fbpx

Keukens Lemmer

Ben je je aan het oriënteren naar Keukens in Lemmer? Neem dan ook eens een kijkje bij ons in de showroom in Scharnegoutum. Je vindt hier een groot assortiment aan keukens. Doe inspiratie op door alle topdesigns en het grote aanbod aan showmodellen. Iedere stijl is vertegenwoordigd. Je vindt in de showroom niet alleen hightech vormgegeven keukens, maar ook de landelijke designs en de klassiekers. Geen persoon heeft dezelfde stijl en daarom vind je bij ons alle stijlen terug met de bijbehorende praktische informatie. Zo heb je altijd de juiste informatie voor een goede keuze.

Keukenzaak Lemmer

Iedere keuken wordt helemaal afgestemd op je eigen wensen. Ook onze moderne keukens zijn van alle gemakken voorzien. Het is daarnaast mogelijk je eigen hout, werkbladen en unieke afwerking uit te kiezen zodat je zeker weet dat je keuken helemaal naar je smaak is.

Keukens Lemmer

Keukenrenovatie Lemmer

Keukenzaak KBC Scharnegoutum kan je niet alleen helpen met een nieuwe keuken, maar helpt ook je oude keuken te renoveren als dit nodig is. Dit bespaart kosten en helpt ook het oude design van de keuken te behouden. Wij verzorgen graag de keukenrenovatie voor je en kunnen ondersteunen bij het moderniseren zodat de keuken nog jaren mee kan.

Gratis keuken inspectie

Is je keuken of badkamer ouder dan 8 jaar? Vraag dan hier de gratis keuken inspectie aan of neem contact met ons op via ons algemene telefoonnummer (0515) 418 208.

Speciaalzaak sinds 1976

Sinds 1976 werken wij nog steeds met veel plezier aan keukens en badkamers. Onze waarden zijn altijd hetzelfde gebleven, ook al zijn de tijden flink verandert. Een eerlijk advies en de hoogst mogelijke service blijft bij ons altijd centraal staan. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een speciaalzaak met een compleet aanbod. Bij KBC begint het uitzoeken van een keuken altijd bij het eerste contact met een kopje koffie in de showroom en de service gaat door tot na de installatie.

We leveren onze keukens altijd kookklaar op. Dit betekent dat de keuken thuis afgeleverd wordt en zal worden geïnstalleerd. Hieronder valt ook het blad en de apparatuur. Bij iedere keuken bieden we een garantie en service van 5 jaar.

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.