Keukenrenovatie

KEUKENRENOVATIE

UW BESTAANDE KEUKEN WEER ALS NIEUW?

Is het tijd voor een keukenrenovatie, maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen zorgen! Bij KBC zijn we gespecialiseerd op het gebied van keukenrenovaties. Wij nemen alles van A tot Z voor u uit handen. We beginnen met een kennismaking onder het genot van een bakje koffie. Tijdens deze kennismaking gaan we uw wensen in kaart brengen en gaan we dit vertalen naar een ontwerp voor uw keuken. Alles is mogelijk van kleine aanpassingen als het vervangen van de oude kastdeuren tot aan nieuw apparatuur die uw keuken weer eigentijds maakt.

NIEUW APPARATUUR NODIG?

Wanneer u nieuw apparatuur nodig heeft dan zal deze geplaatst worden door onze specialisten. Wij kunnen elk merk apparatuur vervangen en het nieuwe zullen we dan voor u monteren. KBC is leverancier van al uw keukenapparatuur van uitsluitend topmerken.

Kosten keukenrenovatie

Een keukenrenovatie is een stuk voordeliger voor de portemonnee wanneer je dit vergelijkt de aanschaf van een geheel nieuwe keuken. De kosten van een keukenrenovatie zijn totaal afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden die uw keuken te bieden heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het gewenste type keuken 
  • Het gewenste apparatuur 
  • De afmetingen van de ruimte 
  • De kwaliteit van de huidige constructie

Bij KBC Scharnegoutum denken onze specialisten graag met u mee en adviseren we u vooraf over de verschillende opties voor uw keuken. 

Voordelen van een keukenrenovatie

Een keukenrenovatie is niet enkel goedkoper dan een nieuwe keuken. Andere voordelen van een keukenrenovatie zijn:

  • Vaak heeft uw keuken al een goede constructie waarop wij kunnen voortborduren. Hierdoor hoeft een keukenrenovatie niet veel tijd te kosten en zijn we vaak binnen 1 of enkele dagen al klaar. 
  • Het aanzicht van uw keuken kan al snel veranderen door alleen wat eenvoudige aanpassingen in bijvoorbeeld kleurgebruik, het moderniseren van apparatuur of het vervangen van oude keukenkastjes of het aanrechtblad. 
  • U heeft de regie over welke onderdelen van uw keuken u wilt behouden en welke onderdelen toe zijn aan vervanging. zo heb je de nieuwe look & feel van uw nieuwe keuken zelf in de hand. Daarnaast bepaalt u op deze manier zelf de hoogte van de kosten doordat u losse onderdelen uitkiest uit onze aanbod. Uiteraard staan wij u met advies bij wanneer u er zelf niet helemaal uit komt. 
  • In een nieuwe keuken moet u vaak weer opnieuw uw weg vinden doordat de indeling veranderd. Met een keukenrenovatie mag uw keuken er dan wel als nieuw ogen, de indeling blijft in de meeste gevallen hetzelfde. Zo gaat u gewoon weer aan de slag als dat u eerder gewend was.

Gratis keukeninspectie

Is uw keuken ouder dan 8-10 jaar? Vraag dan de gratis keukeninspectie aan. Wij kijken dan wat de renovatiemogelijkheden voor uw keuken zijn.

Wilt u informatie of een prijsopgaaf? Neem contact op via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208, via onze werkplaats telefoonnummer (0515) 422 700 of via ons contactformulier. Wij kunnen u volledig informeren en adviseren.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 113 reviews.

Lees reviews