Badkamers Heerenveen

Ben je opzoek naar badkamers Heerenveen? Bij KBC Scharnegoutum ben je aan het juiste adres. Wij vinden jouw verhaal belangrijk en luisteren daarom ook goed naar jouw wensen. Loop je vast door het grote aanbod van verschillende badkamers en sanitaire oplossingen? In onze showroom staan onze specialisten voor je klaar. Daarnaast hebben we verschillende badkamers en sanitair producten voor je klaar gezet in de showroom. Zo kan je rustig inspiratie op doen uit ons grote assortiment.

Zoek jouw droombadkamer

Badkamers hebben sinds lange tijd naast de praktische functie steeds meer een ontspannende functie. Er is niks lekkerder dan voor of na je werk lekker te kunnen relaxen in jouw droombadkamer. Hier kan je jouw gedachten weer op orde krijgen. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat er genoeg keuze is. Iedereen heeft weer een andere smaak of wens en daarom beschikt KBC Scharnegoutum uit verschillende badkamer stijlen en merken.

Exclusieve badkamer

KBC Scharnegoutum is trotste leverancier van een aantal top badkamer en sanitair merken. Daardoor kunnen wij onze klanten de beste producten leveren. Wij hebben als voorbeeld merken als Xenz, Primabad en Sealskin in ons assortiment. Daarnaast bieden wij ook verschillende badkamerstijlen aan. Je kan daarbij denken aan bijvoorbeeld klassieke, moderne en industriële badkamers.

Je kan onze verschillende badkamer merken en stijlen bekijken in onze 1600m2 badkamer showroom. Daar kan je inspiratie op doen om jouw exclusieve badkamer samen te stellen. Bent u geïnteresseerd in één van onze badkamers? Wij geven graag informatie en helpen u graag.

Complete badkamer inclusief montage

We vinden het belangrijk je direct gebruik kan maken van jouw aankoop direct kan gebruiken. Onze specialisten helpen daarom graag met het installeren van de badkamer in je huis. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

KBC Scharnegoutum de badkamer en sanitair specialist

Ben je geïnteresseerd geworden in onze badkamers in Heerenveen en heb je nog een aantal vragen? Wij staan je graag te woord via de telefoon of e-mail. Ook ben je altijd welkom bij ons in de showroom waar we je voorzien van persoonlijk advies. Beschik je over een oude badkamer en wil je graag een gratis badkamer inspectie? Neem dan contact met ons op via het algemene telefoon nummer.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews