Keukens Lemmer

Ben u zich aan het oriënteren naar Keukens in Lemmer? Bij KBC, in de buurt van Lemmer, helpen we u bij het vinden van uw nieuwe keuken. Doe inspiratie op door eens een kijkje te nemen in onze showroom in Scharnegoutum. Hier ziet u het grote assortiment en alle topdesign keukens in de realiteit. Iedere stijl is in onze showroom vertegenwoordigd. U vindt niet alleen hightech vormgegeven keukens, maar ook landelijke designs en de klassiekers. Bijbehorende praktische informatie vind u ook in onze showroom terug, daarnaast geven we u graag het gepaste advies voor een goede keuze.

Keuken speciaalzaak Lemmer

Iedere keuken kunt u helemaal afstemmen op uw eigen wensen. Ook onze moderne keukens zijn van alle gemakken voorzien. Het is daarnaast mogelijk uw eigen hout, werkbladen en unieke afwerking uit te kiezen zodat u zeker weet dat de keuken helemaal naar smaak is.

Keukenrenovatie Lemmer

Keukenzaak KBC Scharnegoutum kan u niet alleen helpen met een nieuwe keuken, maar helpt ook uw oude keuken te renoveren als dit nodig is. Zo kunt u voor een kleinere prijs toch uw keuken vernieuwen.
Dit bespaart kosten en helpt ook het oude design van de keuken te behouden.

Wilt u uw bestaande keuken in een andere kleur? Wellicht is het werkblad gesneuveld of bent u om een andere reden aan vervanging toe. Laat het folie van uw keukendeuren los? Er zijn verschillende redenen om een keukenrenovatie boven een gehele nieuwe keuken te verkiezen.

Lemmer keukeninspectie

Is uw keuken aan vervanging toe? We komen graag uw keuken bekijken en advies geven voor uw droomkeuken. Wij komen bij u langs in Lemmer om uw huidige keuken te beoordelen. Vraag een gratis keuken inspectie aan of neem contact met ons op.

Complete service

Sinds 1976 werken wij nog steeds met veel plezier aan keukens en badkamers. Onze waarden zijn altijd hetzelfde gebleven, ook al zijn de tijden flink verandert. Een eerlijk advies en de hoogst mogelijke service blijft bij ons altijd centraal staan. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een speciaalzaak met een compleet aanbod. Bij KBC begint het uitzoeken van een keuken altijd bij het eerste contact met een kopje koffie in de showroom en de service gaat door tot na de installatie.

We leveren onze keukens altijd kookklaar op. Dit betekent dat de keuken thuis afgeleverd wordt en zal worden geïnstalleerd. Hieronder valt ook het blad en de apparatuur. Bij iedere keuken bieden we een garantie en service van 5 jaar.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews