Ruime collectie badkamers

De mogelijkheden voor uw badkamer in Joure zijn er in overvloed. Zo zijn er verscheidene badkamer stijlen om uit te kiezen. In onze showroom vindt u veel badkamers van verschillende stijlen, er zit gegarandeerd een stijl bij die u aanspreekt. Bent u geïnteresseerd in één van onze badkamers? Wij geven graag meer informatie en helpen u met uw droombadkamer. Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact op.

Klassieke badkamer Joure

Met witte hoogglans tegels en robuuste retro kraan doet de klassieke badkamer velen denken aan vroeger. Tegenwoordig wordt de klassieke badkamer gecombineerd met modern apparatuur, zo neemt u een klassieke badkamer in Joure die van alle moderne gemakken is voorzien.

Moderne badkamer

Een moderne badkamer in Joure, voorzien met de laatste luxe snufjes. De moderne badkamer laat zich typeren door de strakke lijnen en zwedende badkamer meubelen. Hierdoor heeft uw badkamer in Joure een ruimtelijk gevoel. Het sterke contrast tussen lichte en donkere kleuren zorgt voor een luxe uitstraling.

Industriële badkamer

Houten tinten combineert met robuust metaal. Dat is wat de industriële badkamer haar unieke uitstraling biedt. Deze uitstraling past bij vrijwel elke woning in Joure en valt zowel te combineren met een tegelvloer, laminaatvloer of betonvloer.

Badkamer renovatie Joure

Naast dat wij complete badkamers leveren, heeft u ook de optie uw huidige badkamer in Joure te laten renoveren. Ook bij het renovatietraject verzorgen wij de badkamer van A tot Z. Het begint bij een kennismaking en eindigt bij uw droombadkamer.

De voordelen van badkamer renovatie

Een bestaande badkamer renoveren is goedkoper dan een compleet nieuwe aanschaffen. Maar hiernaast hangen er nog veel meer voordelen aan een badkamer renovatie, namelijk:

De mogelijkheid uw huidige indeling te behouden.
De duur van een renovatie is korter dan de plaatsing van een geheel nieuwe badkamer.
Het uiterlijk van uw badkamer kan door enkele ‘simpele’ aanpassingen geheel veranderen.
U bepaalt zelf welke onderdelen er vervangen worden, zo heeft u zelf de kosten in de hand.

Wellness mogelijkheden

Dat een badkamer een plek van rust kan zijn ervaart u zelf. Een plaats als Joure kan nogal druk zijn, wij bieden dan ook de mogelijkheid om wellness opties toe te voegen aan uw badkamer. Zo kunt u heerlijk ontspanning in uw eigen badkamer. Onder deze mogelijkheden vallen onder andere:

Sauna
Infraroodcabine
Stoomcabine

Gratis badkamer inspectie

Bij KBC Scharnegoutum bieden wij een gratis badkamer inspectie aan wanneer uw badkamer 8 jaar of ouder is. Dit doen wij geheel kosteloos. De gehele badkamer wordt geïnspecteerd, van sanitair tot kitwerk. Wij geven graag advies over eventuele aanbevelingen van renovatie of vervanging. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer in Joure? Kom gerust bij ons langs in de showroom of neem contact met ons op.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.