Showroomkeukens Wolvega

In onze 1600m2 grootte showroom in Scharnegoutum (30 minuten van Wolvega verwijderd) vindt u een ruim aanbod van keukens in verschillende stijlen. Er zijn niet alleen ontwerpen van topdesigners, maar ook handgemaakte keukens vindt u hier terug. Iedere keuken kan helemaal naar uw eigen wensen worden afgestemd. Maar we hebben ook moderne showroomkeukens die van alle gemakken zijn voorzien. Ook is de klassieke keuken weer populair in Wolvega. Het uitkiezen van het soort hout, werkbladen in verschillende materialen en een unieke afwerking zorgt ervoor dat u een keuken krijgt die helemaal past bij uw wensen.

Keukenrenovatie Wolvega

Keukenzaak KBC Scharnegoutum ontwerpt en plaatst niet alleen keukens, we verzorgen ook de renovatie van uw oude keuken in Wolvega. Om kosten te besparen, of om het oude design van uw keuken te behouden is een keukenrenovatie de oplossing. De keukenrenovatie willen we graag voor u verzorgen, wij kunnen uw keuken moderniseren en weer jaren laten meegaan. Dit kan vaak voor een fractie van de nieuwprijs. Uw keuken wordt weer de mooiste van Wolvega, als u deze laat renoveren bij KBC in Scharnegoutum! Wij komen graag persoonlijk bij u langs in Wolvega, om de huidige keuken te inspecteren en mee te denken in de mogelijkheden.

Gratis keuken inspectie bij u thuis

Is uw keuken of badkamer ouder dan 8 jaar? Vraag dan hier de gratis keuken inspectie aan of via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208.

Speciaalzaak met compleet aanbod

Al sinds 1976 zijn wij de expert op het gebied van keukens in Friesland. Ook de huishoudens uit Wolvega helpen we met plezier bij het realiseren van de perfecte keuken. De tijden veranderen, maar onze waarden zijn altijd hetzelfde gebleven. Eerlijk advies en een hoge service zal altijd centraal staan binnen KBC. Iedere klant moet volledig ontzorgd worden. KBC is inmiddels uitgegroeid tot een speciaalzaak met een compleet aanbod. Het uitzoeken van een keuken begint allemaal bij het eerste contact met een kopje koffie in onze showroom en gaat door tot na de uiteindelijke montage en service.

De keukens die we leveren worden volledig kookklaar opgeleverd. Uiteraard wordt de keuken thuis in Wolvega afgeleverd, maar daarnaast wordt deze ook volledig voor u geïnstalleerd. Ook het blad en de aansluiting van apparatuur valt hieronder. De prijs van onze keukens is altijd inclusief de service en garantie van 5 jaar op uw aanschaf.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.