fbpx

Eggersmann

EGGERSMANN

DUURZAAMHEID EN TECHNISCHE PERFECTIE

Al meer dan honderd jaar worden bij Eggersmann individuele maatproducten voor oogstrelende, luxueuze keukens vervaardigd. Technische perfectie en tijdloze elegantie zijn onze passie. Research naar innovatie, toepassing van de nieuwste fabricagetechnologieën en koestering van ambachtelijke tradities staan bij ons aan de basis van een continue ontwikkelingslijn.

Duurzaamheid vormt bij al onze keukensystemen één van de belangrijkste uitdagingen. Eggersmann creëert hoogwaardige keukenunicaten voor veeleisende mensen.

Vanaf 2006 voert Eggersmann een concept uit, dat resulteert in een aan tijdloosheid en minimalisme nauwelijks te overtreffen collectie keukens en inrichtingen. De naam UNIQUE ist daarvoor programmatisch. Individualiteit en uitzonderlijke materialen staan daarbij centraal.

Het cruciale uitgangspunt van dit systeem is gelegen in de homogeniteit van alle relevante oppervlaken. Zo zijn bijvoorbeeld alle fronten zijdelen maar ook de greepelementen en de werkoppervlakken van één en hetzelfde materiaal vervaardigd.

Behalve CORIAN® kunnen diverse steenen granietsoorten, maar ook minerale materialen worden toegepast. Een ander bijzonder kenmerk zijn de geraffineerde details, zoals de verstekvoegen op de fronten en zijpanelen.

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.