Een keuken in Friesland

Zijn de keukens niet helemaal uw stijl? Omdat wij een complete keukenzaak zijn kunnen wij zelf ook keukens leveren, afgestemd op uw wensen. Daarnaast geven onze adviseurs u graag interieuradvies, altijd eerlijk en op een nuchtere manier. Wij zijn immers al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf.

Welkom bij KBC Scharnegoutum

Wij zijn een warm, persoonlijk en modern bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van keukens. Eerlijk advies en hoogwaardige service zijn de pijlers binnen ons bedrijf. We zijn een keukenspeciaalzaak, maar wij vinden dat heel gewoon. We ontzorgen u vanaf het eerste kopje koffie bij ons aan tafel tot aan de perfecte montage van uw droomkeuken in Friesland.

Van A tot Z verzorgen wij zelf uw keuken in Friesland

KBC Scharnegoutum verzorgt het gehele trajact van A tot Z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken in Friesland. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maatwerk kasten

Wij bieden maatwerk in kastenwanden, inloopkasten en bijkeukenkasten. Deze kasten worden door onze eigen vakmensen in onze werkplaats vlakbij Friesland voor u gemaakt.

Keukenstijlen

Door de vele keukensoorten kan het lastig zijn om tot een beslissing te komen. Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwe keukenstijl past in uw woning in Friesland.

Inbouwapparaten

Apparatuur kan niet ontbreken in een keuken, maar wat is voor u nou echt belangrijk? Staat duurzaam, bewust en energiezuinig echt bij u boven?

Keukens Friesland in iedere stijl

Over stijl en smaak valt niet te twisten, maar bij het aanschaffen van een nieuwe keuken komt veel meer kijken dan alleen de kleur van de kastjes of het materiaal van het werkblad. Bij ons krijgt u alle keukenstijlen te zien, maar ook alle praktische informatie te horen. Alleen dan komt u tot een goede en weloverwogen keuze.

Laat u inspireren in onze showroom in Friesland! U wandelt langs topdesigns, strakke en hightech vormgegeven keukens, klassieke en landelijke ontwerpen, maar ook de belangrijkste hedendaagse keukens vindt u bij ons terug. Ons assortiment beschikt over verschillende keukenmerken, waardoor we voor iedereen een perfecte keuken kunnen geven die past bij uw smaak. KBC denkt met u mee, adviseert altijd eerlijk en werkt snel en accuraat wanneer u uw keuze heeft gemaakt.

Keukenrenovatie Friesland

Keukenzaak KBC Scharnegoutum plaatst en ontwerpt niet alleen keukens, maar we helpen u ook met de renovatie van uw huidige keuken. Naast dat dit veel kosten bespaart, kunt u ervoor kiezen om het oude design van uw keuken te behouden. Een keukenrenovatie in Friesland was nog nooit zo gemakkelijk, de keukenrenovatie nemen we namelijk graag voor u uit handen. Doordat we de keuken moderniseren kan het weer jaren mee. Voor een fractie van de prijs heeft u weer een nieuwe keuken.

Showroomkeukens voor een scherpe prijs

Heeft u voorkeur voor een scherpe prijs? KBC heeft doorlopend diverse showroomkeukens in de aanbieding, kom gerust langs om te kijken of uw smaak erbij zit. Of bekijk ons aanbod op de website.

Vraag vandaag nog een gratis check aan!

Is uw keuken of badkamer ouder dan 8-10 jaar? Wilt u met een minimale investering uw keuken opfrissen of weer up to date maken? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag een gesprek aan met een van onze adviseurs via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208 of via ons contactformulier.

KBC Scharnegoutum werkt uitsluitend met topmerken!

De beste keukens in Friesland verdienen de beste merken. Daarom dat KBC Scharnegoutum uitsluitend werkt met topmerken. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken in Friesland. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U bent van harte welkom in Scharnegoutum voor service op maat!

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere KBC-er is een goedopgeleide goedopgeleide professional, we zijn perfectionistisch, goed bereikbaar en gaan voor het allerbeste. Alle medewerkers voelen zich lid van een familiebedrijf dat een happening wil maken van het realiseren van jouw keuken in Friesland.

Complete keukenzaak sinds 1976

Al sinds 1976 levert KBC Scharnegoutum de mooiste keukens in Friesland en de rest van Nederland. Doordat wij een complete keukenzaak zijn kunnen we vrijwel alles naar wens leveren, geschikt voor ieder budget. Midden in onze showroom staat onze grote keukentafel. Van daaruit gaan we gezamenlijk kijken wat uw wensen zijn en hebben we direct zicht op de verschillende stijlen.

Keukenrenovatie Friesland

Zoals we al eerder genoemd hebben is KBC Scharnegoutum een complete keukenzaak. Wij plaatsen niet alleen nieuwe keukens, we kunnen oude keukens ook renoveren. Voor veel mensen is een keukenrenovatie een goede oplossing. Om kosten te besparen of omdat u gewoon tevreden bent met uw keuken maar deze wel aan vernieuwing toe is. Dit doen we overigens ook al 40 jaar, met groot succes en vele geweldige reacties. Wij hebben alles in eigen beheer; van afbreken en afvoeren tot timmerwerken, stukadoorswerken en tot het afmonteren, aansluiten van apparatuur en contacten achteraf.

Gratis keuken inspectie

Heeft u een keuken die ouder is dan 8 jaar? Dan kunt u vrijblijvend een gratis keuken inspectie aanvragen. Wij inspecteren uw complete keuken en kijken wat er eventueel aan renovatie of vervanging toe is.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.