Een keuken in Dokkum

Woont u in Dokkum en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Is uw oude keuken aan vervanging toe of kan deze wel een renovatie gebruiken? Dan bent u bij KBC aan het juiste adres. Kom een kijkje nemen in onze showroom in Scharnegoutum en vind een ruim assortiment aan keukens. We laten u graag betoveren met onze prachtige showroomkeukens en verschillende showmodellen.

Welkom bij KBC Scharnegoutum

Wij zijn een warm, persoonlijk en modern bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van keukens. Eerlijk advies en hoogwaardige service zijn de pijlers binnen ons bedrijf. We zijn een keukenspeciaalzaak, maar wij vinden dat heel gewoon. We ontzorgen u vanaf het eerste kopje koffie bij ons aan tafel tot aan de perfecte montage van uw droomkeuken in Dokkum.

Van A tot Z verzorgen wij zelf uw keuken in Dokkum

KBC Scharnegoutum verzorgt het gehele trajact van A tot Z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken in Dokkum. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maatwerk kasten

Wij bieden maatwerk in kastenwanden, inloopkasten en bijkeukenkasten. Deze kasten worden door onze eigen vakmensen in onze werkplaats vlakbij Dokkum voor u gemaakt.

Keukenstijlen

Door de vele keukensoorten kan het lastig zijn om tot een beslissing te komen. Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwe keukenstijl past in uw woning in Dokkum.

Inbouwapparaten

Apparatuur kan niet ontbreken in een keuken, maar wat is voor u nou echt belangrijk? Staat duurzaam, bewust en energiezuinig echt bij u boven?

Keukens Dokkum in iedere stijl

Over stijl en smaak valt niet te twisten, maar bij het aanschaffen van een nieuwe keuken komt veel meer kijken dan alleen de kleur van de kastjes of het materiaal van het werkblad. Bij ons krijgt u alle keukenstijlen te zien, maar ook alle praktische informatie te horen. Alleen dan komt u tot een goede en weloverwogen keuze.

Laat u inspireren in onze showroom (zo’n 40 minuten rijden van Dokkum)! U wandelt langs topdesigns, strakke en hightech vormgegeven keukens, klassieke en landelijke ontwerpen, maar ook de belangrijkste hedendaagse keukens vindt u bij ons terug. Ons assortiment beschikt over verschillende keukenmerken, waardoor we voor iedereen een perfecte keuken kunnen geven die past bij uw smaak. KBC denkt met u mee, adviseert altijd eerlijk en werkt snel en accuraat wanneer u uw keuze heeft gemaakt.

Keukenrenovatie Dokkum

Keukenzaak KBC Scharnegoutum plaatst en ontwerpt niet alleen keukens, maar we helpen u ook bij het renoveren van uw huidige keuken. Hiermee is het mogelijk om het oude design van uw keuken te behouden, naast dat dit veel in kosten bespaart. Een keukenrenovatie in Dokkum was nog nooit zo gemakkelijk, de keukenrenovatie nemen we namelijk graag voor u uit handen. Doordat we de keuken moderniseren kan het weer jaren mee. Voor een fractie van de prijs heeft u weer een nieuwe keuken.

Showroomkeukens voor een scherpe prijs

Heeft u voorkeur voor een scherpe prijs? KBC heeft doorlopend diverse showroomkeukens in de aanbieding, kom gerust langs om te kijken of uw smaak erbij zit. Of bekijk ons aanbod op de website.

Vraag vandaag nog een gratis check aan!

Is uw keuken of badkamer ouder dan 8-10 jaar? Wilt u met een minimale investering uw keuken opfrissen of weer up to date maken? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag een gesprek aan met een van onze adviseurs via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208 of via ons contactformulier.

KBC Scharnegoutum werkt uitsluitend met topmerken!

De beste keukens in Dokkum verdienen de beste merken. Daarom dat KBC Scharnegoutum uitsluitend werkt met topmerken. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken in Dokkum. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U bent van harte welkom in Scharnegoutum voor service op maat!

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere KBC-er is een goedopgeleide professional, we zijn perfectionistisch, goed bereikbaar en gaan voor het allerbeste. Alle medewerkers voelen zich lid van een familiebedrijf dat een happening wil maken van het realiseren van uw keuken in Dokkum.

Lokale keukenzaak Dokkum

Naar aanleiding van uw wensen en behoeftes wordt de keuken volledig afgestemd. We hebben moderne keukens die van alle gemakken zijn voorzien maar ook worden de klassieke keukens weer populair. Het uitzoeken van het soort hout, de werkbladen en de unieke afwerking zorgt ervoor dat je een volledig unieke keuken hebt die past bij uw wensen. Alle stijlen zijn bij ons vertegenwoordigd, van hightech tot klassiek en landelijke designs. Iedereen heeft een eigen smaak en daarom krijgt u naast de nodige praktische informatie een goed beeld van alle stijlen in onze showroom. Zo maakt u een keuze die niet alleen mooi is, maar ook praktisch goed uit kan voor jouw keuken in Dokkum.

Keukenrenovatie Dokkum

Kunt u nog geen afscheid nemen van uw huidige keuken? Naast dat we keukens ontwerpen en plaatsen, renoveren we ook bestaande keukens om deze een nieuw leven in te blazen. Hiermee besparen we veel kosten. Daarnaast behoudt u ook het oude design van uw keuken. De keukenrenovatie nemen we graag voor u uit handen. Doordat we de keuken moderniseren kan het weer jaren mee. Voor een fractie van de prijs heeft u weer een nieuwe keuken. Vraag ons naar de mogelijkheden en laat u verassen!

Keukeninspectie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken of badkamer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer (0515) 418 208 en kom in aanmerking voor een gratis keukeninspectie.

Keukens sinds 1976

Al sinds 1976 werken wij met veel plezier aan keukens en badkamers. In al deze jaren hebben we veel veranderingen meegemaakt, maar onze waarden zijn hetzelfde gebleven. We zullen altijd een eerlijk advies geven en een hoge service staat binnen KBC Scharnegoutum altijd centraal. We zijn uitgegroeid tot een heuse speciaalzaak op het gebied van keukens en badkamers met een volledig aanbod. Wij waarderen persoonlijk contact enorm, vandaar dat het zoeken naar een keuken altijd bij het eerste contact onder het genot van een bakje koffie plaatsvind in onze showroom en die service gaat door tot na de montage en installatie.

We leveren onze keukens kookklaar op. Dus we leveren het niet alleen, maar zorgen er ook voor dat het volledig geïnstalleerd zal worden. Hieronder valt ook het blad en de apparatuur en een garantie van 5 jaar op je aanschaf.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.