fbpx

Keuken Drachten

Ben je op zoek naar een keuken Drachten? Kom dan eens kijken bij ons in de showroom in Scharnegoutum. Laat je inspireren en loop langs alle top designs. Van hightech vormgegeven keukens tot klassieke en landelijke ontwerpen, geen smaak is gelijk. In onze showroom vind je daarom alle stijlen met de bijbehorende praktische informatie. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt.

Keukenzaak Drachten

In onze showroom van ruim 1600m2 vind je veel keukens in verschillende stijlen. Zo vind je er bijvoorbeeld handgemaakte keukens ontworpen door topdesigners welke volledig afgestemd kunnen worden op je eigen wensen. Maar ook moderne keukens die van alle gemakken zijn voorzien. Ook is de klassieke keuken terug van weggeweest. Met deuren van donker hout, werkbladen van uiteenlopende materialen of een unieke afwerking is iedere stijl vertegenwoordigd. In onze showroom krijg je op je gemak een complete indruk van de verschillende keukens.

Keuken Drachten

Speciaalzaak sinds 1976

Het is alweer even geleden en de tijden zijn veranderd, maar al sinds 1976 werken wij nog steeds met veel plezier met keukens en badkamers. Door een eerlijk advies en een hoogwaardige service centraal te hebben binnen de organisatie willen wij iedereen volledig ontzorgen. Inmiddels is KBC uitgegroeid tot een complete speciaalzaak voor iedereen die wil genieten in de keuken en badkamer. Van het eerste kopje koffie in de showroom tot de uiteindelijke montage, wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Onze keukens worden volledig kookklaar opgeleverd. Hieronder valt dus ook de montage van kasten, het blad, het tegelwerk en de aansluiting van alle apparatuur. Dit kunnen wij aanbieden doordat we alles in eigen beheer hebben. Eventueel timmer- en stukadoorswerken of vloerwerken is daarom ook geen enkel probleem. De prijs van de keukens is altijd inclusief de service en garantie van 5 jaar op je aanschaf.

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.