Keuken speciaalzaak Lemmer

Iedere keuken kunt u helemaal afstemmen op uw eigen wensen. Ook onze moderne keukens zijn van alle gemakken voorzien. Het is daarnaast mogelijk uw eigen hout, werkbladen en unieke afwerking uit te kiezen zodat u zeker weet dat de keuken helemaal naar smaak is.

Keukenrenovatie Lemmer

Keukenzaak KBC Scharnegoutum kan u niet alleen helpen met een nieuwe keuken, maar helpt ook uw oude keuken te renoveren als dit nodig is. Zo kunt u voor een kleinere prijs toch uw keuken vernieuwen. Dit bespaart kosten en helpt ook het oude design van de keuken te behouden.Wilt u uw bestaande keuken in een andere kleur? Wellicht is het werkblad gesneuveld of bent u om een andere reden aan vervanging toe. Laat het folie van uw keukendeuren los? Er zijn verschillende redenen om een keukenrenovatie boven een gehele nieuwe keuken te verkiezen.

Lemmer keukeninspectie

Is uw keuken aan vervanging toe? We komen graag uw keuken bekijken en advies geven voor uw droomkeuken. Wij komen bij u langs in Lemmer om uw huidige keuken te beoordelen. Vraag een gratis keuken inspectie aan of neem contact met ons op.

Complete service

Sinds 1976 werken wij nog steeds met veel plezier aan keukens en badkamers. Onze waarden zijn altijd hetzelfde gebleven, ook al zijn de tijden flink verandert. Een eerlijk advies en de hoogst mogelijke service blijft bij ons altijd centraal staan. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een speciaalzaak met een compleet aanbod. Bij KBC begint het uitzoeken van een keuken altijd bij het eerste contact met een kopje koffie in de showroom en de service gaat door tot na de installatie. We leveren onze keukens altijd kookklaar op. Dit betekent dat de keuken thuis afgeleverd wordt en zal worden geïnstalleerd. Hieronder valt ook het blad en de apparatuur. Bij iedere keuken bieden we een garantie en service van 5 jaar.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.