Keukens Dokkum

Woont u in Dokkum en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Is uw oude keuken aan vervanging toe of kan deze wel een renovatie gebruiken? Dan bent u bij KBC aan het juiste adres. Kom een kijkje nemen in onze showroom in Scharnegoutum en vind een ruim assortiment aan keukens. We laten u graag betoveren met onze prachtige showroomkeukens en verschillende showmodellen. Alle stijlen zijn bij ons vertegenwoordigd, van hightech tot klassiek en landelijke designs. Iedereen heeft een eigen smaak en daarom krijgt u naast de nodige praktische informatie een goed beeld van alle stijlen in onze showroom. Zo maakt u een keuze die niet alleen mooi is, maar ook praktisch goed uit kan voor jouw keuken in Dokkum.

Lokale keukenzaak Dokkum

Naar aanleiding van uw wensen en behoeftes wordt de keuken volledig afgestemd. We hebben moderne keukens die van alle gemakken zijn voorzien maar ook worden de klassieke keukens weer populair. Het uitzoeken van het soort hout, de werkbladen en de unieke afwerking zorgt ervoor dat je een volledig unieke keuken hebt die past bij uw wensen.

keuken showroom

Keukenrenovatie Dokkum

Kunt u nog geen afscheid nemen van uw huidige keuken? Naast dat we keukens ontwerpen en plaatsen, renoveren we ook bestaande keukens om deze een nieuw leven in te blazen. Hiermee besparen we veel kosten. Daarnaast behoudt u ook het oude design van uw keuken. De keukenrenovatie nemen we graag voor u uit handen. Doordat we de keuken moderniseren kan het weer jaren mee. Voor een fractie van de prijs heeft u weer een nieuwe keuken. Vraag ons naar de mogelijkheden en laat u verassen!

Keukeninspectie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken of badkamer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer (0515) 418 208 en kom in aanmerking voor een gratis keukeninspectie.

Keukens sinds 1976

Al sinds 1976 werken wij met veel plezier aan keukens en badkamers. In al deze jaren hebben we veel veranderingen meegemaakt, maar onze waarden zijn hetzelfde gebleven. We zullen altijd een eerlijk advies geven en een hoge service staat binnen KBC Scharnegoutum altijd centraal. We zijn uitgegroeid tot een heuse speciaalzaak op het gebied van keukens en badkamers met een volledig aanbod. Wij waarderen persoonlijk contact enorm, vandaar dat het zoeken naar een keuken altijd bij het eerste contact onder het genot van een bakje koffie plaatsvind in onze showroom en die service gaat door tot na de montage en installatie.

We leveren onze keukens kookklaar op. Dus we leveren het niet alleen, maar zorgen er ook voor dat het volledig geïnstalleerd zal worden. Hieronder valt ook het blad en de apparatuur en een garantie van 5 jaar op je aanschaf.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews