Ruime badkamer collectie

Er zijn veel uiteenlopende stijlen op het gebied van badkamers. Wij helpen u graag bij de keuze voor uw nieuwe badkamer in Wolvega. Bent u op zoek naar een landelijke sfeer, moderne, industriële of design badkamer? Laat u inspireren in onze showroom en laat ons helpen bij u keuze. Zo heeft u weer de mooiste badkamer van heel Wolvega.

Klassieke badkamer

De strakke witte hoogglans tegels met retro kraan of kleine kleurrijke tegeltjes. De klassieke badkamer doet veel bezoekers denken aan vroeger. Tegenwoordig worden deze klassieke ontwerpen gecombineerd met moderne snufjes. De badkamer oogt dan wel klassiek, maar bevat alle moderne gemakken.

Moderne badkamer in Wolvega

Een sterk contrast tussen lichte en donkere kleuren zorgt voor een strak en luxe uitstraling. Laat uw badkamer in Wolvega blinken met de laatste luxe toepassingen. Met strakke lijnen en zwedende badkamermeubelen complementeert deze stijl zich met de rest van uw woning. De zwevende meubelen geven uw badkamer een extra ruim gevoel, waar wacht u nog op?

Industrieel

Heeft u toch liever een stoere retro look voor uw badkamer in Wolvega? De industriële badkamer combineert robuuste metalen met houten tinten die samen een unieke uitstraling bieden die vrijwel in elke woning past. Een industriële badkamer wordt vaak voorzien van een betonnen gietvloer, maar een houten vloer past ook zeer goed bij deze badkamer. Ontdek het zelf in onze showroom.

Gebruiksklare badkamer

Wij leveren uw badkamer geheel gebruiksklaar op. Dat wil zeggen; van afbreken en afvoeren van uw huidige badkamer en sanitair opstelling, het timmerwerk, stukadoorswerkzaamheden en tegelwerk tot de uiteindelijke montage en aftersales. U geniet zorgeloos van uw nieuwe gebruiksklare badkamer in Wolvega door de complete service van KBC Scharnegoutum.

Badkamer renovatie Wolvega

Ook is het mogelijk uw badkamer te renoveren in plaats van een geheel nieuwe aan te schaffen. Wij kijken graag naar uw huidige situatie en bieden passend advies. Vaak heeft uw badkamer in Wolvega al een goede basis waarop wij verder kunnen. De duur van een renovatie is aanzienlijk korter dan het plaatsen van een nieuwe badkamer of sanitair opstelling. Daarnaast bespaart u in de kosten door te kiezen voor een badkamer renovatie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.