Badkamers Leeuwarden

Badkamer Leeuwarden

Bent u opzoek naar een nieuwe badkamer Leeuwarden of omgeving? Dan bent u bij KBC Scharnegoutum aan het juiste adres. Bent u zoekende naar een specifieke badkamerstijl of wilt u zich eerst nog laten inspireren? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Onze showroom, gelegen in Scharnegoutum staat vol met de nieuwste badkamers, sanitair en verschillende wellness artikelen. De nieuwste badkamers in Leeuwarden vindt u bij ons de showroom.

Wij volgen voortdurend de laatste badkamertrends. Daarom moeten wij vaak plaats maken voor nieuwe artikelen in onze showroom. Een bijkomend voordeel hiervan is dat onze showroomartikelen voor een scherpe prijs verkocht mogen worden. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies.

KBC Badkamers & Keukens sinds 1976

KBC Badkamer Leeuwarden is een echt familiebedrijf. Al meer dan 40 jaar nodigen wij graag onze gasten uit aan de keukentafel, midden in ons bedrijf. Wij bespreken graag uw wensen en kunnen u direct voorbeelden laten zien vanuit onze showroom. Wij begrijpen natuurlijk dat u niet elke dag opzoek bent naar een nieuwe badkamer en dat u veel vragen heeft. Daarom doorlopen wij graag het 6 stappenplan met u om tot de perfecte badkamer te komen die aansluit bij uw wensen.

Sanitair Leeuwarden

KBC Scharnegoutum is officiële dealer van verschillende grote merken in Sanitair. Denk hierbij aan:

  • Primabad
  • Sealskin
  • HSK
  • Xenz

Al deze merken hebben allen hun eigen unieke stijl en smaak. Hierdoor kunnen wij altijd sanitair aanbieden die past bij uw smaak en wensen. Tevens leveren wij bij een volledige montage altijd een waterdichtheidsgarantie van 10 jaar. Hierdoor kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe badkamer én sanitair.

6 stappenplan

Een badkamer uitzoeken kan ontzettend lastig zijn, er zijn immers ontzettend veel keuzemogelijkheden. Speciaal hiervoor hebben wij het 6 stappenplan ontwikkelt. Met dit 6 stappenplan nemen wij u mee op een comfortabele reis naar uw droombadkamer. Het kiezen van een badkamerstijl, ontwerp en inrichting zijn onbeperkt. Met onze professionele blik geven wij u een duidelijk advies tot het komen van uw droombadkamer.

Gratis badkamer inspectie

Bij KBC-Scharnegoutum bieden wij een gratis badkamer inspectie aan wanneer uw badkamer 8 jaar of ouder is. Veel badkamerzaken bieden u een badkamer inspectie aan maar hier worden vaak bijkomende kosten voor gerekend. Wij doen dit geheel kosteloos voor u.

Wij inspecteren uw gehele badkamer, van sanitair tot kitwerk en geven u advies wat er eventueel aan renovatie of vervanging nodig is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze showroom.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews