Openingstijden | Contact twitter facebook instagram pinterest


Uw speciaalzaak sinds 1976

eggersmann

 

duurzaamheid en technische perfectie

 

Al meer dan honderd jaar worden bij Eggersmann individuele maatproducten voor oogstrelende, luxueuze keukens vervaardigd. Technische perfectie en tijdloze elegantie zijn onze passie. Research naar innovatie, toepassing van de nieuwste fabricagetechnologieën en koestering van ambachtelijke tradities staan bij ons aan de basis van een continue ontwikkelingslijn.

 

Duurzaamheid vormt bij al onze keukensystemen één van de belangrijkste uitdagingen. Eggersmann creëert hoogwaardige keukenunicaten voor veeleisende mensen.

 

 

 

Vanaf 2006 voert Eggersmann een concept uit, dat resulteert in een aan tijdloosheid en minimalisme nauwelijks te overtreffen collectie keukens en inrichtingen. De naam UNIQUE ist daarvoor programmatisch. Individualiteit en uitzonderlijke materialen staan daarbij centraal.

 

Het cruciale uitgangspunt van dit systeem is gelegen in de homogeniteit van alle relevante oppervlaken. Zo zijn bijvoorbeeld alle fronten zijdelen maar ook de greepelementen en de werkoppervlakken van één en hetzelfde materiaal vervaardigd.

 

Behalve CORIAN® kunnen diverse steenen granietsoorten, maar ook minerale materialen worden toegepast. Een ander bijzonder kenmerk zijn de geraffineerde details, zoals de verstekvoegen op de fronten en zijpanelen.

Eggersmann

 

 

Contact
Gratis boek vooraf