Badkamertrends Leeuwarden

Wij volgen voortdurend de laatste badkamertrends. Daarom moeten wij vaak plaats maken voor nieuwe artikelen in onze showroom. Geef uw badkamer in Leeuwarden een make-over met de nieuwste sanitair oplossingen van Friesland. Als complete keuken en badkamer speciaalzaak weten wij als geen ander hoe mooi een badkamer kan stralen. Kom in gesprek met onze collega’s en laat uw droombadkamer in Leeuwarden werkelijkheid worden.

Een bijkomend voordeel van de constante roulatie sanitair oplossingen en badkamers in Leeuwarden is dat onze showroomartikelen voor een scherpe prijs verkocht mogen worden. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies.

Badkamers in Friesland sinds 1976

KBC Scharnegoutum is een echt familiebedrijf. Al meer dan 40 jaar nodigen wij graag onze gasten uit aan de keukentafel, midden in ons bedrijf. Wij bespreken graag uw wensen en kunnen u direct voorbeelden laten zien vanuit onze showroom. Een nieuwe badkamer in Leeuwarden kopen doet u natuurlijk niet dagelijks. Gelukkig geven wij wel dagelijks advies naar de beste sanitair oplossingen en badkamer mogelijkheden. Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en doorlopen graag ons 6 stappenplan met u om tot de perfecte badkamer te komen die aansluit bij uw wensen.

Wellness mogelijkheden

Een badkamer is een plek van rust. In een drukke stad als Leeuwarden is het fijn om te kunnen genieten van uw badkamer. Wij bieden dan ook wellness mogelijkheden aan ter plaatsing in uw badkamer. Zo ervaart u heerlijke ontspanning in uw eigen woning. Onder deze mogelijkheden vallen onder andere:

- Een infraroodcabine
- Een sauna
- Een stoomcabine

Sanitair Leeuwarden

KBC Scharnegoutum is officiële dealer van verschillende grote merken in Sanitair. Denk hierbij aan:

- Primabad
- Sealskin
- HSK
- Xenz

Al deze merken hebben allen hun eigen unieke stijl en smaak. Hierdoor kunnen wij altijd sanitair aanbieden die past bij uw smaak en wensen. Tevens leveren wij bij een volledige montage altijd een waterdichtheidsgarantie van 10 jaar. Hierdoor kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe badkamer én sanitair.

6 stappenplan

Een badkamer uitzoeken kan ontzettend lastig zijn, er zijn immers ontzettend veel keuzemogelijkheden. Speciaal hiervoor hebben wij het 6 stappenplan ontwikkelt. Met dit 6 stappenplan nemen wij u mee op een comfortabele reis naar uw droombadkamer. Het kiezen van een badkamerstijl, ontwerp en inrichting zijn onbeperkt. Met onze professionele blik geven wij u een duidelijk advies tot het komen van uw droombadkamer.

Badkamer renovatie Leeuwarden

Naast complete badkamers, bieden wij ook de mogelijkheid om uw huidige badkamer in Leeuwarden te renoveren. Wij verzorgen het gehele renovatietraject van A tot Z. We beginnen met een kennismaking waarna we uw wensen vertalen tot ontwerp.

Voordelen renovatie Leeuwarden

Het renoveren van een bestaande badkamer is goedkoper dan het aanschaffen van een compleet nieuwe. Maar wist u dat er nog meer voordelen hangen aan een badkamer renovatie, namelijk:

- Het uiterlijk van uw badkamer kan door enkele ‘simpele’ aanpassingen al geheel anders worden.
- U bepaalt zelf welke onderdelen er vervangen worden, zo heeft u zelf de kosten in de hand.
- Met een badkamer renovatie behoudt u de huidige indeling.
- De duur van een renovatie is korter dan de plaatsing van een nieuwe badkamer.

Gratis badkamer inspectie

Bij KBC-Scharnegoutum bieden wij een gratis badkamer inspectie aan wanneer uw badkamer 8 jaar of ouder is. Veel badkamerzaken bieden u een badkamer inspectie aan maar hier worden vaak bijkomende kosten voor gerekend. Wij doen dit geheel kosteloos voor u. Wij inspecteren uw gehele badkamer, van sanitair tot kitwerk en geven u advies wat er eventueel aan renovatie of vervanging nodig is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze showroom.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.