Voorjaarsshow 2024

Een aantal keer per jaar zetten wij onze deuren wagenwijd voor u open. Tijdens deze open dagen worden er diverse demonstraties gegeven op het gebied van keukens en sanitair. Tijdens de demonstraties van de keukens komen diverse koks alle snufjes van de nieuwste apparaten demonstreren, en op het gebied van sanitair worden ook de nieuwste mogelijkheden toegelicht door de leveranciers.

Voorjaarsshow 2024

Donderdag 21 maart
Vrijdag 22 maart
Zaterdag 23 maart

De Voorjaarsshow 2024 bij KBC Scharnegoutum is dit jaar de place-to-be voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste trends op het gebied van keukens en sanitair.

Innovatieve Keukens: Ontdek de nieuwste keukendesigns en -technologieën. Of u nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische keuken of een meer traditionele stijl, u vindt het allemaal op onze show.

Geavanceerde Stoomovens: Maak kennis met de nieuwste generatie stoomovens. Deze apparaten bieden een ongeëvenaarde kookervaring, waardoor u maaltijden kunt bereiden die zowel gezond als heerlijk zijn. U bent van harte welkom om 1 van onze kookdemonstraties bij te wonen.

Donderdag 21 maart AEG
Vrijdag 22 maart Miele
Zaterdag 23 maart ATAG

De kookdemo’s worden in 2 shifts gehouden, van 10:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 15:30

Modern Sanitair: Bekijk de nieuwste sanitair opstellingen en ontdek hoe u uw badkamer kunt transformeren tot een luxe spa-ervaring.

Deskundig Advies: Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste keuzes voor u keuken en badkamer. Ze kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur, materialen en ontwerpen die passen bij u levensstijl en budget.

Inspiratie: De Voorjaarsshow is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor u volgende huisverbeteringsproject. U zult talloze ideeën en inspiratie vinden om uw keuken of badkamer te transformeren.

We hopen u te mogen verwelkomen op de Voorjaarsshow 2024 bij KBC Scharnegoutum!

Klanten kiezen voor
KBC Scharnegoutum

D. de Boer

Folie op fronten van keukenlades/-kastjes liet los 4 á 5 jaar na aankoop van een nieuwe keuken bij KBC. Na overleg met KBC is er besloten om alle fronten kosteloos te vervangen. Dit alles is binnen een maand na melding gerealiseerd. Een geweldige service!

Familie Salverda

Advies vooraf was prima en helpend. Er is goed geluisterd naar onze wensen.
De uitvoering van de werkzaamheden: plezierig, ambachtelijk met oog voor detail. Er werd zorgvuldig en netjes gewerkt. Alles verliep op schema en was goed georganiseerd. Het voelde heel plezierig om zo volledig ontzorgd te zijn. Hulde aan al het betrokken personeel!

Henne en Henriëtte Smeding

Sinds vorige week zijn wij de trotse eigenaren van een schitterende sneeuwwitte showroomkeuken. Van eerste gesprek met Lammert tot ‘strakke’ planning van Richard en uitvoering door verschillende medewerkers is alles prima verlopen. We hadden fijne mensen over (en zelfs onder) de vloer. De keuken is mooi ‘inpasbaar’ gemaakt voor onze woning. Soms moest er ter plekke iets aangepast, maar dat werd dan in no-time geregeld. Fijn zoals er door alle betrokkenen met je meegedacht wordt. Dank voor dit prachtige stukje vakwerk!

Platinga

Zeer tevreden met onze nieuwe badkamer. Afspraak gemaakt en onze wensen verteld waarna er een super mooi en praktisch ontwerp volgde. Van een lege kale ruimte tot een riante badkamer. De planning verliep soepel, goede communicatie tussen de werkmannen om de werkzaamheden af te stemmen. De werkmannen hebben vakwerk geleverd, wij zijn erg blij en genieten nu van onze nieuwe badkamer!

Reijnders

Er is een prachtige badkamer met stoomcabine en sunshower geïnstalleerd. Alle werknemers, van verkoper, installateur, monteurs tot aan tegelzetter, zijn stuk voor stuk op hun vakgebied zeer gedreven en deskundig. 4 weken verbouwing leek een eeuwigheid te duren, maar is elke minuut de moeite waard geweest. Bedankt KBC.

Vellinga

Afspraak gemaakt met Dhr. H Veenstra en na een oriënterend gesprek, een 3D ontwerp laten maken. Het ontwerp was zeer realistisch en geeft een duidelijke indruk van het te behalen eindresultaat. De uitvoering van de werkzaamheden: kundig en plezierig, ambachtelijk met oog voor detail. Er werd zorgvuldig en netjes gewerkt. Alles verliep op schema en was goed georganiseerd. Het eindresultaat was boven verwachting. Een fijn en vertrouwd familiebedrijf.

Group 329 Group 329 Group 329 Group 329 Group 329 Group 329

Klanten beoordelen KBC met een 9.5/ 10 op basis van 94 reviews.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.