Voorjaarsshow 2024

Een aantal keer per jaar zetten wij onze deuren wagenwijd voor u open. Tijdens deze open dagen worden er diverse demonstraties gegeven op het gebied van keukens en sanitair. Tijdens de demonstraties van de keukens komen diverse koks alle snufjes van de nieuwste apparaten demonstreren, en op het gebied van sanitair worden ook de nieuwste mogelijkheden toegelicht door de leveranciers.

Voorjaarsshow 2024

Donderdag 21 maart
Vrijdag 22 maart
Zaterdag 23 maart

De Voorjaarsshow 2024 bij KBC Scharnegoutum is dit jaar de place-to-be voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste trends op het gebied van keukens en sanitair.

Innovatieve Keukens: Ontdek de nieuwste keukendesigns en -technologieën. Of u nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische keuken of een meer traditionele stijl, u vindt het allemaal op onze show.

Geavanceerde Stoomovens: Maak kennis met de nieuwste generatie stoomovens. Deze apparaten bieden een ongeëvenaarde kookervaring, waardoor u maaltijden kunt bereiden die zowel gezond als heerlijk zijn. U bent van harte welkom om 1 van onze kookdemonstraties bij te wonen.

Donderdag 21 maart AEG
Vrijdag 22 maart Miele
Zaterdag 23 maart ATAG

De kookdemo’s worden in 2 shifts gehouden, van 10:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 15:30

Modern Sanitair: Bekijk de nieuwste sanitair opstellingen en ontdek hoe u uw badkamer kunt transformeren tot een luxe spa-ervaring.

Deskundig Advies: Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste keuzes voor u keuken en badkamer. Ze kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur, materialen en ontwerpen die passen bij u levensstijl en budget.

Inspiratie: De Voorjaarsshow is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor u volgende huisverbeteringsproject. U zult talloze ideeën en inspiratie vinden om uw keuken of badkamer te transformeren.

We hopen u te mogen verwelkomen op de Voorjaarsshow 2024 bij KBC Scharnegoutum!

Klanten kiezen voor
KBC Scharnegoutum

Jeannette Zwaan

Badkamer: Mijn badkamer is prachtig geworden! Duidelijke planning, alle werkmannen goed op elkaar afgestemd, keurig werk geleverd. De samenwerking met KBC en de heldere communicatie en flexibele opstelling waren ook superfijn. Alles ging in goed overleg met mij. Hulp bij het ontwerpen ook helemaal top.

Keuken: Kbc heeft in mijn huis een prachtige keuken gerealiseerd. Goede begeleiding en communicatie vanaf ontwerp tot aflevering. Flexibel, meedenkend en klantgericht. Ik ben erg tevreden.

Elly de Groot

Onze ervaring met KBC is excellent te noemen. Door de extreme drukte van de uitvoerders hebben wij het plaatsen van de keuken een aantal maanden moeten uitstellen. Er zijn door KBC hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht. Wij hebben via KBC de keuken laten plaatsen. De aannemer en het personeel van KBC zijn kundig en meedenkend en service gericht. Hetzelfde geldt voor de stucadoor, extreem netjes in de afwerking van de muren en plafond. Helemaal niets op aan te merken! Na het plaatsen van de keuken bleek de koelkast veel lawaai te maken. KBC nam zelf de moeite om hiervoor bij ons langs te komen, nam onze “klacht” serieus op en heeft deze dan ook voor ons op een adequate manier opgelost. Voor ons is KBC een fijn meedenkend en vooral een service gericht bedrijf…top!

Fam. Louwsma

Tijdens een oriënterend gesprek met Hans hebben wij onze wensen uitgesproken voor een nieuwe keuken. Er werd goed naar ons geluisterd en met ons mee gedacht. De schets op papier zorgde al voor een goede eerste indruk. Vanuit deze indruk zijn we vol vertrouwen het verdere traject aangegaan. Er wordt alle tijd voor je genomen en ook oprecht geadviseerd. Het plaatsen van de keuken is ook prima verlopen, we zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Familie Santing

We hebben bij KBC een fantastische showroomkeuken gekocht, de Snaidero Ola. Er is goed meegedacht om deze keuken in onze keukenruimte te kunnen plaatsen, het kookeiland waar geen ruimte voor was, is veranderd in twee wandkasten, met een nieuw blad er op. Na plaatsing waren er nog een paar aandachtspuntjes, die zijn goed opgepakt. Zowel de verkoper als de de keukenmonteurs hebben wij als zeer kundig en plezierig ervaren. Conclusie: mooie keuken, prettige ervaring en dus …. tevreden klanten!

Harm de Boer

Derk heeft alles voor ons op papier gezet en geadviseerd welke materialen we konden gebruiken uit onze wensenlijst. Top. De uitvoerende mannen met name Marten en tegelzetter Edwin hebben er een plaatje van gemaakt. Alles is volgens plan uit gevoerd, en was er een probleem dan werd dat vakkundig op gelost. Na oplevering waren er nog 2 kleine dingen die verholpen moest worden maar dan is ook alles af. Wij zijn zeer content met het resultaat en hoe het proces van begin tot het eind verlopen is.

Carla Terpstra

Een zeer prettig gesprek met Gerrit Scheepvaart, besloten wij om onze toekomstige nieuwe badkamer door KBC te laten realiseren. De wensen die wij hadden, werden door Gerrit Scheepvaart perfect meegenomen in zijn tekening. Van begin tot de uitvoering zijn wij daarom ook zeer tevreden. Het eindresultaat was boven verwachting. 2 duimen omhoog.

Group 329 Group 329 Group 329 Group 329 Group 329 Group 329

Klanten beoordelen KBC met een 9.5/ 10 op basis van 94 reviews.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.