Welkom bij KBC Scharnegoutum

KBC Scharnegoutum verzorgt het gehele traject van a tot z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom badkamer in Drachten. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Van A tot Z verzorgen wij zelf uw badkamer

Wij willen u het liefst ontzorgen en zorgen dat alles van A tot Z voor u geregeld wordt. Van het bezorgen van uw badkamer, het slopen, het leidingwerk en het installeren van uw nieuwe droombadkamer in Bolsward. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wellness

KBC heeft de nodige aandacht besteed aan bodyverzorging. Op de sanitair-afdeling vindt u een aantal opstellingen om u een beeld te geven. Bekijk de wellness opties voor uw badkamer in Bolsward.

Badkamerstijlen

Badkamers zijn er in veel uiteenlopende stijlen. Dit maakt de keuze niet eenvoudiger maar vaak wel veel leuker. Wij adviseren u graag bij deze keuze. Bekijk de verschillende badkamerstijlen.

Showroomartikelen

Op het gebied van sanitair hebben we altijd showroommodellen staan die voor scherpe prijzen verkocht mogen worden. Denk hier bij aan radiators etc. Dit is een afwisselend assortiment dus kom zeker langs!

Een badkamer is onmisbaar in iedere woning!

Naast de praktische functie dient een badkamer tegenwoordig ook als een manier om tot rust te komen. De dag fris beginnen of ontspannen eindigen dat is wat een goede badkamer met u kan doen. KBC Scharnegoutum helpt u graag bij het adviseren van een badkamer die bij u past. Ons assortiment beschikt over verschillende badkamermerken en stijlen. Daarnaast beschikken wij over mogelijkheden om wellness bij u thuis in Drachten te creëren. Al onze opties staan uitgestald in ons 2000m2 grote showroom!

Badkamer Drachten in stijl

Schitterende vormgeving en gevoel voor detail maken u badkamer compleet en deze wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. KBC heeft een indrukwekkend scala aan badkamers met verschillende stijlen en daarmee hebben we het antwoord voor ieder toepassing. Zo kan elke badkamer compleet worden ingericht, helemaal naar wens en smaak van de klant. Daarnaast kunt u natuurlijk rekenen op professionele en stipte levering en montage van de badkamer, met 10 jaar waterdichtheidsgarantie bij het verzorgen van de volledige montage.

Informatie of advies nodig?

Een nieuwe badkamer kiest u niet elke dag uit. Daarom kan het best lastig zijn om tot een goede keuze te komen. Wij bieden een gratis Bad & Body magazine aan, waarin u verfrissende badkamer inspiratie kan op doen. Daarnaast helpen de adviseurs van KBC-Scharnegoutum u graag bij alle vragen. Neem gerust contact met ons op of stap onze showroom binnen om kijkje te nemen tussen alle mogelijkheden.

Droombadkamer in 6 stappen

Keuzestress? Verdwalen in de mogelijkheden? Bij ons niet. Met een overzichtelijk 6 stappenplan nemen we u mee op een comfortabele reis naar jouw ideale badkamer. De mogelijkheden qua ontwerp en inrichting zijn onbeperkt, ons adviezen degelijk en helder.

Badkamer renovatie Drachten

Liever uw badkamer renoveren dan een geheel nieuwe kopen? Wij realiseren uw droombadkamer ook middels renovatie. Vaak heeft uw badkamer al een goede basis waarop wij verder kunnen. Na een adviesgesprek bepaalt u zelf welke onderdelen er vervangen moeten worden. Zo heeft u zelf de kosten van de badkamer renovatie in de hand. Met een paar aanpassingen heeft uw badkamer al een geheel nieuw uiterlijk. Wij ontzorgen u van het gehele traject. Vanaf het slopen tot aan het installeren, onze experts staan voor u klaar.

Showroombadkamers voor een scherpe prijs

Heeft u voorkeur voor een scherpe prijs? KBC heeft doorlopend diverse showroombadkamers in de aanbieding, kom gerust langs om te kijken of uw droombadkamer erbij zit.

Uw badkamer ouder dan 10 jaar?

Wilt u met een minimale investering uw badkamer in Bolsward opfrissen of weer up to date maken? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen beteken.

Vraag dan een gesprek aan met een van onze adviseurs via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208 of via ons contactformulier.

KBC Scharnegoutum werkt uitsluitend met top merken!

KBC Scharnegoutum verzorgt het gehele traject van a tot z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom badkamer. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U bent van harte welkom in Scharnegoutum voor service op maat!

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere KBC-er is een goedopgeleide vakman. We zijn perfectionistisch, goed bereikbaar en gaan voor het allerbeste. Alle medewerkers voelen zich lid van een familiebedrijf dat een happening wil maken van het realiseren van uw keuken of badkamer.

Badkamer renovatie Drachten

Wilt u graag de badkamer in uw huis renoveren tot een ruimte waar u heerlijk tot rust kunt komen? Neem eens een kijkje in onze showroom om te zien welke mogelijkheden wij bieden. De vakspecialisten van KBC Scharnegoutum staan voor u klaar. Het voordeel van het renoveren van een badkamer is dat u deze aan alle duurzaamheidseisen kunt laten voldoen. Naast dat dit goed is voor het milieu biedt dit ook voordelen voor uzelf. Met een badkamer die voldoet aan veel duurzaamheidsnormen bespaart u veel energie. Dit resulteert in een besparing op uw energiekosten.

Badkamer showroom

Wilt u graag adviezen en tips ontvangen over uw persoonlijke wensen? Neem eens een kijkje in onze showroom. We hebben verschillende badkamer ideeën voor u uitgestald. Ideaal voor om inspiratie op te doen. Onder andere de merken: Primabad, Sealskin en Xenz zijn aanwezig. Ook is er onderscheid gemaakt in verschillende stijlen. Zo zijn er moderne, klassieke en industriële badkamer stijlen.

Droombadkamer Drachten

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn droombadkamer kan vinden bij ons in de winkel. Het is een ruimte waar je je kan terugtrekken en zorgt voor ontspanning. Het is daarom belangrijk dat deze ruimte voldoet aan al uw wensen. Heeft u vragen of bent u advies nodig voor uw droombadkamer? Neem telefonisch contact met ons op of kom vrijblijvend langs bij ons in de showroom. Wij helpen u graag met alle mogelijke wensen die u heeft!

Nieuwe sauna

Sommigen willen graag een badkamer die simpel en praktisch is. Daarentegen zijn er ook mensen die houden van een iets uitgebreidere badkamer. Bij KBC Scharnegoutum bieden wij opties extra wellness in uw huis te creëren. Een voorbeeld van opties die wij hebben in onze collectie zijn: stoomcabines, sauna’s en infraroodcabines. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden voor een badkamer in Drachten te bespreken!

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00 / 19:00 – 21:00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 16.00
Zo gesloten

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul uw telefoon en e-mailadres in via het onderstaande formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.