fbpx

Keukenrenovatie

KEUKENRENOVATIE

RENOVATIE OP MAAT

Wie het plan opvat om zijn huis te renoveren, gaat uit van bepaalde ideeen: Het huis moet mooier, nieuwer, praktischer en gezelliger worden. Alles moet harmonieus in de totale woonatmosfeer passen en het geheel moet weer voor jaren mee kunnen. Daarom is het belangrijk dat u zich voor het nemen van een beslissing gedegen laat informeren.

UW BESTAANDE KEUKEN WEER ALS NIEUW?

Een ‘nieuwe’ keuken voor veel minder geld? Dat kán! Laat uw keuken renoveren door een gespecialiseerde vakman.

Vervang uw oude kastdeuren, het aanrechtblad of kies voor nieuwe apparatuur die uw keuken weer up-to-date maakt.

KBC Scharnegoutum adviseert u graag over alle mogelijkheden en toepassingen.

VERVANGINGSAPPARATUUR

Ook vervangingsapparatuur kan door KBC geplaatst worden. Hierbij moet u denken aan apparatuur welke in de bestaande keuken aan vervanging toe is. Wij kunnen elk merk apparatuur vervangen en hiervoor een andere leveren en monteren.

KBC is leverancier van al uw keukenapparatuur van uitsluitend topmerken.

GRATIS KEUKEN- EN/OF BADKAMERINSPECTIE

Is uw keuken of badkamer ouder dan 8-10 jaar?

Vraag dan de gratis keukeninspectie en/of de gratis badkamerinspectie aan.

Kosten keukenrenovatie

Een keukenrenovatie is een stuk voordeliger voor de portemonnee wanneer je dit vergelijkt de aanschaf van een geheel nieuwe keuken. De kosten van een keukenrenovatie zijn totaal afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden die uw keuken te bieden heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het gewenste type keuken 
  • Het gewenste apparatuur 
  • De afmetingen van de ruimte 
  • De kwaliteit van de huidige constructie

Bij KBC Scharnegoutum denken onze specialisten graag met u mee en adviseren we u vooraf over de verschillende opties voor uw keuken. 

Voordelen van een keukenrenovatie

Een keukenrenovatie is niet enkel goedkoper dan een nieuwe keuken. Andere voordelen van een keukenrenovatie zijn:

  • Vaak heeft uw keuken al een goede constructie waarop wij kunnen voortborduren. Hierdoor hoeft een keukenrenovatie niet veel tijd te kosten en zijn we vaak binnen 1 of enkele dagen al klaar. 
  • Het aanzicht van uw keuken kan al snel veranderen door alleen wat eenvoudige aanpassingen in bijvoorbeeld kleurgebruik, het moderniseren van apparatuur of het vervangen van oude keukenkastjes of het aanrechtblad. 
  • U heeft de regie over welke onderdelen van uw keuken u wilt behouden en welke onderdelen toe zijn aan vervanging. zo heb je de nieuwe look & feel van uw nieuwe keuken zelf in de hand. Daarnaast bepaalt u op deze manier zelf de hoogte van de kosten doordat u losse onderdelen uitkiest uit onze aanbod. Uiteraard staan wij u met advies bij wanneer u er zelf niet helemaal uit komt. 
  • In een nieuwe keuken moet u vaak weer opnieuw uw weg vinden doordat de indeling veranderd. Met een keukenrenovatie mag uw keuken er dan wel als nieuw ogen, de indeling blijft in de meeste gevallen hetzelfde. Zo gaat u gewoon weer aan de slag als dat u eerder gewend was.

Gratis keuken- en/of badkamerinspectie

Is uw keuken of badkamer ouder dan 8-10 jaar? Vraag dan de gratis keukeninspectie en/of de gratis badkamerinspectie aan. Wij kijken dan wat de renovatiemogelijkheden voor uw keuken of badkamer zijn.

Wilt u informatie of een prijsopgaaf? Neem contact op via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208, via onze werkplaats telefoonnummer (0515) 422 700 of via ons contactformulier. Wij kunnen u volledig informeren en adviseren.

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.