Zoek jouw droombadkamer

Badkamers hebben sinds lange tijd naast de praktische functie steeds meer een ontspannende functie. Er is niks lekkerder dan voor of na je werk lekker te kunnen relaxen in jouw droombadkamer. Hier kan je jouw gedachten weer op orde krijgen. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat er genoeg keuze is. Iedereen heeft weer een andere smaak of wens en daarom beschikt KBC Scharnegoutum uit verschillende badkamer stijlen en merken.

Exclusieve badkamer

KBC Scharnegoutum is trotste leverancier van een aantal top badkamer en sanitair merken. Daardoor kunnen wij onze klanten de beste producten leveren. Wij hebben als voorbeeld merken als Xenz, Primabad en Sealskin in ons assortiment. Daarnaast bieden wij ook verschillende badkamerstijlen aan. Je kan daarbij denken aan bijvoorbeeld klassieke, moderne en industriële badkamers.

Je kan onze verschillende badkamer merken en stijlen bekijken in onze 1600m2 badkamer showroom. Daar kan je inspiratie op doen om jouw exclusieve badkamer samen te stellen. Bent u geïnteresseerd in één van onze badkamers? Wij geven graag informatie en helpen u graag.

Complete badkamer inclusief montage

We vinden het belangrijk je direct gebruik kan maken van jouw aankoop direct kan gebruiken. Onze specialisten helpen daarom graag met het installeren van de badkamer in je huis. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

KBC Scharnegoutum de badkamer en sanitair specialist

Ben je geïnteresseerd geworden in onze badkamers in Heerenveen en heb je nog een aantal vragen? Wij staan je graag te woord via de telefoon of e-mail. Ook ben je altijd welkom bij ons in de showroom waar we je voorzien van persoonlijk advies. Beschik je over een oude badkamer en wil je graag een gratis badkamer inspectie? Neem dan contact met ons op via het algemene telefoon nummer.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.