Keukenrenovatie

Uw bestaande keuken renoveren

Is het tijd voor een keukenrenovatie, maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen zorgen! Bij KBC zijn we gespecialiseerd op het gebied van keukenrenovaties. Wij nemen alles van A tot Z voor u uit handen. We beginnen met een kennismaking onder het genot van een bakje koffie.

Welkom bij KBC Scharnegoutum

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van uw keuken. Wanneer u uitgekeken bent op uw huidige keuken is het niet altijd noodzakelijk om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Het vervangen van de keukenkastjes of het renoveren van het aanrechtblad kan al een groot verschil maken. Door uw bestaande keuken te laten renoveren door onze experts, kan het weer aanvoelen als nieuw.

Maak een afspraak
9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews

Van A tot Z renoveren wij uw keuken

KBC Scharnegoutum verzorgt het gehele trajact van a tot z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw gerenoveerde keuken. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer informatie
Werkwijze KBC plaatsing keukenmeubelen

Kastenwanden

Maatwerk in schuifdeuren, kastenwanden en inloopkasten. De vakmensen van KBC Scharnegoutum adviseren aan huis, want bij u thuis is uw kastensituatie het...

Kastenwanden

Stijlen

Door de vele keukensoorten kan het lastig zijn om tot een beslissing te komen. Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe keukenstijl past in je woning...

Stijlen

Inbouwapparaten

Apparatuur kan niet ontbreken in een keuken, maar wat is voor u nou echt belangrijk? Staat duurzaam, bewust en energiezuinig echt bij jullie boven...

Inbouwapparaten

De zekerheden van KBC

Het zijn de zekerheden van KBC, gegoten in een vernieuwde huisstijl. Die zekerheden gaan verder dan de plaatsing. Wij willen er zeker van zijn dat alles perfect functioneert, dat je iedere dag plezier hebt en geniet. Dat doen we door contact te houden, ook tijdens inspirerende klantendagen waarbij je nog meer krijgt aangereikt om te genieten en thuis te zijn in je eigen huis.

Klanten kiezen voor KBC Scharnegoutum

5/5

Onze ervaring met KBC is excellent te noemen. Door de extreme drukte van de uitvoerders hebben wij het plaatsen van de keuken een aantal maanden moeten uitstellen. Er zijn door KBC hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.
Wij hebben via KBC de keuken laten plaatsen. De aannemer en het personeel van KBC zijn kundig en meedenkend en service gericht. Hetzelfde geldt voor de stukadoor, extreem netjes in de afwerking van de muren en plafond. Helemaal niets op aan te merken! Na het plaatsen van de keuken bleek de koelkast veel lawaai te maken. KBC nam zelf de moeite om hiervoor bij ons langs te komen, nam onze “klacht” serieus op en heeft deze dan ook voor ons op een adequate manier opgelost. Voor ons is KBC een fijn meedenkend en vooral een service gericht bedrijf…top!

Elly de Groot

Wat kost een keukenrenovatie

Een keukenrenovatie is een stuk voordeliger voor de portemonnee wanneer je dit vergelijkt met de aanschaf van een geheel nieuwe keuken. De kosten van een keukenrenovatie zijn totaal afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden die uw keuken te bieden heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het gewenste type keuken
  • De gewenste apparatuur
  • De afmetingen van de ruimte
  • De kwaliteit van de huidige constructie

Bij KBC Scharnegoutum denken onze specialisten graag met u mee en adviseren we u vooraf over de verschillende opties voor uw keuken.

Maak een afspraak

Voordelen van een keukenrenovatie

Een keukenrenovatie is niet enkel goedkoper dan een nieuwe keuken. Andere voordelen van een keukenrenovatie zijn:

  • Vaak heeft uw keuken al een goede constructie waarop wij kunnen voortborduren. Hierdoor hoeft een keukenrenovatie niet veel tijd te kosten en zijn we vaak binnen 1 of enkele dagen al klaar.
  • Het aanzicht van uw keuken kan al snel veranderen door alleen wat eenvoudige aanpassingen in bijvoorbeeld kleurgebruik, het moderniseren van apparatuur of het vervangen van oude keukenkastjes of het aanrechtblad.
  • U heeft de regie over welke onderdelen van uw keuken u wilt behouden en welke onderdelen toe zijn aan vervanging. zo heb je de nieuwe look & feel van uw nieuwe keuken zelf in de hand. Daarnaast bepaalt u op deze manier zelf de hoogte van de kosten doordat u losse onderdelen uitkiest uit onze aanbod. Uiteraard staan wij u met advies bij wanneer u er zelf niet helemaal uit komt.
Contact

Keukenkasten renoveren

Het laten renoveren van de keukenkasten is een kleine ingreep aan de keuken. Echter kan dit al voor een groot verschil qua uiterlijk zorgen voor je keuken. Door de keukenkastjes opnieuw te laten schilderen of overspuiten kan u de keuken er weer als nieuw uit laten zien. Ook kun je ervoor kiezen om de keukenkastjes in een compleet andere kleur te laten verven om het weer te laten passen bij de rest van uw huis. De oude keukendeurtjes kan je ook laten vervangen waarmee je een compleet nieuw aanzien van de keuken kan realiseren. Met het laten vervangen van de keukenkastjes kan je de keuken een nieuw aanzien geven door voor een andere kleur te kiezen of door nieuwe greepjes te kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk voor greeploos te gaan om de keuken een nieuwe moderne uitstraling te geven.

Keukenblad vervangen

Een andere kleine ingreep die voor een groot effect kan zorgen, is het vervangen van het keukenblad. Het aanzien van uw keuken wordt door een groot deel bepaald door het aanrechtblad. Door deze te vervangen krijgt de keuken een nieuwe look. De stijl van uw keuken veranderen kan gerealiseerd worden met een nieuw blad. Wanneer u de stijl wilt veranderen naar modern, kunt u ervoor kiezen om een betonlook aanrechtblad te nemen. Voor een wat meer landelijke stijl kunt u gaan voor een zwart aanrechtblad. Het vervangen van een aanrechtblad is een ingreep dat binnen 1 dag gerealiseerd kan worden door onze experts.

Deskundig advies

Kwaliteit

Uw wens centraal

van a tot z

Van A tot Z

Showroomkeukens voor een scherpe prijs

Heeft u voorkeur voor een scherpe prijs? KBC heeft doorlopend diverse showroomkeukens in de aanbieding, kom gerust langs om te kijken of uw smaak erbij zit.

Showroomkeukens

Vraag vandaag nog een gratis check aan!

Is uw keuken of badkamer ouder dan 8-10 jaar? Wilt u weten of alles nog goed werkt? Vraag dan een inspectie aan via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208 of via ons contactformulier. Zo kunnen we kijken of we uw badkamer kunnen renoveren en wat de eventuele mogelijkheden hiervoor zijn.

Ik wil een gratis check

KBC Scharnegoutem werkt uitsluitend met top merken!

KBC Scharnegoutem verzorgt het gehele trajact van a tot z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom keuken. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U bent van harte welkom in Scharnegoutum voor service op maat!

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere KBC-er is een goedopgeleide vakidioot in de goede zin van het woord. We zijn perfectionistisch, goed bereikbaar en gaan voor het allerbeste. Alle medewerkers voelen zich lid van een familiebedrijf dat een happening wil maken van het realiseren van uw keuken of badkamer.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews