Eggersmann keukens

Eggersmann is een Duits bedrijf dat al 100 jaar keukens op maat maakt. Het merk houdt zich veel bezig met unieke keukens creëren en zijn zeer innovatief in haar gebruik van nieuwe materialen en het introduceren van vernieuwende concepten. Duurzaamheid vormt bij de keukens van Eggersmann als één van de belangrijkste uitdagingen. Deze keukens staan bekend om haar oogstrelende en luxueuze uitstraling waarin innovatie en het gebruik van unieke afwerkingen mooi tot hun recht komen.

Eggersmann keukens in diverse stijlen

Eggersmann heeft een grote diversiteit aan stijlen in haar keukens. Zo heeft het merk klassieke keukens, maar ook moderne keukens. Een breed aanbod qua stijlen waardoor er altijd wel een keuken is die past bij uw interieur. De keukens van de klassieke lijn kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en de warme kleuren. De keukens met een moderne uitstraling zijn vaak greeploos en kenmerken zich door het strakke design. Keukens van Eggersmann kunnen op maat worden gemaakt en binnen de op maat gemaakte keukens zijn er drie verschillende lijnen waaruit u kunt kiezen. Deze gaan we hieronder uitlichten.

Eggersmann Unique

In de moderne keukens van Eggersmann is er een minimalistische serie keukens genaamd Unique. Deze keukens kenmerken zich door het gebruik van slechts één materiaalsoort voor zowel de werkoppervlakken als de fronten en greepelementen. Dit zorgt voor een unieke uitstraling van de keuken en geeft het gevoel van exclusiviteit. Deze keukens blijven jarenlang in de mode, waardoor u lang van uw unieke keuken kan genieten.

Eggersmann Work’s

De Eggersmann Work’s lijn is gebaseerd op de opstelling en gevoel van een professionele keuken. In een professionele keuken staat alles dichtbij elkaar en is het tot in perfectie geordend. Dit brengt Eggersmann samen met haar unieke design in een prachtige lijn keukens waarin uniek design en een professionele uitstraling met elkaar samenkomen. De keukens zijn opgedeeld in drie elementen: het kookgedeelte, het werkgedeelte en het spoelgedeelte. Alles staat dicht op elkaar waardoor u zich makkelijk kan verplaatsen tussen de verschillende gedeeltes. Dit geeft tevens veel overzicht en zorgt ervoor dat het koken in de middelpunt staat.

Eggersmann E3.0

Het E3.0 concept van Eggersmann staat voor maatwerk binnen een systeem waarbij u als consument de keuze heeft tussen veel verschillende designs, vormen en materialen. De E3.0 keukens zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en voor elke wens kan de juiste oplossing gevonden worden binnen deze lijn. Ontdek deze prachtige keukens in onze showroom en raak geïnspireerd door de eindeloze mogelijkheden die Eggersmann biedt.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews