Droombadkamer

Ben je opzoek naar een echte droombadkamer maar weet je niet precies hoe je dit moet realiseren of vormgeven? Onze badkamer specialisten staan graag voor je klaar om je te voorzien van een passend advies. Daarnaast brengen we je graag op de hoogte van de nieuwe badkamertrends in ons Bad & Body magazine. Deze is compleet gratis te downloaden. Een droombadkamer realiseer je alleen door gebruik te maken van de beste merken en producten. Daarom werken wij nauw samen met de beste badkamermerken om jouw droombadkamer te kunnen realiseren. Denk hierbij aan de volgende merken zoals:

- Primiabad
- Xenz
- Sealskin

Natuurlijk kunnen wij de badkamer plaatsen in elk mogelijke stijl die je wenst. Klassiek, modern, industrieel of wellicht een andere stijl? Niets is voor ons te gek.

Complete badkamer inclusief montage

Wil je graag een nieuwe badkamer en ben je opzoek naar een specialist die dit kan installeren. Wij kunnen beide voor je doen! Als je bij ons een badkamer koopt dan installeren wij deze meteen voor je thuis. Wij willen graag dat onze klanten zo weinig mogelijk werk hebben met het installeren van hun nieuwe badkamer. Daarom ontzorgen wij jou volledig.

Sanitair showroom

Wil je eens rondkijken welke sanitaire oplossingen wij allemaal te bieden hebben? Kom eens langs in onze 1600 m2 showroom en bekijk zelf ons volledige assortiment. In de showroom zijn verschillende vakspecialisten aanwezig die je graag helpen bij iedere vraag of wens.

Renovatie badkamer

Wist je dat in oude badkamers vaak veel energie verloren gaat? Het renoveren van een oude badkamer is daarom ook een goede keuze als je energie wil besparen. Wil je graag meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag met jou wensen voor badkamer en sanitair in Harlingen. Maak met ons een afspraak en vraag een gratis badkamer inspectie aan.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.