Badkamers Workum

Uw droombadkamer realiseren in Workum doet u bij KBC Scharnegoutum. Vanaf uw idee of gedachte tot aan de realisatie van uw badkamer werkt KBC mee aan het proces. Wij luisteren naar uw wensen en eisen en bieden passend advies waarna wij jouw droombadkamer werkelijkheid maken. Dit doen wij in Friesland en omstreken en dus ook in Workum. Zo vindt u onze showroom op 30 minuten afstand met de auto in Scharnegoutum.

Meer dan 35 jaar voorzien wij het Noorden van Nederland van complete, duurzame en vooral mooie badkamers en sanitair oplossingen. Onze grote en moderne showroom bevat meer dan 30 sanitair opstellingen die u de inspiratie geven voor uw nieuwe badkamer. Naast het ontwerp en de montage, ontzorgen wij u compleet van A tot Z.

Ruime selectie badkamers

Kom gerust langs in onze showroom in Scharnegoutum (30 minuten rijden van Workum verwijderd) en laat je inspireren door ons grote aanbod badkamers. Bewonder verschillende badkamerstijlen en laat u adviseren door onze experts. Er zijn veel uiteenlopende stijlen op het gebied van badkamers, zo is er altijd een type of kleur die perfect is voor u.

Kiest u voor een design badkamer, dan haalt u gegarandeerd een ontwerp in huis waar u zich goed bij voelt. Of u nu voor een moderne badkamer of voor een klassieke / landelijke badkamer kiest, in onze showroom vindt u vele soorten, zodat er ook voor uw stijl een perfecte badkamer bij zit. Uw badkamer wordt weer de mooiste van Workum.

Bent u geïnteresseerd in één van onze badkamers? Wij geven graag meer informatie en helpen u met uw droombadkamer. Kom gerust eens langs in onze showroom!

droombadkamers

Badkamer renoveren in Workum

Naast het ontwerpen en plaatsen van nieuwe badkamers, realiseert KBC ook gerenoveerde badkamers en sanitair opstellingen. Als u liever uw huidige badkamer in Workum wilt behouden dan is een badkamer renovatie een erg geschikte optie. Zo wordt uw badkamer weer helemaal nieuw, voor een fractie van de prijs van een nieuwe badkamer. Laat onze experts bij u in Workum langskomen en ontdek de mogelijkheden voor het renoveren van uw badkamer.

Gebruiksklare badkamers Workum

KBC levert uw badkamer in Workum gebruiksklaar op. Dat wil zeggen; van afbreken en afvoeren van uw huidige situatie, het timmerwerk, stukadoorswerkzaamheden en tegelwerken tot de uiteindelijke montage en aftersales. Zo realiseert u zonder zorgen uw droombadkamer bij KBC Scharnegoutum.

Gratis badkamerinspectie

Is uw keuken of badkamer ouder dan 8-10 jaar?

Wij komen graag bij u langs in Workum om uw badkamer te inspecteren en te kijken naar de mogelijkheden. Als u wilt dat wij langskomen kunt u een gratis inspectie aanvragen of een afspraak inplannen.

Vraag dan hier de gratis inspectie aan of via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews