Keukens Friesland

Keuken kopen in Friesland

Op zoek naar een mooie keukens in Friesland? Kom dan eens kijken in onze mooie showroom in Scharnegoutum. Loop langs onze showroomkeukens en ontdek verschillende stijlen, van moderne keukens tot klassieke keukens. Zijn de keukens niet helemaal uw stijl? Omdat wij een complete keukenzaak zijn kunnen wij zelf ook keukens leveren, afgestemd op uw wensen. Daarnaast geven onze adviseurs u graag interieuradvies, altijd eerlijk en op een nuchtere manier. Wij zijn immers al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf.

Keukens Friesland

Complete keukenzaak sinds 1976

Al sinds 1976 levert KBC Scharnegoutum de mooiste keukens in Friesland en de rest van Nederland. Doordat wij een complete keukenzaak zijn kunnen we vrijwel alles naar wens leveren, geschikt voor ieder budget. Midden in onze showroom staat onze grote keukentafel. Van daaruit gaan we gezamenlijk kijken wat uw wensen zijn en hebben we direct zicht op de verschillende stijlen.

Keukenrenovatie Friesland

Zoals we al eerder genoemd hebben is KBC Scharnegoutum een complete keukenzaak. Wij plaatsen niet alleen nieuwe keukens, we kunnen oude keukens ook renoveren. Voor veel mensen is een keukenrenovatie een goede oplossing. Om kosten te besparen of omdat u gewoon tevreden bent met uw keuken maar deze wel aan vernieuwing toe is. Dit doen we overigens ook al 40 jaar, met groot succes en vele geweldige reacties. Wij hebben alles in eigen beheer; van afbreken en afvoeren tot timmerwerken, stukadoorswerken en tot het afmonteren, aansluiten van apparatuur en contacten achteraf.

Gratis keuken inspectie

Heeft u een keuken die ouder is dan 8 jaar? Dan kunt u vrijblijvend een gratis keuken inspectie aanvragen. Wij inspecteren uw complete keuken en kijken wat er eventueel aan renovatie of vervanging toe is.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews