Badkamer renovatie

Wij renoveren uw badkamer

KBC Scharnegoutum is specialist op het gebied van badkamer renovaties. Of het nu gaat om een grote of een kleine badkamer, wij kunnen hierbij helpen en een badkamer laten voldoen aan al uw wensen. Wij verzorgen de badkamerrenovatie van A tot Z. Hierbij beginnen we met een kennismaking en vertalen wij uw wensen naar een ontwerp voor de badkamer.

Welkom bij KBC Scharnegoutum

KBC Scharnegoutum verzorgt het gehele traject van a tot z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom badkamer. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maak een afspraak
9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews

Van A tot Z verzorgen wij zelf de renovatie van uw badkamer

Wij willen u het liefst ontzorgen en zorgen dat alles van A tot Z voor u geregeld wordt. Van het bezorgen van uw badkamer, het slopen, het leidingwerk en het installeren van uw gerenoveerde droombadkamer. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer informatie

Wellness

KBC heeft de nodige aandacht besteed aan bodyverzorging. Op de sanitair-afdeling vindt u een aantal opstellingen van...

Wellness

Badkamerstijlen

Er zijn veel uiteenlopende stijlen op het gebied van badkamers. Dit maakt de keuze niet eenvoudiger maar vaak wel veel leuker! Wij adviseren u graag...

Badkamerstijlen

Showroomartikelen

Op het gebied van sanitair hebben we altijd showroommodellen staan die voor scherpe prijzen verkocht mogen worden. Denk hier bij aan radiators...

Showroomartikelen

Onmisbaar in iedere woning!

Naast de praktische functie dient een badkamer tegenwoordig ook als een manier om tot rust te komen. Je dag fris beginnen of ontspannen eindigen dat is wat een goede badkamer met je kan doen. KBC Scharnegoutum helpt je graag bij het adviseren van een badkamer die bij jouw past. Ons assortiment beschikt over verschillende badkamermerken en stijlen. Daarnaast beschikken wij over mogelijkheden om wellness in jouw huis te creëren. Al onze opties staan uitgestald in ons 2000m2 grote showroom!

Klanten kiezen voor KBC Scharnegoutum

5/5

Onze ervaring met KBC is excellent te noemen. Door de extreme drukte van de uitvoerders hebben wij het plaatsen van de keuken een aantal maanden moeten uitstellen. Er zijn door KBC hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.
Wij hebben via KBC de keuken laten plaatsen. De aannemer en het personeel van KBC zijn kundig en meedenkend en service gericht. Hetzelfde geldt voor de stukadoor, extreem netjes in de afwerking van de muren en plafond. Helemaal niets op aan te merken! Na het plaatsen van de keuken bleek de koelkast veel lawaai te maken. KBC nam zelf de moeite om hiervoor bij ons langs te komen, nam onze “klacht” serieus op en heeft deze dan ook voor ons op een adequate manier opgelost. Voor ons is KBC een fijn meedenkend en vooral een service gericht bedrijf…top!

Elly de Groot

Kosten badkamer renovatie

De kosten van een badkamer renovatie kunnen erg uiteen lopen. Deze zijn compleet afhankelijk van uw wensen en hoe groot de renovatie moet zijn. De kosten worden bepaald door wat u wilt veranderen. Wilt u alleen een nieuw badkamermeubel of moet er een nieuwe douche of bad in komen? Bij KBC Scharnegoutum denken onze specialisten graag met u mee en adviseren we u vooraf over de verschillende opties voor uw badkamer. 

Maak een afspraak

Voordelen van een badkamer renovatie

Een badkamer renovatie is niet alleen goedkoper dan een nieuwe badkamer. Er zitten meer voordelen aan een renovatie namelijk:

  • Vaak heeft uw badkamer al een goede basis waarop wij verder kunnen. Een belangrijk aspect is bijvoorbeeld het leidingwerk wat al is gelegd. Zo is de duur van een renovatie korter dan een compleet nieuwe badkamer. Scheelt u een hoop tijd.
  • Het uiterlijk van uw badkamer kan door wat simpele aanpassingen al heel anders worden. Bijvoorbeeld door andere tegels of een nieuw badkamermeubel. 
  • U bepaalt zelf welke onderdelen van uw badkamer aan vervanging toe zijn. Hierdoor heeft u dus zelf in de hand hoeveel de renovatie ongeveer gaat kosten. Uiteraard denken onze specialisten met u mee en komen met adviezen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
  • Een nieuwe badkamer brengt vaak een nieuwe indeling met zich mee waar u aan moet wennen. Met een badkamerrenovatie heeft u hier geen last van, omdat we doorgaan op de huidige indeling.
Route

Deskundig advies

Kwaliteit

Uw wens centraal

van a tot z

Van A tot Z

Showroomartikelen voor een scherpe prijs

Heb je voorkeur voor een scherpe prijs? KBC heeft doorlopend diverse showroomartikelen in de aanbieding, kom gerust langs om te kijken of uw smaak erbij zit.

Showroomartikelen

Uw badkamer ouder dan 10 jaar?

Wilt u met een minimale investering uw keuken of badkamer opfrissen of weer up to date maken? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen beteken.

Vraag dan een gesprek aan met een van onze adviseurs via ons algemeen telefoonnummer (0515) 418 208 of via ons contactformulier.

Ik wil een gratis check

KBC Scharnegoutum werkt uitsluitend met top merken!

KBC Scharnegoutem verzorgt het gehele trajact van a tot z voor u! Vanaf de tekeningen en de realisatie tot en met het bezorgen en installeren van uw droom badkamer. Onze adviseurs nemen het gehele traject met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U bent van harte welkom in Scharnegoutum voor service op maat!

Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere KBC-er is een goedopgeleide vakidioot in de goede zin van het woord. We zijn perfectionistisch, goed bereikbaar en gaan voor het allerbeste. Alle medewerkers voelen zich lid van een familiebedrijf dat een happening wil maken van het realiseren van uw keuken of badkamer.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews