in Wolvega, om de huidige keuken te inspecteren en mee te denken in de mogelijkheden.

Gratis keuken inspectie bij u thuis

Is uw keuken of badkamer ouder dan 8 jaar? Vraag dan hier de gratis keuken inspectie aan of via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208.

Speciaalzaak met compleet aanbod

Al sinds 1976 zijn wij de expert op het gebied van keukens in Friesland. Ook de huishoudens uit Wolvega helpen we met plezier bij het realiseren van de perfecte keuken. De tijden veranderen, maar onze waarden zijn altijd hetzelfde gebleven. Eerlijk advies en een hoge service zal altijd centraal staan binnen KBC. Iedere klant moet volledig ontzorgd worden. KBC is inmiddels uitgegroeid tot een speciaalzaak met een compleet aanbod. Het uitzoeken van een keuken begint allemaal bij het eerste contact met een kopje koffie in onze showroom en gaat door tot na de uiteindelijke montage en service.

De keukens die we leveren worden volledig kookklaar opgeleverd. Uiteraard wordt de keuken thuis in Wolvega afgeleverd, maar daarnaast wordt deze ook volledig voor u geïnstalleerd. Ook het blad en de aansluiting van apparatuur valt hieronder. De prijs van onze keukens is altijd inclusief de service en garantie van 5 jaar op uw aanschaf.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews