Badkamers met service

Wij luisteren naar uw verhaal, geven passend advies en realiseren uw droombadkamer met ons overzichtelijke 6 stappenplan. Wilt u passend advies over uw nieuwe badkamer? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Welkom bij KBC Scharnegoutum

KBC Scharnegoutum verzorgt het gehele traject van a tot z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom badkamer in Friesland. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Van A tot Z verzorgen wij zelf uw badkamer

Wij willen u het liefst ontzorgen en zorgen dat alles van A tot Z voor u geregeld wordt. Van het bezorgen van uw badkamer, het slopen, het leidingwerk en het installeren van uw nieuwe droombadkamer. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wellness

KBC heeft de nodige aandacht besteed aan bodyverzorging. Op de sanitair-afdeling vindt u een aantal opstellingen om u een beeld te geven. Bekijk de wellness opties voor uw badkamer in Friesland.

Badkamerstijlen

Badkamers zijn er in veel uiteenlopende stijlen. Dit maakt de keuze niet eenvoudiger maar vaak wel veel leuker. Wij adviseren u graag bij deze keuze. Bekijk de verschillende badkamerstijlen.

Showroomartikelen

Op het gebied van sanitair hebben we altijd showroommodellen staan die voor scherpe prijzen verkocht mogen worden. Denk hier bij aan radiators etc. Dit is een afwisselend assortiment dus kom zeker langs!

Een badkamer is onmisbaar in iedere woning!

Naast de praktische functie dient een badkamer tegenwoordig ook als een manier om tot rust te komen. De dag fris beginnen of ontspannen eindigen dat is wat een goede badkamer met u kan doen. KBC Scharnegoutum helpt u graag bij het adviseren van een badkamer die bij u past. Ons assortiment beschikt over verschillende badkamermerken en stijlen. Daarnaast beschikken wij over mogelijkheden om wellness in uw huis te creëren. Al onze opties staan uitgestald in ons 2000m2 grote showroom!

Badkamer Friesland in stijl

Schitterende vormgeving en gevoel voor detail maken u badkamer compleet en deze wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. KBC heeft een indrukwekkend scala aan badkamers met verschillende stijlen en daarmee hebben we het antwoord voor ieder toepassing. Zo kan elke badkamer compleet worden ingericht, helemaal naar wens en smaak van de klant. Daarnaast kunt u natuurlijk rekenen op professionele en stipte levering en montage van de badkamer, met 10 jaar waterdichtheidsgarantie bij het verzorgen van de volledige montage.

Informatie of advies nodig?

Een nieuwe badkamer kiest u niet elke dag uit. Daarom kan het best lastig zijn om tot een goede keuze te komen. Wij bieden een gratis Bad & Body magazine aan, waarin u verfrissende badkamer inspiratie kan op doen. Daarnaast helpen de adviseurs van KBC-Scharnegoutum u graag bij alle vragen. Neem gerust contact met ons op of stap onze showroom binnen om kijkje te nemen tussen alle mogelijkheden.

Droombadkamer in 6 stappen

Keuzestress? Verdwalen in de mogelijkheden? Bij ons niet. Met een overzichtelijk 6 stappenplan nemen we u mee op een comfortabele reis naar jouw ideale badkamer. De mogelijkheden qua ontwerp en inrichting zijn onbeperkt, ons adviezen degelijk en helder.

Badkamer renovatie Friesland

Liever uw badkamer renoveren dan een geheel nieuwe kopen? Wij realiseren uw droombadkamer ook middels renovatie. Vaak heeft uw badkamer al een goede basis waarop wij verder kunnen. Na een adviesgesprek bepaalt u zelf welke onderdelen er vervangen moeten worden. Zo heeft u zelf de kosten van de badkamer renovatie in de hand. Met een paar aanpassingen heeft uw badkamer al een geheel nieuw uiterlijk. Wij ontzorgen u van het gehele traject. Vanaf het slopen tot aan het installeren, onze experts staan voor u klaar.

Showroombadkamers voor een scherpe prijs

Heeft u voorkeur voor een scherpe prijs? KBC heeft doorlopend diverse showroombadkamers in de aanbieding, kom gerust langs om te kijken of uw droombadkamer erbij zit.

Uw badkamer ouder dan 10 jaar?

Wilt u met een minimale investering uw badkamer in Bolsward opfrissen of weer up to date maken? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen beteken.

Vraag dan een gesprek aan met een van onze adviseurs via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208 of via ons contactformulier.

KBC Scharnegoutum werkt uitsluitend met top merken!

KBC Scharnegoutum verzorgt het gehele traject van a tot z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom badkamer. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U bent van harte welkom in Scharnegoutum voor service op maat!

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere KBC-er is een goedopgeleide vakman. We zijn perfectionistisch, goed bereikbaar en gaan voor het allerbeste. Alle medewerkers voelen zich lid van een familiebedrijf dat een happening wil maken van het realiseren van uw keuken of badkamer.

Exclusieve badkamers

Bij KBC Scharnegoutum willen wij onze klanten graag het allerbeste aanbieden. Daarom beschikt ons assortiment uit een aantal exclusieve badkamers. Wij hebben een aantal premium merken tot onze beschikking en de opties voor verschillende stijlen. De merken die tot ons assortiment behoren zijn: Primabad, Sealskin en Xenz. Over smaak valt niet te twisten en dit zelfde geld voor een badkamer. Hier hebben wij rekening mee gehouden met het samenstellen van onze showroom. Er zijn vele verschillende stijlen badkamers en sanitair te bewonderen in onze showroom. Kom gerust bij ons langs en laat je inspireren in onze 1600m2 showroom. De stijlen variëren tussen klassiek, modern, industrieel en meer.

Wellness thuis

Gaat u wel eens naar de wellness om heerlijk tot rust te komen? Op een drukke dag is dit niet altijd mogelijk. Wij bieden daarom wellness producten aan om dit comfort naar uw eigen huis te halen! Ons assortiment beschikt uit exclusieve wellness producten die een aanvulling zijn op iedere badkamer. Er zijn verschillende mogelijkheden uit stoomcabines, sauna’s en infraroodcabines.

Complete badkamer inclusief montage

Wij willen onze klanten graag compleet helpen van A tot Z. Daarom zorgen wij dat uw badkamer in Friesland eenvoudig en snel wordt gemonteerd. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Badkamer showroom

Kom eens bij ons langs in de showroom. Hier staan al onze badkamer en sanitaire oplossingen voor u uitgesteld zodat u een goede impressie kunt krijgen. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd een medewerker benaderen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te voorzien van een passend advies.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.