Uitgeroepen tot keukenspeciaalzaak 2017

Een echte verrassing was het niet, maar wel een bevestiging en blijk van waardering dat KBC onlangs door MHK Nederland, met meer dan 200 aangesloten vakbedrijven, werd uitgeroepen tot speciaal geselecteerde “Keuken Speciaalzaak” 2017.

Familie Veenstra
“Na zo’n 40 jaar bezig te zijn in de keukenwereld, weet je natuurlijk wel waar het om gaat als mensen de blik hebben gericht op een nieuwe keuken en/of badkamer. In al die jaren hebben wij de begrippen ‘kwaliteit’, ‘ongekende service’en ‘persoonlijke aandacht’, hoog in het vaandel gehouden. Dat gekoppeld aan een aantrekkelijke prijs, maakt het voor bezoeken van onze showroom een echte happening om een nieuwe keuken of badkamer aan te schaffen.”

Klanten kiezen voor
KBC Scharnegoutum

D. de Boer

Folie op fronten van keukenlades/-kastjes liet los 4 á 5 jaar na aankoop van een nieuwe keuken bij KBC. Na overleg met KBC is er besloten om alle fronten kosteloos te vervangen. Dit alles is binnen een maand na melding gerealiseerd. Een geweldige service!

Familie Salverda

Advies vooraf was prima en helpend. Er is goed geluisterd naar onze wensen.
De uitvoering van de werkzaamheden: plezierig, ambachtelijk met oog voor detail. Er werd zorgvuldig en netjes gewerkt. Alles verliep op schema en was goed georganiseerd. Het voelde heel plezierig om zo volledig ontzorgd te zijn. Hulde aan al het betrokken personeel!

Henne en Henriëtte Smeding

Sinds vorige week zijn wij de trotse eigenaren van een schitterende sneeuwwitte showroomkeuken. Van eerste gesprek met Lammert tot ‘strakke’ planning van Richard en uitvoering door verschillende medewerkers is alles prima verlopen. We hadden fijne mensen over (en zelfs onder) de vloer. De keuken is mooi ‘inpasbaar’ gemaakt voor onze woning. Soms moest er ter plekke iets aangepast, maar dat werd dan in no-time geregeld. Fijn zoals er door alle betrokkenen met je meegedacht wordt. Dank voor dit prachtige stukje vakwerk!

Platinga

Zeer tevreden met onze nieuwe badkamer. Afspraak gemaakt en onze wensen verteld waarna er een super mooi en praktisch ontwerp volgde. Van een lege kale ruimte tot een riante badkamer. De planning verliep soepel, goede communicatie tussen de werkmannen om de werkzaamheden af te stemmen. De werkmannen hebben vakwerk geleverd, wij zijn erg blij en genieten nu van onze nieuwe badkamer!

Reijnders

Er is een prachtige badkamer met stoomcabine en sunshower geïnstalleerd. Alle werknemers, van verkoper, installateur, monteurs tot aan tegelzetter, zijn stuk voor stuk op hun vakgebied zeer gedreven en deskundig. 4 weken verbouwing leek een eeuwigheid te duren, maar is elke minuut de moeite waard geweest. Bedankt KBC.

Vellinga

Afspraak gemaakt met Dhr. H Veenstra en na een oriënterend gesprek, een 3D ontwerp laten maken. Het ontwerp was zeer realistisch en geeft een duidelijke indruk van het te behalen eindresultaat. De uitvoering van de werkzaamheden: kundig en plezierig, ambachtelijk met oog voor detail. Er werd zorgvuldig en netjes gewerkt. Alles verliep op schema en was goed georganiseerd. Het eindresultaat was boven verwachting. Een fijn en vertrouwd familiebedrijf.

Group 329 Group 329 Group 329 Group 329 Group 329 Group 329

Klanten beoordelen KBC met een 9.5/ 10 op basis van 94 reviews.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.