Keukens Franeker

Bent u op zoek naar keukens in Franeker? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste keuken. Onze showroom is al binnen 30 minuten te bereiken met de auto vanaf Franeker. Kom langs bij KBC-keukens en bekijk het ruime assortiment aan keukens. Wij laten u graag inspireren met onze topdesigns van de verschillende showmodellen. Van klassiek tot landelijk, alle stijlen zijn bij ons in de showroom vertegenwoordigd. Iedereen uit Franeker en omstreken is welkom bij KBC, de keukenspeciaalzaak van Friesland.

In onze grote en moderne showroom met meer dan 30 keukenopstellingen kunnen wij u laten zien wat de diverse mogelijkheden zijn. Naast het ontwerp en montage, ontzorgen wij u compleet van A tot Z. Dit doen wij al meer dan 35 jaar, niet alleen in Franeker, maar door heel Nederland.

Groot aanbod keukens in Franeker

U weet wellicht nog niet welke keuken u wilt. Niks is beter dan je te laten inspireren door het grote aanbod van keukens bij KBC. Bekijk de verschillende stijlen, apparatuur en werkbladen. Laat je informeren door ons vakkundig personeel en laat uw wensen weten. Wij staan voor u klaar om een nieuwe keuken in Franeker te realiseren.

Renovatie

Keuken renoveren

Naast het ontwerpen en plaatsen van nieuwe keukens, kan KBC Scharnegoutum ook uw oude keuken renoveren. Voor een fractie van de nieuwprijs realiseer je een nieuwe keuken in Franeker. Met een keukenrenovatie is het mogelijk het oude design te behouden of voor een nieuwe look te gaan. Ook kan de bestaande keuken gemoderniseerd worden en gaat deze weer jaren mee. Uw keuken wordt weer de mooiste van Franeker, als u deze laat renoveren door KBC in Scharnegoutum. Plan een afspraak met ons in, we komen graag op locatie om de keuken te inspecteren en mee te denken in oplossingen.

Gratis keukeninspectie

Is uw huidige keuken ouder dan 8 jaar? Het is mogelijk een gratis keukeninspectie aan te vragen. Wij komen graag bij u thuis in Franeker om naar mogelijkheden te kijken voor uw keuken. Vraag hier een gratis inspectie aan.

Showroomkeukens Franeker

Naast grote assortiment van keukens, bieden wij ook diverse showroomkeukens tegen zeer scherpe prijzen. Deze aanbiedingskeukens vindt u alleen in onze showroom in Scharnegoutum, het is zeker de 30 minuten reistijd waard. Zien we u binnenkort voorbij voor een kopje koffie?

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews