Een keuken in Bolsward

We inspireren u graag met alle topdesigns en de verschillende showmodellen. Alle stijlen zijn bij ons vertegenwoordigd, van hightech tot klassiek en landelijke designs. Iedereen heeft een eigen stijl en daarom krijgt u naast de nodige praktische informatie een goed beeld van alle stijlen in onze showroom. Zo maakt u altijd de beste keuze.

Welkom bij KBC Scharnegoutum

Wij zijn een warm, persoonlijk en modern bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van keukens. Eerlijk advies en hoogwaardige service zijn de pijlers binnen ons bedrijf. We zijn een keukenspeciaalzaak, maar wij vinden dat heel gewoon. We ontzorgen u vanaf het eerste kopje koffie bij ons aan tafel tot aan de perfecte montage van uw droomkeuken in Bolsward.

Van A tot Z verzorgen wij zelf uw keuken in Bolsward

KBC Scharnegoutum verzorgt het gehele trajact van A tot Z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken in Bolsward. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maatwerk kasten

Wij bieden maatwerk in kastenwanden, inloopkasten en bijkeukenkasten. Deze kasten worden door onze eigen vakmensen in onze werkplaats vlakbij Bolsward voor u gemaakt.

Keukenstijlen

Door de vele keukensoorten kan het lastig zijn om tot een beslissing te komen. Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwe keukenstijl past in uw woning in Bolsward.

Inbouwapparaten

Apparatuur kan niet ontbreken in een keuken, maar wat is voor u nou echt belangrijk? Staat duurzaam, bewust en energiezuinig echt bij u boven?

Keukens Bolsward in iedere stijl

Over stijl en smaak valt niet te twisten, maar bij het aanschaffen van een nieuwe keuken komt veel meer kijken dan alleen de kleur van de kastjes of het materiaal van het werkblad. Bij ons krijgt u alle keukenstijlen te zien, maar ook alle praktische informatie te horen. Alleen dan komt u tot een goede en weloverwogen keuze.

Laat u inspireren in onze showroom (zo’n 20 minuten rijden van Bolsward)! U wandelt langs topdesigns, strakke en hightech vormgegeven keukens, klassieke en landelijke ontwerpen, maar ook de belangrijkste hedendaagse keukens vindt u bij ons terug. Ons assortiment beschikt over verschillende keukenmerken, waardoor we voor iedereen een perfecte keuken kunnen geven die past bij uw smaak. KBC denkt met u mee, adviseert altijd eerlijk en werkt snel en accuraat wanneer u uw keuze heeft gemaakt.

Keukenrenovatie Bolsward

Keukenzaak KBC Scharnegoutum plaatst en ontwerpt niet alleen keukens, maar we helpen u ook met de renovatie van uw huidige keuken. Naast dat dit veel kosten bespaart, kunt u ervoor kiezen om het oude design van uw keuken te behouden. Een keukenrenovatie in Bolsward was nog nooit zo gemakkelijk, de keukenrenovatie nemen we namelijk graag voor u uit handen. Doordat we de keuken moderniseren kan het weer jaren mee. Voor een fractie van de prijs heeft u weer een nieuwe keuken.

Showroomkeukens voor een scherpe prijs

Heeft u voorkeur voor een scherpe prijs? KBC heeft doorlopend diverse showroomkeukens in de aanbieding, kom gerust langs om te kijken of uw smaak erbij zit. Of bekijk ons aanbod op de website.

Vraag vandaag nog een gratis check aan!

Is uw keuken of badkamer ouder dan 8-10 jaar? Wilt u met een minimale investering uw keuken opfrissen of weer up to date maken? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag een gesprek aan met een van onze adviseurs via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208 of via ons contactformulier.

KBC Scharnegoutum werkt uitsluitend met topmerken!

De beste keukens in Bolsward verdienen de beste merken. Daarom dat KBC Scharnegoutum uitsluitend werkt met topmerken. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken in Bolsward. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U bent van harte welkom in Scharnegoutum voor service op maat!

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere KBC-er is een goedopgeleide professional, we zijn perfectionistisch, goed bereikbaar en gaan voor het allerbeste. Alle medewerkers voelen zich lid van een familiebedrijf dat een happening wil maken van het realiseren van jouw keuken in Bolsward.

Keukenzaak Bolsward

Iedere keuken wordt helemaal afgestemd op uw wensen en behoeftes. We hebben moderne keukens die van alle gemakken zijn voorzien, maar ook worden de klassieke keukens weer populair. Het uitzoeken van het soort hout, de werkbladen en de unieke afwerking zorgt ervoor dat u een volledig unieke keuken heeft die past bij uw wensen. Een geheel nieuwe keuken kopen of uw bestaande keuken renoveren in Bolsward.

Keuken inspectie aanvragen

Bent u wellicht benieuwd wat beter is voor uw keuken: vervangen of renoveren? Wij geven u graag advies! Is uw huidige keuken of badkamer ouder dan 8 jaar? Dan komt u in aanmerking voor een gratis keukeninspectie. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer (0515) 418 208 en plan een afspraak in.

Speciaalzaak voor keukens

Al sinds 1976 wordt er bij ons nog steeds met veel plezier gewerkt met keukens en badkamers. Er is in de loop der jaren veel veranderd, maar onze waarden zijn altijd precies hetzelfde gebleven. We zullen altijd een eerlijk advies geven en een hoge service staat binnen KBC altijd centraal. We zijn uitgegroeid tot een echte speciaalzaak op het gebied van keukens en badkamers met een volledig aanbod. Bij ons begint het zoeken naar een keuken altijd bij het eerste contact onder het genot van een bakje koffie in onze showroom en die service gaat door tot na de montage en installatie. We zien een ontmoeting daarom graag tegemoet. We leveren onze keukens kookklaar op. Dus we leveren het niet alleen, maar zorgen er ook voor dat het volledig geïnstalleerd zal worden. Hieronder valt ook het blad en de apparatuur en een garantie van 5 jaar op je aanschaf.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.