Een keuken in Drachten

Bent u op zoek naar een keuken in Drachten en omgeving? De mooiste keukens vindt u bij KBC Scharnegoutum op 35 minuten rijden van Drachten. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom. Wij hebben een breed aanbod van keukens en grote merken. Laat u inspireren en bekijk al onze top designs.

Welkom bij KBC Scharnegoutum

Wij zijn een warm, persoonlijk en modern bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van keukens. Eerlijk advies en hoogwaardige service zijn de pijlers binnen ons bedrijf. We zijn een keukenspeciaalzaak, maar wij vinden dat heel gewoon. We ontzorgen u vanaf het eerste kopje koffie bij ons aan tafel tot aan de perfecte montage van uw droomkeuken in Drachten.

Van A tot Z verzorgen wij zelf uw keuken in Drachten

KBC Scharnegoutum verzorgt het gehele trajact van A tot Z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken in Drachten. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maatwerk kasten

Wij bieden maatwerk in kastenwanden, inloopkasten en bijkeukenkasten. Deze kasten worden door onze eigen vakmensen in onze werkplaats vlakbij Drachten voor u gemaakt.

Keukenstijlen

Door de vele keukensoorten kan het lastig zijn om tot een beslissing te komen. Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwe keukenstijl past in uw woning in Drachten. Bekijk verschillende keukenstijlen.

Inbouwapparaten

Apparatuur kan niet ontbreken in een keuken, maar wat is voor u nou echt belangrijk? Staat duurzaam, bewust en energiezuinig echt bij u boven?

Keukens Drachten in iedere stijl

Over stijl en smaak valt niet te twisten, maar bij het aanschaffen van een nieuwe keuken komt veel meer kijken dan alleen de kleur van de kastjes of het materiaal van het werkblad. Bij ons krijgt u alle keukenstijlen te zien, maar ook alle praktische informatie te horen. Alleen dan komt u tot een goede en weloverwogen keuze.

Laat u inspireren in onze showroom (zo’n 35 minuten rijden van Drachten)! U wandelt langs topdesigns, strakke en hightech vormgegeven keukens, klassieke en landelijke ontwerpen, maar ook de belangrijkste hedendaagse keukens vindt u bij ons terug. Ons assortiment beschikt over verschillende keukenmerken, waardoor we voor iedereen een perfecte keuken kunnen geven die past bij uw smaak. KBC denkt met u mee, adviseert altijd eerlijk en werkt snel en accuraat wanneer u uw keuze heeft gemaakt.

Keukenrenovatie Drachten

Keukenzaak KBC Scharnegoutum plaatst en ontwerpt niet alleen keukens, maar we helpen u ook bij het renoveren van uw huidige keuken. Hiermee is het mogelijk om het oude design van uw keuken te behouden, naast dat dit veel in kosten bespaart. Een keukenrenovatie in Drachten was nog nooit zo gemakkelijk, de keukenrenovatie nemen we namelijk graag voor u uit handen. Doordat we de keuken moderniseren kan het weer jaren mee. Voor een fractie van de prijs heeft u weer een nieuwe keuken.

Showroomkeukens voor een scherpe prijs

Heeft u voorkeur voor een scherpe prijs? KBC heeft doorlopend diverse showroomkeukens in de aanbieding, kom gerust langs om te kijken of uw smaak erbij zit. Of bekijk ons aanbod op de website.

Vraag vandaag nog een gratis check aan!

Is uw keuken ouder dan 8-10 jaar? Wilt u met een minimale investering uw keuken opfrissen of weer up to date maken? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag een gesprek aan met een van onze adviseurs via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208 of via ons contactformulier.

KBC Scharnegoutum werkt uitsluitend met topmerken!

De beste keukens in Drachten verdienen de beste merken. Daarom dat KBC Scharnegoutum uitsluitend werkt met topmerken. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken in Drachten. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U bent van harte welkom in Scharnegoutum voor service op maat!

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere KBC-er is een goedopgeleide professional, we zijn perfectionistisch, goed bereikbaar en gaan voor het allerbeste. Alle medewerkers voelen zich lid van een familiebedrijf dat een happening wil maken van het realiseren van uw keuken in Drachten.

Ruim 40 jaar speciaalzaak

Sinds 1976 werken wij met keukens in Friesland. Door de jaren heen is KBC uitgegroeid tot een complete speciaalzaak voor uw keuken en badkamer. Naast het ontwerpen en plaatsen van uw keuken in Drachten verzorgen wij ook keukenrenovaties. Door eerlijk advies en hoogwaardige service willen wij iedereen volledig ontzorgen en de perfecte keuken realiseren. Het is daarom dat u altijd welkom bent in onze showroom in Scharnegoutum. Ook een afspraak maken voor een keukeninspectie kan altijd, we komen graag bij u in Drachten thuis om te kijken welke mogelijkheden uw keuken heeft qua keukenrenovatie. Van het eerste kopje koffie in de showroom tot de uiteindelijke montage, wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Onze keukens worden volledig kookklaar opgeleverd. Hieronder valt dus ook de montage van kasten, het blad, het tegelwerk en de aansluiting van alle apparatuur. Dit kunnen wij aanbieden doordat we alles in eigen beheer hebben. Eventueel timmer- en stukadoorswerken of vloerwerken is daarom ook geen enkel probleem. De prijs van de keukens is altijd inclusief de service en garantie van 5 jaar op je aanschaf.

Keukenzaak vlakbij Drachten

Onze showroom vlak bij Drachten van maar liefst 1600m² oppervlak vindt u veel keukens in verschillende stijlen. Zo hebben we er bijvoorbeeld handgemaakte keukens ontworpen door topdesigners staan welke volledig afgestemd kunnen worden op uw eigen wensen. Maar ook zijn er moderne keukens die van alle gemakken zijn voorzien. Ook is de klassieke keuken vindt u terug in onze showroom vlak bij Drachten. Met deuren van donker hout, werkbladen van uiteenlopende materialen of een unieke afwerking is iedere stijl vertegenwoordigd. Kom langs en laat je inspireren.

Van hightech vormgegeven keukens tot klassieke en landelijke ontwerpen vindt u in bij KBC. In onze showroom vindt u daarom alle stijlen en onze collega’s geven u graag de bijbehorende praktische informatie. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt. Naast het adviseren van nieuwe keukens, biedt KBC ook keukenrenovatie in Drachten aan. Neem contact op en laat onze experts bij u thuis in Drachten langskomen voor een gratis keukeninspectie.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.