fbpx

Snaidero

PROEF DE SFEER VAN ITALIAANS DESIGN

Snaidero is een van de grootste Europese keukenfabrikanten en is met name bekend geworden omdat ze werken met ontwerpers van wereldfaam zoals Paolo Pininfarina, Lucci & Orlandini en Giovanni Offredi.

Een goed ontwerp is immers tijdloos en is daardoor niet gevoelig voor trends of mode. Daarom ook geven we graag extra aandacht aan het ontwerp van de keuken en de te gebruiken materialen.

Mooie Italiaanse designkeukens met een individueel karakter. Dat is Snaidero.

GESCHIEDENIS

Snaidero is een van de grootste keukenfabrikanten van Europa met een omzet van ongeveer 515 miljoen Euro per jaar.

In 1946 is Cavaliere Rino Snaidero begonnen met Snaidero keukens (zie ook het youtube filmpje hier onder). In de jaren 60 ging Snaidero op industriele schaal inbouwkeukens fabriceren voor de Italiaanse markt. Het bedrijf kreeg de naam Snaidero Rino SPA.

De keukens die Snaidero toen maakte waren toen al erg innovatief. Zo staan de “Spaziovivo” en “Cruscotto” opgesteld in de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York. Pas in de jaren 70 ging Snaidero internationaal doorbreken met verkoopkantoren in België, Parijs, Zurich, Londen en Madrid. In 1979 volgde ook Amerika.

Neem eens een kijkje in onze showroom We zijn gesloten

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.