Groot aanbod keukens in Franeker

U weet wellicht nog niet welke keuken u wilt. Niks is beter dan je te laten inspireren door het grote aanbod van keukens bij KBC. Bekijk de verschillende stijlen, apparatuur en werkbladen. Laat je informeren door ons vakkundig personeel en laat uw wensen weten. Wij staan voor u klaar om een nieuwe keuken in Franeker te realiseren.

Keuken renoveren

Naast het ontwerpen en plaatsen van nieuwe keukens, kan KBC Scharnegoutum ook uw oude keuken renoveren. Voor een fractie van de nieuwprijs realiseer je een nieuwe keuken in Franeker. Met een keukenrenovatie is het mogelijk het oude design te behouden of voor een nieuwe look te gaan. Ook kan de bestaande keuken gemoderniseerd worden en gaat deze weer jaren mee. Uw keuken wordt weer de mooiste van Franeker, als u deze laat renoveren door KBC in Scharnegoutum. Plan een afspraak met ons in, we komen graag op locatie om de keuken te inspecteren en mee te denken in oplossingen.

Gratis keukeninspectie

Is uw huidige keuken ouder dan 8 jaar? Het is mogelijk een gratis keukeninspectie aan te vragen. Wij komen graag bij u thuis in Franeker om naar mogelijkheden te kijken voor uw keuken. Vraag hier een gratis inspectie aan.

Showroomkeukens Franeker

Naast grote assortiment van keukens, bieden wij ook diverse showroomkeukens tegen zeer scherpe prijzen. Deze aanbiedingskeukens vindt u alleen in onze showroom in Scharnegoutum, het is zeker de 30 minuten reistijd waard. Zien we u binnenkort voorbij voor een kopje koffie?

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.