Keukens Bolsward

Bent u zoekende naar keukens in Bolsward? Wij helpen u graag bij het vinden van een nieuwe keuken. Kom een kijkje nemen in onze showroom in Scharnegoutum en vind een ruim assortiment aan keukens. We inspireren u graag met alle topdesigns en de verschillende showmodellen. Alle stijlen zijn bij ons vertegenwoordigd, van hightech tot klassiek en landelijke designs. Iedereen heeft een eigen stijl en daarom krijgt u naast de nodige praktische informatie een goed beeld van alle stijlen in onze showroom. Zo maakt u altijd de beste keuze.

Keukenzaak Bolsward

Iedere keuken wordt helemaal afgestemd op uw wensen en behoeftes. We hebben moderne keukens die van alle gemakken zijn voorzien, maar ook worden de klassieke keukens weer populair. Het uitzoeken van het soort hout, de werkbladen en de unieke afwerking zorgt ervoor dat u een volledig unieke keuken heeft die past bij uw wensen. Een geheel nieuwe keuken kopen of uw bestaande keuken renoveren in Bolsward.

Keukens bolsward

Keukenrenovatie Bolsward

Keukenzaak KBC Scharnegoutum plaatst en ontwerpt niet alleen keukens, maar we helpen u ook met de renovatie van uw huidige keuken. Naast dat dit veel kosten bespaart, kunt u ervoor kiezen om het oude design van uw keuken te behouden. Een keukenrenovatie in Bolsward was nog nooit zo gemakkelijk, de keukenrenovatie nemen we namelijk graag voor u uit handen. Doordat we de keuken moderniseren kan het weer jaren mee. Voor een fractie van de prijs heeft u weer een nieuwe keuken. Bekijk de mogelijkheden.

Keuken inspectie aanvragen

Bent u wellicht benieuwd wat beter is voor uw keuken: vervangen of renoveren? Wij geven u graag advies! Is uw huidige keuken of badkamer ouder dan 8 jaar? Dan komt u in aanmerking voor een gratis keukeninspectie. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer (0515) 418 208 en plan een afspraak in.

Speciaalzaak voor keukens

Al sinds 1976 wordt er bij ons nog steeds met veel plezier gewerkt met keukens en badkamers. Er is in de loop der jaren veel veranderd, maar onze waarden zijn altijd precies hetzelfde gebleven. We zullen altijd een eerlijk advies geven en een hoge service staat binnen KBC altijd centraal. We zijn uitgegroeid tot een echte speciaalzaak op het gebied van keukens en badkamers met een volledig aanbod. Bij ons begint het zoeken naar een keuken altijd bij het eerste contact onder het genot van een bakje koffie in onze showroom en die service gaat door tot na de montage en installatie. We zien een ontmoeting daarom graag tegemoet.

We leveren onze keukens kookklaar op. Dus we leveren het niet alleen, maar zorgen er ook voor dat het volledig geïnstalleerd zal worden. Hieronder valt ook het blad en de apparatuur en een garantie van 5 jaar op je aanschaf.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews