Keukens Sneek

Ben je op zoek naar keukens Sneek? Zoek dan niet langer en kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Scharnegoutum. Hier vind je een ruim assortiment aan keukens. Laat je inspireren door alle topdesigns en de vele verschillende show modellen. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd. Zo vind in onze showroom hightech vormgegeven keuken, maar ook klassieke en landelijke designs. Niemand heeft dezelfde stijl en daarom krijg je naast de standaard praktische informatie ook een goed inzicht van alle stijlen uit onze showroom. Zo weet je zeker dat je altijd de goede keuze maakt.

Keukenzaak Sneek

In onze 1600m2 grootte showroom in Scharnegoutum vind je een ruim aanbod van keukens in verschillende stijlen. Er zijn niet alleen maar ontwerpen van topdesigners, maar ook handgemaakte keukens zijn hier terug te vinden. Iedere keuken kan helemaal op jouw eigen wensen worden afgestemd. Maar we hebben ook moderne keukens die van alle gemakken zijn voorzien. Ook is de klassieke keuken weer populair. Het uitkiezen van het soort hout, werkbladen in verschillende materialen en een unieke afwerking zorgt ervoor dat je een keuken krijgt die helemaal past bij je wensen.

Keuken Sneek

Keukenrenovatie Sneek

Keukenzaak KBC Scharnegoutum ontwerpt en plaatst niet alleen keukens, we kunnen uw oude keuken ook renoveren. Om kosten te besparen, of om het oude design van uw keuken te behouden; een renovatie is de oplossing.
De keukenrenovatie willen we graag voor u verzorgen, wij kunnen uw keuken moderniseren en weer jaren mee laten gaan. Dit vaak voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Uw keuken wordt weer de mooiste van Sneek, als u deze laat renoveren bij KBC in Scharnegoutum!

Gratis keuken inspectie

Is uw keuken of badkamer ouder dan 8 jaar? Vraag dan hier de gratis keuken inspectie aan of via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208.

Speciaalzaak sinds 1976

Al sinds 1976 zijn we aan het werk met keukens en badkamers en dit doen we met veel plezier. De tijden veranderen, maar onze waarden zijn altijd hetzelfde gebleven. Eerlijk advies en een hoge service zal altijd centraal staan binnen KBC. Iedereen moet volledig ontzorgd worden. KBC is inmiddels uitgegroeid tot een speciaalzaak met een compleet aanbod. Het uitzoeken van een keuken begint allemaal bij het eerste contact met een kopje koffie in onze showroom en gaat door tot na de uiteindelijke montage en service.

De keukens die we leveren worden volledig kookklaar opgeleverd. Uiteraard wordt de keuken thuis afgeleverd, maar daarnaast wordt deze ook volledig voor je geïnstalleerd. Ook het blad en de aansluiting van apparatuur valt hieronder. De prijs van onze keukens is altijd inclusief de service en garantie van 5 jaar op je aanschaf.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews