Ruime selectie badkamers

Kom gerust langs in onze showroom in Scharnegoutum (30 minuten rijden van Workum verwijderd) en laat je inspireren door ons grote aanbod badkamers. Bewonder verschillende badkamerstijlen en laat u adviseren door onze experts. Er zijn veel uiteenlopende stijlen op het gebied van badkamers, zo is er altijd een type of kleur die perfect is voor u.

Kiest u voor een design badkamer, dan haalt u gegarandeerd een ontwerp in huis waar u zich goed bij voelt. Of u nu voor een moderne badkamer of voor een klassieke / landelijke badkamer kiest, in onze showroom vindt u vele soorten, zodat er ook voor uw stijl een perfecte badkamer bij zit. Uw badkamer wordt weer de mooiste van Workum. Bent u geïnteresseerd in één van onze badkamers? Wij geven graag meer informatie en helpen u met uw droombadkamer. Kom gerust eens langs in onze showroom!

Badkamer renoveren in Workum

Naast het ontwerpen en plaatsen van nieuwe badkamers, realiseert KBC ook gerenoveerde badkamers en sanitair opstellingen. Als u liever uw huidige badkamer in Workum wilt behouden dan is een badkamer renovatie een erg geschikte optie. Zo wordt uw badkamer weer helemaal nieuw, voor een fractie van de prijs van een nieuwe badkamer. Laat onze experts bij u in Workum langskomen en ontdek de mogelijkheden voor het renoveren van uw badkamer.

Gebruiksklare badkamers Workum

KBC levert uw badkamer in Workum gebruiksklaar op. Dat wil zeggen; van afbreken en afvoeren van uw huidige situatie, het timmerwerk, stukadoorswerkzaamheden en tegelwerken tot de uiteindelijke montage en aftersales. Zo realiseert u zonder zorgen uw droombadkamer bij KBC Scharnegoutum.

Gratis badkamerinspectie

Is uw keuken of badkamer ouder dan 8-10 jaar? Wij komen graag bij u langs in Workum om uw badkamer te inspecteren en te kijken naar de mogelijkheden. Als u wilt dat wij langskomen kunt u een gratis inspectie aanvragen of een afspraak inplannen. Vraag dan hier de gratis inspectie aan of via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.