Keukens Sneek in verschillende stijlen

Bij het kopen van een nieuwe keuken komt heel wat meer kijken dan alleen de kleur van de kastjes of het materiaal van het werkblad. Bij ons krijgt u alle keukenstijlen te zien en alle praktische informatie te horen. Zo maakt u een goede en weloverwogen keuze voor uw keuken in Sneek.

Welkom bij KBC Scharnegoutum

Bent u op zoek naar een keuken in Sneek? Zoek niet langer en kom een kijkje nemen in onze showroom in Scharnegoutum. Hier vindt u een ruim assortiment aan keukens. Laat u inspireren door alle topdesigns en de vele verschillende show modellen. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd. Zo vindt u in onze showroom hightech vormgegeven keuken, maar ook klassieke en landelijke designs. Niemand heeft dezelfde stijl en daarom krijgt u naast de standaard praktische informatie ook een goed inzicht van alle stijlen uit onze showroom. Eerlijk advies en hoogwaardige service zijn de pijlers binnen ons bedrijf.

Van A tot Z verzorgen wij zelf uw keuken in Sneek

KBC Scharnegoutum verzorgt het gehele traject van A tot Z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken in Sneek. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maatwerk kasten

Wij bieden maatwerk in kastenwanden, inloopkasten en bijkeukenkasten. Deze kasten worden door onze eigen vakmensen in onze werkplaats vlakbij Sneek voor u gemaakt.

Keukenstijlen

Door de vele keukensoorten kan het lastig zijn om tot een beslissing te komen. Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwe keukenstijl past in uw woning in Drachten. Bekijk verschillende keukenstijlen.

Inbouwapparaten

Apparatuur kan niet ontbreken in een keuken, maar wat is voor u nou echt belangrijk? Staat duurzaam, bewust en energiezuinig echt bij u boven?

Keukens Drachten in iedere stijl

Over stijl en smaak valt niet te twisten, maar bij het aanschaffen van een nieuwe keuken komt veel meer kijken dan alleen de kleur van de kastjes of het materiaal van het werkblad. Bij ons krijgt u alle keukenstijlen te zien, maar ook alle praktische informatie te horen. Alleen dan komt u tot een goede en weloverwogen keuze.

Laat u inspireren in onze showroom (zo’n 35 minuten rijden van Drachten)! U wandelt langs topdesigns, strakke en hightech vormgegeven keukens, klassieke en landelijke ontwerpen, maar ook de belangrijkste hedendaagse keukens vindt u bij ons terug. Ons assortiment beschikt over verschillende keukenmerken, waardoor we voor iedereen een perfecte keuken kunnen geven die past bij uw smaak. KBC denkt met u mee, adviseert altijd eerlijk en werkt snel en accuraat wanneer u uw keuze heeft gemaakt.

Keukenrenovatie Sneek

Keukenzaak KBC Scharnegoutum ontwerpt en plaatst niet alleen keukens, we kunnen uw oude keuken ook renoveren. Om kosten te besparen, of om het oude design van uw keuken te behouden; een renovatie is de oplossing.

De keukenrenovatie willen we graag voor u verzorgen, wij kunnen uw keuken moderniseren en weer jaren mee laten gaan. Dit vaak voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Uw keuken wordt weer de mooiste van Sneek, als u deze laat renoveren bij KBC in Scharnegoutum!

Showroomkeukens voor een scherpe prijs

Heeft u voorkeur voor een scherpe prijs? KBC heeft doorlopend diverse showroomkeukens in de aanbieding, kom gerust langs om te kijken of uw smaak erbij zit. Of bekijk ons aanbod op de website.

Uw keuken ouder dan 10 jaar?

Wilt u met een minimale investering uw keuken opfrissen of weer up to date maken? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag dan een gesprek aan met een van onze adviseurs via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208 of via ons contactformulier.

KBC Scharnegoutum werkt uitsluitend met topmerken!

De beste keukens in Sneek verdienen de beste merken. Daarom dat KBC Scharnegoutum uitsluitend werkt met topmerken. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken in Sneek. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U bent van harte welkom in Scharnegoutum voor service op maat!

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere KBC-er is een goedopgeleide professional, we zijn perfectionistisch, goed bereikbaar en gaan voor het allerbeste. Alle medewerkers voelen zich lid van een familiebedrijf dat een happening wil maken van het realiseren van jouw keuken in Sneek.

Keukenzaak Sneek

In onze 1600m2 grootte showroom in Scharnegoutum vind je een ruim aanbod van keukens in verschillende stijlen. Er zijn niet alleen maar ontwerpen van topdesigners, maar ook handgemaakte keukens zijn hier terug te vinden. Iedere keuken kan helemaal op jouw eigen wensen worden afgestemd. Maar we hebben ook moderne keukens die van alle gemakken zijn voorzien. Ook is de klassieke keuken weer populair. Het uitkiezen van het soort hout, werkbladen in verschillende materialen en een unieke afwerking zorgt ervoor dat je een keuken krijgt die helemaal past bij je wensen.

Speciaalzaak sinds 1976

Al sinds 1976 zijn we aan het werk met keukens en badkamers en dit doen we met veel plezier. De tijden veranderen, maar onze waarden zijn altijd hetzelfde gebleven. Eerlijk advies en een hoge service zal altijd centraal staan binnen KBC. Iedereen moet volledig ontzorgd worden. KBC is inmiddels uitgegroeid tot een speciaalzaak met een compleet aanbod. Het uitzoeken van een keuken begint allemaal bij het eerste contact met een kopje koffie in onze showroom en gaat door tot na de uiteindelijke montage en service.

De keukens die we leveren worden volledig kookklaar opgeleverd. Uiteraard wordt de keuken thuis afgeleverd, maar daarnaast wordt deze ook volledig voor je geïnstalleerd. Ook het blad en de aansluiting van apparatuur valt hieronder. De prijs van onze keukens is altijd inclusief de service en garantie van 5 jaar op je aanschaf.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.