Badkamers Drachten

Ben je opzoek naar een nieuwe badkamer in Drachten? Wij van KBC Scharnegoutum helpen je graag verder. Al ruim 40 jaar voorzien wij klanten in hun dromen. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben wij ons eigen stappenplan opgesteld. Met ons overzichtelijke 6 stappenplan realiseer je jouw droombadkamer zonder enige vorm van keuzestress.Ben je benieuwd hoe we dit doen? Plan eenvoudig een afspraak in of kom langs in onze showroom.

Badkamer renovatie

Wil je graag de badkamer in jouw huis renoveren tot een ruimte waar je tot rust kan komen? Neem eens een kijkje in onze showroom welke mogelijkheden wij bieden. De vakspecialisten van KBC Scharnegoutum staan voor je klaar. Het voordeel van het renoveren van een badkamer is dat je deze aan alle duurzaamheidseisen kan laten voldoen. Naast dat dit goed is voor het milieu biedt dit ook voordelen voor jezelf. Met een badkamer die voldoet aan veel duurzaamheidsnormen bespaar je ook veel energie. Dit resulteert in een besparing op jouw energiekosten.

Badkamer showroom

Wil je graag adviezen en tips ontvangen over jouw persoonlijke wensen? Neem eens een kijkje in onze showroom. We hebben verschillende badkamer ideeën voor je uitgestald. Ideaal voor jou om inspiratie op te doen. Onder andere de merken: Primabad, Sealskin en Xenz zijn aanwezig. Ook is er onderscheid gemaakt in verschillende stijlen. Zo zijn er moderne, klassieke en industriële badkamer stijlen.

Droombadkamer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn droombadkamer kan vinden bij ons in de winkel. Het is een ruimte waar je je kan terugtrekken en zorgt voor ontspanning. Het is daarom belangrijk dat deze ruimte voldoet aan al jouw wensen. Heb je vragen of ben je advies nodig voor jouw droombadkamer? Neem telefonisch contact met ons op of kom vrijblijvend langs bij ons in de showroom. Wij helpen je graag met alle mogelijke wensen die je hebt!

Nieuwe sauna

Sommigen willen graag een badkamer die simpel en praktisch is. Daarentegen zijn er ook mensen die houden van een iets uitgebreidere badkamer. Bij KBC Scharnegoutum bieden wij opties extra wellness in jouw huis te creëren. Een voorbeeld van opties die wij hebben in onze collectie zijn: stoomcabines, sauna’s en infraroodcabines. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden voor een badkamer in Drachten te bespreken!

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 99 reviews.

Lees reviews