Badkamers Wolvega

Op zoek naar een nieuwe badkamer in Wolvega? Wij realiseren al meer dan 40 jaar de mooiste keukens en badkamers in Wolvega en omstreken. Wij luisteren naar uw verhaal, geven passend advies en realiseren uw droombadkamer. Benieuwd naar de opties voor uw badkamer? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Scharnegoutum (35 minuten van Wolvega verwijderd). 

Ruime badkamer collectie

Er zijn veel uiteenlopende stijlen op het gebied van badkamers. Wij helpen u graag bij de keuze voor uw nieuwe badkamer in Wolvega. Bent u op zoek naar een landelijke sfeer, moderne, industriële of design badkamer? Laat u inspireren in onze showroom en laat ons helpen bij u keuze. Zo heeft u weer de mooiste badkamer van heel Wolvega. 

Klassieke badkamer

De strakke witte hoogglans tegels met retro kraan of kleine kleurrijke tegeltjes. De klassieke badkamer doet veel bezoekers denken aan vroeger. Tegenwoordig worden deze klassieke ontwerpen gecombineerd met moderne snufjes. De badkamer oogt dan wel klassiek, maar bevat alle moderne gemakken. 

Moderne badkamer in Wolvega

Een sterk contrast tussen lichte en donkere kleuren zorgt voor een strak en luxe uitstraling. Laat uw badkamer in Wolvega blinken met de laatste luxe toepassingen. Met strakke lijnen en zwedende badkamermeubelen complementeert deze stijl zich met de rest van uw woning. De zwevende meubelen geven uw badkamer een extra ruim gevoel, waar wacht u nog op?

Moderne badkamer

Industrieel

Heeft u toch liever een stoere retro look voor uw badkamer in Wolvega? De industriële badkamer combineert robuuste metalen met houten tinten die samen een unieke uitstraling bieden die vrijwel in elke woning past. Een industriële badkamer wordt vaak voorzien van een betonnen gietvloer, maar een houten vloer past ook zeer goed bij deze badkamer. Ontdek het zelf in onze showroom.

Gebruiksklare badkamer

Wij leveren uw badkamer geheel gebruiksklaar op. Dat wil zeggen; van afbreken en afvoeren van uw huidige badkamer en sanitair opstelling, het timmerwerk, stukadoorswerkzaamheden en tegelwerk tot de uiteindelijke montage en aftersales. U geniet zorgeloos van uw nieuwe gebruiksklare badkamer in Wolvega door de complete service van KBC Scharnegoutum. 

Badkamer renovatie Wolvega

Ook is het mogelijk uw badkamer te renoveren in plaats van een geheel nieuwe aan te schaffen. Wij kijken graag naar uw huidige situatie en bieden passend advies. Vaak heeft uw badkamer in Wolvega al een goede basis waarop wij verder kunnen. De duur van een renovatie is aanzienlijk korter dan het plaatsen van een nieuwe badkamer of sanitair opstelling. Daarnaast bespaart u in de kosten door te kiezen voor een badkamer renovatie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews