Keukens Drachten

Bent u op zoek naar een keuken in Drachten en omgeving? De mooiste keukens vindt u bij KBC Scharnegoutum op 35 minuten rijden van Drachten. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom. Wij hebben een breed aanbod van keukens en grote merken. Laat u inspireren en bekijk al onze top designs. Van hightech vormgegeven keukens tot klassieke en landelijke ontwerpen vindt u in bij KBC. In onze showroom vindt u daarom alle stijlen en onze collega’s geven u graag de bijbehorende praktische informatie. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt. Naast het adviseren van nieuwe keukens, biedt KBC ook keukenrenovatie in Drachten aan. Neem contact op en laat onze experts bij u thuis in Drachten langskomen voor een gratis keukeninspectie.

Ruim 40 jaar speciaalzaak

Sinds 1976 werken wij met keukens in Friesland. Door de jaren heen is KBC uitgegroeid tot een complete speciaalzaak voor uw keuken en badkamer. Naast het ontwerpen en plaatsen van uw keuken in Drachten verzorgen wij ook keukenrenovaties. Door eerlijk advies en hoogwaardige service willen wij iedereen volledig ontzorgen en de perfecte keuken realiseren. Het is daarom dat u altijd welkom bent in onze showroom in Scharnegoutum. Ook een afspraak maken voor een keukeninspectie kan altijd, we komen graag bij u in Drachten thuis om te kijken welke mogelijkheden uw keuken heeft qua keukenrenovatie. Van het eerste kopje koffie in de showroom tot de uiteindelijke montage, wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Onze keukens worden volledig kookklaar opgeleverd. Hieronder valt dus ook de montage van kasten, het blad, het tegelwerk en de aansluiting van alle apparatuur. Dit kunnen wij aanbieden doordat we alles in eigen beheer hebben. Eventueel timmer- en stukadoorswerken of vloerwerken is daarom ook geen enkel probleem. De prijs van de keukens is altijd inclusief de service en garantie van 5 jaar op je aanschaf.

Keuken Drachten

Keukenzaak vlakbij Drachten

Onze showroom vlak bij Drachten van maar liefst 1600m² oppervlak vindt u veel keukens in verschillende stijlen. Zo hebben we er bijvoorbeeld handgemaakte keukens ontworpen door topdesigners staan welke volledig afgestemd kunnen worden op uw eigen wensen. Maar ook zijn er moderne keukens die van alle gemakken zijn voorzien. Ook is de klassieke keuken vindt u terug in onze showroom vlak bij Drachten. Met deuren van donker hout, werkbladen van uiteenlopende materialen of een unieke afwerking is iedere stijl vertegenwoordigd. Kom langs en laat je inspireren.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews